26 / 04 / 2024

nazilli Özlem Çerçioğlu

nazilli Özlem Çerçioğlu

Aydın Nazilli'deki yeni hizmet binası ve çok amaçlı salonların temeline yoğun halk katılımı ile ilk harcı bırakan Başkan Özlem Çerçioğlu, Nazilli'ye 23 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını belirtti.

Şefik Çerçioğlu Kimdir? Şefik Çerçioğlu ne iş yapıyor?

Şefik Çerçioğlu kimdir? Şefik Çerçioğlu’nun mesleği nedir? Şefik Çerçioğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

Aydın Büyükşehir, otel ve 2 spor salonunu hastaneye dönüştürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında Zincirli Han Oteli’nin karantina hastanesine, 2 adet spor salonunu da sahra hastanesine dönüştürüleceğini açıkladı...

Aydın'da yol çalışmaları tam gaz!

Önceki dönemde yollarda 3 bin 500 kilometreden fazla bakım, onarım ve altyapı çalışması yapılan Aydın’da yollar modern hale getiriliyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeni dönemin Aydın için uzun soluklu hedeflere ulaşma dönemi olduğunu söyledi.

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda 275 bin TL'ye!

İki blok 28 daireden meydana gelen Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda ilk blok Mart 2018'de diğer blok Ağustos 2018'de teslim edilecek..

Aydın Germencik'te cem evi yapımında son durum!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yapacakları projelere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun engel olmaya çalıştığını söyledi.

Karacasu yeni terminal binası Haziran'da tamam!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Karacasu'da inşa edilen yeni terminalin Haziran ayında tamamlanacağı müjdesini verdi. Çerçioğlu yeni bir spor kompleksi projesinin de planları dahilinde olduğunu açıkladı.

Nazilli'ye 23 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Aydın Nazilli'deki yeni hizmet binası ve çok amaçlı salonların temeline yoğun halk katılımı ile ilk harcı bırakan Başkan Özlem Çerçioğlu, Nazilli'ye 23 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını belirtti.

Aydın'a 2,5 milyon TL'lik kültür merkezi geliyor!

İlçenin önemli bir ihtiyacı olan Karacasu Otogarı temel atma töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'a iki müjde verdi...

Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi arasında imar kavgası!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile "imar kavgası" çıkararak dikkatleri başka yöne çektiği ve Kuşadası'ndaki heyelan bölgesinde villa yapmak isteyen Kuşadalı bir işadamına imar izni verdiği iddia edildi.

Söke'de 1.500 dönüm yaşam alanı imara açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ocak ayı ikinci oturumunda, Söke’de bin 500 dönümlük yeni yaşam alanının imara açıldığını müjdeledi.

nazilli Özlem Çerçioğlu Haberi

nazilli Özlem Çerçioğlu

Yeni hizmet binasının Ağustos ayında hizmet vermeye başlayacağını belirten Başkan Çerçioğlu ''2014 yılında yerel seçimlerinde size ne söz verdiysek bir bir yapıyoruz. Hizmet binamızın içerisinde Büyükşehir ve ASKİ vezneleri, çalışma ofisleri, kapalı otopark ve 5 adet çok amaçlı spor salonlarımız da sizlerin hizmetinde olacak''...