27 / 04 / 2024

ne kadar destek ödemesi yapıldı

ne kadar destek ödemesi yapıldı

Ticaret Bakanı Pekcan, "2020'de ihracatçıya 1,9 milyar lira, hizmetler sektörü ihracatına 588,3 milyon lira, toplamda 2,48 milyar lira destek ödemesi yapıldı." dedi.

Aile destek ücretleri ne kadar oldu? Aile destek şubat ayı takvimi ve ödeme planı! 

Türkiye'de milyonlarca aileyi ilgilendiren Aile Destek Programı, 2024 Şubat ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağı ve hesaplara ne kadar yatırılacağı konusu merak ediliyor. Ödeme alan aileler sabırsızlıkla bekliyor. 

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Eğitim ödeneği ne kadar? Eğitim ödeneği hesaplara ne zaman yatırılacak?

Devlet ihtiyaç sahibi binlerce kişiye destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda eğitim ödeneği kampanyası başlattı. Peki, eğitim ödeneği ne kadar? Eğitim ödeneği hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte detaylar...

ZAM geldi: 2023 Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı ne kadar oldu? 

Annelere sağlanan destek ödemeleri asgari ücret zammından sonra arttı. Peki, 2023 Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Aile Bakanlığı destek ödemeleri ne kadar zamlandı?

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemeleri alan vatandaşlar destek ödemelerinin ne kadar zamlandığını merak ediyor. İşte Aile Bakanlığı destek ödemesi zam miktarı.

Çocuk parası nedir? Çocuk yardımı (Çocuk Destek Bileşeni) ödemesi ne kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirlilerin çocuklarına sosyal destek ödemesi yapıyor. Peki, Çocuk parası nedir? Çocuk yardımı(Çocuk Destek Bileşeni) ödemesi ne kadar? İşte detaylar...

Prefabrik konut fiyatları ne kadar? 3+1 prefabrik evlerin maliyeti ne kadar oluyor?

Prefabrik ev yaptırmayı düşünen ancak mali durumu çok da iyi olmayan vatandaşlar, devletin bu konuda destek verip vermediğini merak ediyor. İşte “Prefabrik devlet desteği var mı, varsa ne kadar?” sorusunun detayları!

Devlet, eşi ölen kadınlara destek ödemesi yapıyor mu? Eşi vefat eden kadınlara ne kadar para yardımı veriliyor?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eşi ölen eden kadınlara destek ödemesi yapıyor. Peki, Eşi vefat eden kadınlara ne kadar para yardımı veriliyor? İşte detaylar...

Aile Destek ödemelerinin ne kadar ödeneceği belli oldu

Aile Destek Ödemeleri hakkında istedikleri müjdeyi alan vatandaşlar son olarak ödemelerin ne kadar olacağını merak ediyordu. Konuyla ilgili vatandaşların beklediği haber geldi.

Tek katlı prefabrik evler ne kadar? Devlet prefabrik ev desteği veriyor mu?

Vatandaşlar devket tarafından sağlanan prefabrik ev desteğinin ne kadar olduğunu sorguluyor. Peki, devlet ne kadar destek veriyor? tek katlı prefabrik ev ne kadar? İşte detaylar...

Aile Destek Ödemeleri mayıs ayında ne kadar yatacak? Hesaplar şaştı mı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan destek ödemesi alan vatandaşlar mayıs ayında hesaplara ne kadar para yatacağını merak ediyor. Aile Bakanlığı ödemelerinde hesaplar şaştı mı. Detaylar haberimizde...

18-28 yaş arasındaki gençlere destek müjdesi! Genç Girişimci Desteği ne kadar? Hemen başvuru şartlarına bakın! 

Kendi işini kurmak ve gelirini ticaretten elde etmek isteyen gençler için Genç Girişimci Desteği veriliyor. Peki Genç Girişimci Desteği nasıl alınır? Genç Girişimci Desteği ne kadar? 

Aile Destek Ödemesi ne kadar? Nisan ayında hesaplara ne kadar yatacak? Zam var mı?

Aile Destek Ödemesi alan vatandaşlar Aile destek ödemelerinin hesaplara yatıp yatmadığını araştırıyor. Son gelen bilgilere göre aile destek ödemeleri hesaplara yattı. Peki aile destek ödemeleri nisan ayında hesaplara ne kadar yatacak?

ne kadar destek ödemesi yapıldı Haberi

ne kadar destek ödemesi yapıldı

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Ticaret Bakanlığı ile bağlı kuruluşlarının 2021 yılı bütçesini sunumunda, Kovid-19 pandemisi neticesinde, 2'nci Dünya Savaşı'ndan sonra gözlenen en büyük küresel ekonomik daralmayla karşı karşıya bulunulduğunu söyledi.

Bu durumun küresel ticaretin de tarihi düzeyde gerilemesine sebep olduğuna dikkati çeken Pekcan, Dünya Ticaret Örgütünün küresel ticaretteki küçülme beklentisini yüzde 9,2 olarak açıkladığını anımsattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; küresel emtia fiyatları endeksinde 2020 Ocak-Ekim döneminde geçen seneye göre yüzde 12,4 azalışın söz konusu olduğunu dile getiren Pekcan, altın hariç bakıldığında bu gerilemenin yüzde 16,5 olduğunu bildirdi.

Türkiye olarak küresel ekonomi ve ticaretteki daralmaya karşı direnç gösterildiğini anlatan Pekcan, "Türkiye, krizi en az hasarla atlatacak ve en hızlı toparlanmayı yaşayabilecek ülkeler arasındadır." diye konuştu.

İhracatta mart,...