19 / 04 / 2024

nazmi durbakayım teknik yapı

nazmi durbakayım teknik yapı

Kartal’da dönüşüme 1987’de başlayıp ilçede birçok farklı projeye imza atan, ancak bir süreden bu yana farklı yerlere yoğunlaşan Teknik Yapı, son dönemin yükselen bölgesine iddialı dönüyor.

Teknik Yapı'nın 15. şirketi kuruldu!

40 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Teknik Yapı'nın patronu Nazmi Durbakayım, 40 yıllık iş hayatında 14 şirket kurdu. Bilgiye göre, Durbakayım geçtiğimiz günlerde 15'inci şirketinin kuruluşunu yaptı.

Son dönemde ciddi bir müteahhit patlaması yaşanıyor!

Mesleğe mektepli olarak başlayan ve 42 yıldır yaklaşık 25 bin konut inşa eden Teknik Yapı patronu Nazmi Durbakayım, son dönemde ciddi bir müteahhit patlaması yaşandığını ve sağlam yapılar için yasa çıkması gerektiğini vurguladı

Nazmi Durbakayım: Evora İstanbul'da prim artışları yüzde 100 arttı!

Tuzla’da İstanbul’un en büyük projelerinden biri olarak inşa edilen Evora İstanbul’da inşaatın ve satışların ilk döneminde 1.600 lira olan metrekare fiyatları 3.400 lira seviyesine kadar çıktı.

Nazmi Durbakayım kimdir?

Teknik Yapı'nın patronu Nazmi Durbakayım kimdir? Nazmi Durbakayım, Teknik Yapı ile hangi işlere imza attı? Nazmi Durbakayım bugüne kadar inşaat sektöründe neler yaptı? İşte Nazmi Durbakayım...

3 bin 500 kişiyi evsahibi yaptı kendi kiraya çıktı

4 ay öncesine kadar eşiyle 700 metrekarelik Çengelköy'deki villalarında oturan Nazmi Durbakayım, müsriflik yaptıklarını düşünerek, daha makul bir eve kiraya taşındıklarını söyledi.

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Mç Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mç Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi  Gaziosmanpaşa’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Çetin Çiçek  tarafından kuruldu.

Nazmi Durbakayım: Konut satış ofisleri pazar günleri de açılmalı!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, "Satışlara en fazla ümit bağladığımız dönemin sonuna geliyoruz" dedi. Durbakayım, satış ofislerinin pazar günleri de açık olması gerektiğine dikkat çekti.

Nazmi Durbakayım: Otopark şartı konut fiyatlarını düşürebilir!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, otoparklarda yeni düzenleme yaparak binalarda otopark alanı ayrılması şartının konut fiyatlarını düşüreceğini söyledi. 

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

2021'de ev fiyatları artacak mı?

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ve İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Nazmi Durbakayım: 2021'deki fiyat artışına önlemlerimiz hazır!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada, 2021 yılında düşük arz ve ham madde fiyatlarından kaynaklanan fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu ancak konut üreticilerinin buna yönelik önlemlerinin hazır olduğunu belirtti.

Nazmi Durbakayım: İnşaat sektörü ok gibi fırlayabilir!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Başkanı Nazmi Durbakayım, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan ve geçen yıla ilişkin gayrisafi yurt içi hasıla sonuçlarını değerlendirdi. Nazmi Durbakayım 1,5 yıldır bekleyen projeler nedeniyle gerilimi artan inşaat sektörünün her an ok gibi fırlayabilir dedi..

Nazmi Durbakayım: 2020 gayrimenkulün yılı olacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım 2020 Ocak ayı konut satış verilerinin yayımlanmasından sonra konuyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Durbakayım; Yatırımcıların harekete geçmesi satışları artırdı." dedi.

2020'de Türkiye'nin gündemi kentsel dönüşüm olacak!

2020'de Türkiye’nin ve inşaat sektörünün gündemi dönüşüm olacak. Bu sürecin doğru işlemesi için fırsatçı müteahhitlerin önüne geçilmesi gerektiğini söyleyen İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, “Müteahhidin hatası yüzünden can kaybı varsa bu kasıtlı ölüme sebebiyet sayılsın.” dedi.

Konut stoku tükeniyor! Bitmiş konut kalmadı!

İNDER Başkanı ve Teknik Yapı Yönetim Kurulu Nazmi Durbakayım, İstanbul’da bulunan konut stokunun tükenmek üzere olduğunu söyledi. Durbakayım, “Bitmiş ve satılabilir konut kalmadı desek yeridir'' dedi.

Nazmi Durbakayım: Konut satışları arttı ama tatmin edici değil!

TÜİK Konut Satış İstatistikleri'ni değerlendiren İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Konut satışları arttı ama tatmin edici değil" dedi...

Faizlerin düşmesi yatırım amaçlı konut alıcılarını harekete geçirecek!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Merkez Bankası faiz oranlarını düşürerek bir meşalenin kıvılcımını çaktı. Gayrimenkul ve diğer sektörlerin üzerine düşen görev de Merkez Bankasının çaktığı kıvılcımı meşaleye döndürmektir" dedi

nazmi durbakayım teknik yapı Haberi

nazmi durbakayım teknik yapı

Teknik Yapı, yaklaşık 30 yıl önce proje geliştirmeye başladığı Kartal’a dönüyor. Kartal’da iki proje için hazırlıklarına hız veren Teknik Yapı, her iki projeyi de kentsel dönüşümle yapacak. ‘Kartal’la gönül bağımız var’ diyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, ilk projede yer alan 300 civarında hak sahibiyle son anlaşmaları yapmak üzere olduklarını söyledi. İkinci projede de hak sahibi oranının yaklaşık aynı olduğunu belirten Durbakayım, bu yıl içinde projelere başlamayı öngördüklerini söyledi. konut ağırlıklı olacak projelerde ticari alanlar da yer alacak. İlk projede 1000-1200 konut hayata geçirmeyi hedeflediklerini anlatan Durbakayım, ikinci projenin de benzer ölçüde olabileceğini ifade etti. 


Yeni şehirler yolda

Bugüne kadar Kartal’da toplam 400 bin metrekarenin üzerinde alanda 7 proje hayata geçiren Teknik Yapı, bu projelerde 3 bine yakın konut...