26 / 04 / 2024

Navaz Şerif

Navaz Şerif

Ülkelerinde başlatacakları kentsel dönüşüm için TOKİ modelini örnek alacaklarını açıklayan Pakistan Başbakanı Şerif, Türkiye ziyareti kapsamında, İdarenin ödüllü uygulaması "Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi"ni yerinde inceleyecek

Erdoğan Bayraktar, Pakistan Başbakanı Şerif ile görüştü!

Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, toplu konut, kentsel dönüşüm ve çevre konularında Türkiye’nin birikimlerinden yararlanmak istediklerini söyledi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ile bir araya geldi...

Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Hırka-i Şerif Mahallesi, 3007 ada, 219 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Adana'da 6'dan büyük deprem olur mu? Prof. Dr. Şerif Barış'tan son dakika açıklaması geldi!

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, Adana'ya ilişkin çok sayıda deprem sorusunu yanıtladı ve büyük deprem olma olasılığına ilişkin konuştu. İşte Barış'ın o açıklamaları...

Prof. Dr. Şerif Barış'tan çarpıcı Marmara depremi açıklaması: Küçük depremler büyük depremi engellemez! 

Kocaeli Üniversitesi'nden deprem uzmanı Prof. Dr. Şerif Barış, Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu ve en çok merak edilen soruları yanıtladı. 

Davoodi Group Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Davoodi Group Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmood Khan Navazkhan, Nader Khan Davoodı, Navaz Khan Davoudkhan, Rahmatullah Davoudkhan ve Shır Khan Daudı ortaklığında kuruldu.

Asude Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asude Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Sevinç tarafından kuruldu.

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Melek Kulusayın ve Şerif Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Şerif Özen ve Mehmet Veysi Özen ortaklığında kuruldu.

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatma Müge Pınar, İrem Nazan Basmacı, Mana Uludağ, Ahmet Emir Basmacı, Bülent Ferdağ Acar, Esra Acar ve Mehmet Şerif Pınar ortaklığında Kadıköy'de kuruldu. 

Turkoiz Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkoiz Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Muhammad Navaz Navaz ve Salman Ashık Dalvı ortaklığında kuruldu.

Migros’tan et fiyatlarında 50 TL’lik indirim müjdesi! İşte et fiyatları…

Kırmızı et fiyatları son dönemlerde bir hayli arttı. Ancak Ramazan-ı Şerif öncesi Migros’tan müjde gibi bir indirim haberi geldi. Peki Migros’da kuşbaşı et, kıyma, dana antrikot, kuzu kuşbaşı fiyatları ne kadar? İşte detaylar…    

Ramazan kolisi yardımı yapan kurumlar! Ramazan kolisi başvurusu nasıl yapılır? 

İhtiyaç sahibi ailelere, yoksul, dul ve yetimlere, belediyeler, valilikler, bakanlıklar, dernek ve vakıflar tarafından verilen Ramazan kolisi yardımı, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in yaklaşmasıyla yeniden gündeme geldi. 

Halk Ekmek'te pide fiyatları ne kadar olacak? İBB Başkanı İmamoğlu açıkladı

Ramazan-ı Şerif ayına kısa süre kala pide fiyatları da teker teker açıklanmaya başladı. Fırınlarda 6 TL’ye satılacağı duyurulan Ramazan pidesinin Halk Ekmek’te ne kadara satılacağı belli oldu.

Dinamit İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamit İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerif Bektaş tarafından kuruldu.

Navaz Şerif Haberi

Navaz Şerif
Ülkelerinde başlatacakları kentsel dönüşüm için TOKİ modelini örnek alacaklarını açıklayan Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Türkiye ziyareti kapsamında, "Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi"nde incelemelerde bulunacak.

TOKİ yetkililerinden alınan bilgiye göre, 18 Eylül'e kadar Türkiye'de bulunacak Navaz Şerif, düşük maliyetli konut üretimi ve sunumu konusunda bilgi, deneyim ve know-how paylaşımı, ülkelerinde TOKİ muadili konut yapımı kurumunun kurulması yönündeki çalışmaları doğrultusunda Türkiye-Pakistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Üçüncü Toplantısı'na katılacak. Ülkelerinde büyük bir kentsel dönüşüm başlatacaklarını ve TOKİ modelini örnek alacaklarını açıklayan Şerif, Ankara ziyaretinde, TOKİ'nin ödüllü uygulaması "Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi"ni yerinde inceleyecek.

Toplu konut zaptı var

Şerifin Türkiye ziyareti programında, iki ülke arasında görüşülecek bir çerçeve anlaşma dahilinde konut konusunda işbirliği de gündeme alınacak. Bu arada, Türkiye ile Pakistan arasında...