26 / 04 / 2024

Ncadde Agora

Ncadde Agora

Özyurtlar İnşaat, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

Ncadde Agora'da 24 ay faizsiz taksit seçeneği!

Özyurtlar İnşaat’ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. Projede 24 ay şirket bünyesinde faizsiz taksit seçeneği sunuluyor.

Ncadde Agora'da daire fiyatları ne kadar?

İki ay gibi kısa bir sürede yüzde 50’si satılan proje, özellikle yatırımcılar tarafından tercih ediliyor. Esenyurt’un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

NCadde Agora’nın yarısı 2 ayda satıldı!

ÖZYURTLAR İnşaat tarafından Esenyurt’un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora'nın yarısı 2 ayda satıldı. Mayıs ayında satışa çıkan proje iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

Ncadde Agora Özyurtlar ev fiyatları!

Ncadde Agora Özyurtlar ev fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Esenyurt ’ta inşa edilen projede 1+0, 1+1 ve 2+1 gibi daire tipleri bulunuyor.

Agora Ncadde fiyatları!

Agora Ncadde fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile satışa sunulan projede firma bünyesinde kredi avantajıyla konut sahibi olunabiliyor.

Özyurtlar İnşaat Ncadde Agora!

Teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanan Özyurtlar İnşaat Ncadde Agora Evleri 144 adet daireden oluşuyor. Yüzde 18 KDV oranı uygulanan projede 1+0'dan 2+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Ncadde Agora nerede?

Daire fiyatları 172 bin TL'den başlangıç gösteren Ncadde Agora'da banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 24 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Ncadde Agora nerede?

Esenyurt Ncadde Agora iletişim!

Esenyurt Ncadde Agora iletişim için 0850 460 90 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlanan proje Özyurtlar İnşaat imzası taşıyor.

Özyurtlar Ncadde Agora satılık!

Özyurtlar Ncadde Agora satılık daire alanları 62 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

Ncadde Agora fiyat listesi!

Ncadde Agora fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen projede 144 adet rezidans daireye yer veriliyor.

Ncadde Agora Esenyurt'ta 172 bin TL'ye stüdyo! Yeni proje!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'taki yeni projesi Ncadde Agora satışa çıktı. 144 rezidans daireden oluşan Ncadde Agora projesinde stüdyo daireler 172 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avantajı!

Özyurtlar Holding tarafından hayata geçirilen ‘NCadde Ateş Corner’da hemen teslim avatantajı sunuluyor...

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Özyurtlar NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in öğrencilere yeni bir yaşan konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner'da teslim dönemi başlıyor.

NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özyurtlar Holding’in öğrencilere yepyeni bir yaşam konsepti sunduğu, yatırımcılara kazançlı bir yatırımın kapılarını araladığı ‘NCadde Ateş Corner’da teslimler başlıyor.

Ncadde Ottoman'da satışlar tamamlanıyor!

Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti ile Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Ottoman'ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90'ının satışını tamamladı.

Ncadde Ottoman’a rekor talep!

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti olarak Esenyurt’un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman’ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90’ının satışlarını tamamladı.

Agora Konaklama Ve Kafe Restoran Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Agora Konaklama Ve Kafe Restoran Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Gönülcan tarafından kuruldu.

NCadde Ateş Corner'de teslimler bu yıl!

Özyurtlar Holding, üniversiteli gençlere yepyeni bir yaşam konsepti sunduğu NCadde Ateş Corner ile öğrenci evlerine üst düzey yaşam formu kazandırdı...

İzmir Kemeraltı-Agora-Kadifekale çekim merkezi olacak!

Başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kamu, sivil toplum ve özel sektörden toplam 123 ortağa sahip olan Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş., 252 hektarlık Kemeraltı-Agora-Kadifekale bölgesinin "çekim merkezi" haline getirilmesi için çalışmalara başladı.

Agora'yı kuşatan çarpık yapılar yıkıldı!

2 bin yıllık Agora'yı kuşatan çarpık yapılar, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılarak birer birer temizlendi.

Ncadde Hayat Residence'ta eski fiyatlarla yeni yaşam!

Özyurtlar Holding'in Esenyurt'ta hayata geçirdiği "Ncadde Hayat Residence" projesinde iki yıl önceki fiyatlarla satışlar yapılıyor.

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları!

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Toplamda 63 dükkanın yer aldığı projede satışlar Eskidji tarafından yapılacak. 

Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman açık artırma fiyatları!

Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerindeki dükkanları açık artırmayla satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat dükkanlarının satışı 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te yapacak...

Ncadde Agora Haberi

Ncadde Agora

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Cityscape’te uluslararası yatırımcılara öncelikle İstanbul’u ve Esenyurt’u daha sonra da projelerimizi anlatacağız. Eylül ayında satışa çıkacak olan Nlive Bahçeşehir projemizi de ilk kez Cityscape’te tanıtacağız”...