27 / 04 / 2024

naturalm çiftlik evleri nerede

naturalm çiftlik evleri nerede

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor

Naturalm Çiftlik Evleri, Körfez Geçiş Köprüsü'nden olumlu etkilendi!

Kocaeli'de hayata geçirilen tek nitelikli ve markalı konut projesi Naturalm Çiftlik Evleri’ni inşa eden ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal ALIM; Körfez Köprüsü’nün son bir yıl içinde bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını 2 ila 3 katına çıkardığını belirtti

Naturalm Çiftlik Evleri hemen teslim ediliyor!

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Alım, kadınların gayrimenkul sektöründe olmasının sektöre farklılık getirdiğini belirterek “Sonuçta ev alırken kadının istediği olur” dedi.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa satışta!

KOCAELİ Karamürsel'de hayata geçirilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa, 300 bin TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla satısa sunuldu.

Naturalm Çiftlik Evleri’nde bahar fırsatı!

Kocaeli-Karamürsel’de ALM İnşaat tarafından yapılan Naturalm Çiftlik Evleri’nde son 15 villa, 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Naturalm Çiftlik Evleri’nde 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Kocaeli – Karamürsel’de hayata geçirilen Naturalm Çiftlik Evleri’nde son 15 villa, 300 bin TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Naturalm Çiftlik Evleri, en küçüğü 400 metrekare büyüklüğündeki bahçeli villalardan oluşuyor.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde inşaat şirketi ALM tarafından inşa edilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa kaldı. Villalar 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde 300 bin TL'den son 19 villa!

ALM İnşaatın Kocaeli'nin Karamürsel îlçesi'nde inşa ettiği 45 villadan oluşan Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 19 villa 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 19 villa satışta!

ALM İnşaat'ın müstakil villa yaşamına dair tüm detayları sunduğu Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 19 villa satısa sunuldu. Projede, 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla bahçeli müstakil villa sahibi olmak mümkün.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde 300 bin liraya villa!

ALM İnşaat'ın müstakil villa yaşamına dair tüm detayları sunduğu Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 19 villa satışa sunuldu. Karamürsel'deki projede, 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla bahçeli müstakil villa sahibi olmak mümkün oluyor.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde zam öncesinde son günler! 210 bin TL!

210 bin TL' ye villa fırsatında son günler Kocaeli'nin en nezih noktalarından Karamürsel' de inşa edilen Naturalm Çiftlik Evleri' nde zam öncesinde son günlere girildi...

Naturalm Çiftlik Evleri'nde fiyatlar 10 Şubat'tan itibaren zamlanacak!

KOCAELİ Karamürsel'de inşa edilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde fiyatlar 10 Şubat'tan itibaren zamlanacak. Fiyat avantajından yararlanmak için son günlere girilen projede, geniş ve ferah villalar yer alıyor...

Naturalm Çiftlik Evleri 2014 yazında tamamlanacak!

ALM İnşaat'ın Kocaeli Karamürsel bölgesinde inşa ettiği Naturalm Çiftlik Evleri'nde doğa ile iç içe yaşama fırsatı sunuluyor. Proje, 45 bin metrekarelik arsa üzerinde 45 villadan meydana geliyor...

Yeniden yükselen kerpiç lüks binalara da girdi!

Toprağın alçı ve kireç ile karıştırılarak elde edilen yeni nesil kerpiç malzemesi, dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kullanım alanı bulmaya başladı. Özellikle çiftlik evleri ve villa tarzı yapılar için uygun bir yapı malzemesi olan kerpiç, doğal iklimlendirme özelliklerinden dolayı da tercih ediliyo

Şehir hayatından kaçanlar çiftlik evleri alıyor!

Dağ ve çiftlik evleri piyasası hareketlenmeye başladı. Şehir hayatının stresi, trafik ve kalabalıktan uzaklaşmak isteyenler dağ ve çiftlik evlerine yatırım yapıyor.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son villa!

3 farklı tipte 45 adet villanın yer aldığı Naturalm Çiftlik Evleri'ndeki son villanın fiyatı 750 bin TL olarak belirlendi.

İşte ünlülerin çiftlik evleri!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Yüksel Şengül bugünkü yazısında çiftlik evinde yaşayan ünlüleri açıkladı. İşte ünlülerin doğa sevdasıyla şekillenen evleri...

İznik Çiftlik Evleri'nde 356 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla!

İKO Yapı’nın İznik’in Candarlı köyünde Samanlı dağlarının düzlüklerinde, çam ormanları içerisinde, asırlık palamut ağaçları arasında, hayata geçirdiği İznik Çiftlik Evleri projesinin lansmanı yapıldı.

İşte ünlülerin çiftlik evleri!

Ünlülerinin en şık semtlerde, göz kamaştırıcı malikanelerde yaşadığını sanıyorsanız aldanıyorsunuz. Dudak uçuklatan paralar kazanan ünlülerin böyle gayrimenkulleri de var ama aralarından bazıları işleri dışında kalan zamanını çiftlik evlerinde geçiriyor.

TOKİ Niğde Çiftlik kura sonucu!

TOKİ Niğde Çiftlik kura sonucu bugün açıklanacak. Toplam 35 adet konutun alt gelir grubu için satışa çıkarıldığı TOKİ Niğde Çiftlik Evleri tipleri 2+1 olarak dizayn edildi.

Niğde Çiftlik TOKİ Evleri kura sonuçları!

Niğde Çiftlik TOKİ Evleri kura sonuçları bugün açıklanacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan TOKİ Niğde Çiftlik projesinde toplam 35 adet konut satışa çıkarıldı.

Naturalm Çiftlik Evleri'nin 2. etap çalışmaları hızlandı!

ALM İnşaat'ın Karamürsel'de hayata geçirdiği Naturalm Çiftlik Evleri'nin ikinci etabı için çalışmalar hızlandı.

Körfez Geçiş Köprüsü, Naturalm Çiftlik Evleri'ne ilgiyi artırdı!

İki yakayı birleştiren İzmit körfez geçiş köprüsü İstanbulluların çiftlik evlerine ilgisini artırdı. ALM İnşaat'ın İstanbul'a yakın mesafede Karamürsel'de doğal yaşam alanı olarak nitelendirdiği Naturalm Çiftlik Evleri konut alıcılarından büyük ilgi görüy

İzmit'te modern köy evleri: Naturalm Çiftlik Evleri

ALM İnşaat yoğun iş temposundan sıkılıp köy hayatı yaşamak isteyenler için İzmit'te 45 villadan oluşan Naturalm Çiftlik Evleri'ni yaptı. Projede fiyatlar 350 bin liradan başlıyor.

Naturalm Çiftlik Evleri projesi!

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor

Naturalm Çiftlik Evleri yemyeşil bir hayat vaat ediyor!

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor.

naturalm çiftlik evleri nerede Haberi

naturalm çiftlik evleri nerede

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Satış Pazarlama Koordinatörü Zuhal Alım Karamürsel'de hemen teslim 45 villadan oluşan Naturalm Çiftlik Evleri'ni inşa ederken bir yandan da yemyeşil bir hayat vaat ediyor. "Hanımlar mutlaka sektörde olmalı" diyen Alım, "Önceleri her şey el yordamı ile yapılıyor ve evler ihtiyaçları karşılıyordu. Rezidansların yapımı ve kurumsallığın öne çıkması hanımların sektörde rol almasına yol açtı. Yakın zamanda inşaat sektöründe hanımlar cidden söz sahibi olacak ve düşüncelerini daha geniş aktarabilecekler" diye konuştu. 


"KEYİFLİ BİR SEKTÖR"

İnşaatın keyifli bir sektör olduğunu söyleyen Alım, "Açıkçası sektör keyifli. Ne de olsa işte, evde sabahtan akşama kadar hayatımızı devam ettirdiğimiz binaları inşa ediyor. Eviniz en değerli yeriniz oluyor. Ayrıca biz ALM İnşaat olarak butik işler yaptığımız için hep terzi gibi kişiye özgü...