25 / 04 / 2024

Nazım Biçer kimdir

Nazım Biçer kimdir

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, kentteki arsa ve ev fiyatlarının daha fazla yükselmemesi için Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin işbirliği yapması gerektiğini söyledi.

Nazım Biçer: İmar sorunu ev fiyatlarını yükseltiyor!

İNŞAAT Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, kentteki bakir arsaların imara açılamaması nedeniyle ev fiyatlarının yüksek olduğunu söyledi.

Nazım Biçer: Adana'nın imar sorunu ev fiyatlarını arttırıyor!

Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, kentteki bakir arsaların imara açılamaması nedeniyle ev fiyatlarının yüksek olduğunu söyledi.

Nazım Biçer kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Biçer kimdir? Nazım Biçer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nazım Biçer, ne zamandan beri Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı?

Adana Jurassic Park davasına TMMOD da müdahil oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, yeşil alan içerisine ücretli giriş sistemine sahip Jurrasic Park yapılmasına karşı açılan davaya müdahil olduklarını açıkladı.

Yapı denetimi nitelikli hale getirilmeli!

İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, dünyanın en önemli deprem kuşaklarında bulunan Japonya’nın tarihindeki yıkıcı depremlerden ders almasını bildiğini vurgulayarak, Türkiye’de ise bu konuda kesin sonuç verecek önlemler alınmadığını söyledi

Nazım Biçer:Yapı denetimi nitelikli hale getirilmeli!

İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, dünyanın en önemli deprem kuşaklarında bulunan Japonya'nın tarihindeki yıkıcı depremlerden ders almasını bildiğini ancak Türkiye'de kesin sonuç verecek önlemler alınmadığına işaret etti.

İmar düzenlemeleri Adana'nın yararına olmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, belediye meclislerinde kararların üst ölçekli planlarla uyum içinde alınmadığını söyledi.

Adana’nın ulaşım master planınına ihtiyacı var!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi, Adana’nın sorunları üzerine yürüttüğü çalışmaları kapsamında Adana’daki yol sorunlarını ve çözüm önerilerini uzmanlarla birlikte değerlendirdi.

Nazım Biçer: İnşaat sektöründe yapı denetimi çok önemli!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Adana Şubesi ile Yapı Denetim Kuruluşları Birliği (YDKB) tarafından düzenlenen "Yapı Denetimi Uygulama ve Sorunları" panelinde can ve mal güvenliği için yapı denetiminin önemine vurgu yapıldı.

Nazım Biçer: İmar sorunu Adana'yı kilitliyor!

İmar sorunu Adana'yı kilitliyor. İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, imar, ulaşım ve altyapı problemlerinin Adana'nın temel sorunu olmaya devam ettiğini söyledi.

Nazım Biçer: Adana'nın konut envanteri yok!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, deprem kuşağı üzerinde yer alan Adana’nın her an meydana gelebilecek bir depreme karşı hazırlıklı olmadığını bildirdi.

Adana'nın konut envanteri yok!

Nazım Biçer, olası bir depremde kentte kaç binanın yıkılacağı ya da hasar göreceği konusunda bir öngörüde bulunmanın neredeyse imkansız olduğunu söyledi Adana'nın konut envanteri yok.

Nazım Biçer: Adana'nın konut envanteri yok!

İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, olası bir depremde kentte kaç binanın yıkılacağı ya da hasar göreceği konusunda bir öngörüde bulunmanın neredeyse imkansız olduğunu söyledi

Nazım Biçer: Konut kredilerinde düşüş var!

İnşaat Mühendisleri Odası tarafından "Daralan Kriz Çemberinde Konut ve İnşaat" konulu söyleşi programı gerçekleşti.Seyhan Kültür Merkezi'nde düzenlenen söyleşi programının moderatörlüğünü İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Nazım Biçer yaptı.

Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Didem Başer, Garanti BBVA'da İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Nazım Özdemir Kimdir? Nazım Özdemir nerelidir?

Nazım Özdemir kimdir? Nazım Özdemir’in mesleği nedir? Nazım Özdemir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Nazım Kalkavan kimdir?

Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan kimdir? Nazım Kalkavan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Nazım Kalkavan'ın biyografisi...

Ukaşe Gümüşer kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ukaşe Gümüşer kimdir? Ukaşe Gümüşer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ukaşe Gümüşe'in biyografisi...

Gülizar Biçer Karaca'dan deprem vergisi önergesi!

TBMM’de 5 partinin ortak deprem araştırma önergesi hakkında söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 1999 depreminde zaman aşımı uygulanan ya da cezaların ertelendiği davaların peşini bırakmayacaklarını belirtti.

Gülizar Biçer Karaca'dan Salda Gölü açıklaması! 

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, millet bahçesi yapımı için Salda Gölü'nde başlanan inşaatın durdurulması için çağrıda bulundu...

Mehmet Mısırcı kimdir?

Öz Er-Ka İnşaat'ın kurucusu Mehmet Mısırcı kimdir? Mehmet Mısırcı, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Biçer tarafından kuruldu. 

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde Sedat Biçer tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Nazım Çulha: Kentsel dönüşüm sosyal çöküntü olmasın!

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha kentsel dönüşüm projelerinin mevcut kent dokusuyla uyumlu, kentte yaşayan dinamikler dışında diğer yerleşim yerlerine de örnek olabilecek düzenlemelerin yapılması gerektiğini belirtti.

Gayrimenkul fiyatlarının yükselmemesi için işbirliği yapılmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, kentteki arsa ve ev fiyatlarının daha fazla yükselmemesi için Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin işbirliği yapması gerektiğini söyledi.

Nazım Biçer kimdir Haberi

Nazım Biçer kimdir

Adana'da birçok bölgenin imara kapalı olduğunu ve parsel bazında imar değişikliği yapılmasından dolayı, ev ve arsa fiyatlarının her geçen gün arttığını belirten Biçer, çözüm olarak, belediyelerin ölçek planlarını bölgesel bazda çıkarmasını önerdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Adana'da inşaat metrekare fiyatını 750 lira olarak açıkladığını belirten Biçer, şöyle devam etti: "Bakanlık, Adana'da 1 metrekare inşaatın fiyatını 750 lira olarak açıkladı. 100 metrekarelik bir inşaat düşünürseniz, metrekaresi 750 liradan maliyet 75 bin lira yapıyor. Bunun içine metrekaresi yüksek olan arsa maliyetini de eklerseniz. Fiyat çoğu zaman 150 bin lirayı geçiyor. Adana'da arsa bulmak sıkıntılı. Bulunan arsalarda da imar olmadığı için daire maliyetleri her geçen gün yükseliyor." 


GELİŞİME, KENTSEL DÖNÜŞÜM UZMANLARI KARAR VERMELİ 



İmar düzenlemelerinin kentsel gelişim planı bazında yapılması gerektiğini belirten Biçer şöyle...