18 / 04 / 2024

naturalm çiftlik villaları teslim tarihi

naturalm çiftlik villaları teslim tarihi

ALM İnşaat'ın Kocaeli Karamürsel bölgesinde inşa ettiği Naturalm Çiftlik Evleri'nde doğa ile iç içe yaşama fırsatı sunuluyor. Proje, 45 bin metrekarelik arsa üzerinde 45 villadan meydana geliyor...

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son villa!

3 farklı tipte 45 adet villanın yer aldığı Naturalm Çiftlik Evleri'ndeki son villanın fiyatı 750 bin TL olarak belirlendi.

Naturalm Çiftlik Evleri'nin 2. etap çalışmaları hızlandı!

ALM İnşaat'ın Karamürsel'de hayata geçirdiği Naturalm Çiftlik Evleri'nin ikinci etabı için çalışmalar hızlandı.

Körfez Geçiş Köprüsü, Naturalm Çiftlik Evleri'ne ilgiyi artırdı!

İki yakayı birleştiren İzmit körfez geçiş köprüsü İstanbulluların çiftlik evlerine ilgisini artırdı. ALM İnşaat'ın İstanbul'a yakın mesafede Karamürsel'de doğal yaşam alanı olarak nitelendirdiği Naturalm Çiftlik Evleri konut alıcılarından büyük ilgi görüy

İzmit'te modern köy evleri: Naturalm Çiftlik Evleri

ALM İnşaat yoğun iş temposundan sıkılıp köy hayatı yaşamak isteyenler için İzmit'te 45 villadan oluşan Naturalm Çiftlik Evleri'ni yaptı. Projede fiyatlar 350 bin liradan başlıyor.

Naturalm Çiftlik Evleri projesi!

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor

Naturalm Çiftlik Evleri yemyeşil bir hayat vaat ediyor!

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor.

Naturalm Çiftlik Evleri, Körfez Geçiş Köprüsü'nden olumlu etkilendi!

Kocaeli'de hayata geçirilen tek nitelikli ve markalı konut projesi Naturalm Çiftlik Evleri’ni inşa eden ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal ALIM; Körfez Köprüsü’nün son bir yıl içinde bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını 2 ila 3 katına çıkardığını belirtti

Naturalm Çiftlik Evleri hemen teslim ediliyor!

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Alım, kadınların gayrimenkul sektöründe olmasının sektöre farklılık getirdiğini belirterek “Sonuçta ev alırken kadının istediği olur” dedi.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

ALM İnşaat 'ın yaptığı Naturalm Çiftlik Evleri 'nde 3+1,4+1 ve 5+1 seçeneklerinde tamamı balkonlu ve verandalı villalar yer alıyor.

Karamürsel Naturalm Çiftlik Evleri'nde 300 bin TL'ye villa!

ALM İnşaat'ın yaptığı Naturalm Çiftlik Evlerimde 3+1,4+1 ve 5+1 seçeneklerinde tamamı balkonlu ve verandalı villalar yer alıyor. İstanbul'a 60 kilometrelik mesafede bulunan Karamürsel Naturalm Çiftlik Evleri'nde satışlar devam ediyor.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa 300 bin lira!

ALM İnşaat, yeşille mavinin buluştuğu Karamürsel'de Naturalm Çiftlik Evleri projesiyle benzersiz bir yaşam alanı sunuyor. Villaların en küçüğü 400 metrekare bahçeye sahip. İşte projenin ayrıntıları...

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa satışta!

KOCAELİ Karamürsel'de hayata geçirilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde son 15 villa, 300 bin TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla satısa sunuldu.

Naturalm Çiftlik Evleri’nde bahar fırsatı!

Kocaeli-Karamürsel’de ALM İnşaat tarafından yapılan Naturalm Çiftlik Evleri’nde son 15 villa, 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

naturalm çiftlik villaları teslim tarihi Haberi

naturalm çiftlik villaları teslim tarihi


ALM İnşaat'ın Kocaeli Karamürsel bölgesinde inşa ettiği Naturalm Çiftlik Evleri'nde doğa ile iç içe yaşama fırsatı sunuluyor. Proje, 45 bin metrekarelik arsa üzerinde 45 villadan meydana geliyor. 3 farklı villa tipinin yer aldığı Naturalm Çiftlik Evleri'nde ilk etap teslimleri sürerken projenin tamamı 2014 yazında tamamlanacak. 


Naturalm Çiftlik Evleri'nde A tipi villalar 800 metrekare alan üzerine kuruluyor. Bu konutlar 240 metrekare alana sahip ve 5 +1 şeklinde inşa ediliyor. B tipi konutlar 600 alan üzerine 154 metrekare 4 +1 ve C tipi konutlar 400 metrekare alan üzerine 104 metrekare 3 + 1 şeklinde...