26 / 04 / 2024

ne zaman biter

ne zaman biter

Bugüne kadar İzmir'de pek çok başarılı projeye imza atan Egesel İnşaat, Torbalı-Ayrancılar'da Triyanda Evleri ile yeni bir yaşam merkezi yaratmaya hazırlanıyor. Triyanda Evleri 30 dönüm arazi üzerinde yükseliyor.

Triyanda Evleri 2016'da hazır!

Bugüne kadar İzmir'de pek çok başarılı projeye imza atan Egesel İnşaat, Torbalı-Ayrancılar'da Triyanda Evleri ile yeni bir yaşam merkezi yaratmaya hazırlanıyor. Triyanda Evleri 30 dönüm arazi üzerinde yükseliyor.

Çevre temizlik vergisi ne zaman biter?

Belediyenin sunduğu çevre temizlik hizmetinden faydalanan ev, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödenen çevre temizlik vergisi kullanım ile birlikte başlıyor. Peki, çevre temizlik vergisi ne zaman biter?

Arsa vergisinin mükellefiyeti ne zaman başlar?

Arsa vergisi, Türkiye sınırları içerisindeki tüm arsa ve arazi sahipleri tarafından ödeniyor. Peki, arsa vergisinin mükellefiyeti ne zaman başlar? Arsa vergisinin mükellefiyeti ne zaman biter?

Şufa hakkı ne zaman biter?

Şufa hakkı, bir taşınmaz malın satılması halinde, onu diğer alıcılara nazaran öncelikle satın alabilme hakkına deniyor. Peki, şufa hakkı ne zaman biter? Ne zaman bu hak kullanılamaz?

Emlak vergisi ne zaman ödenmeye başlanır?

Taşınmaz mallar için ödenmesi gereken emlak vergisi, bağlı olunan belediyeye senede 2 eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, emlak vergisi ne zaman ödenmeye başlanır? Emlak vergisi mükellefiyeti ne zaman biter?

Emlak vergisi mükellefiyeti ne zaman biter?

Mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz mallar için 1319 sayılı Kanun gereğince emlak vergisi ödenmesi gerekiyor. Vergi, senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, emlak vergisi mükellefiyeti ne zaman biter?

İntifa hakkı ne zaman biter?

İntifa hakkı, taşınır mallar, taşınmaz mallar, haklar veya bir malvarlığı üzerinde kurulabiliyor. Peki, intifa hakkı ne zaman biter? İntifa hakkı nasıl biter? İntifa hakkının sona erme sebepleri nelerdir?

Arazi vergisi mükellefiyeti ne zaman biter?

Arazi vergisi mükellefiyeti vergi değerini tadil eden sebeplerin doğması halinde bu değişikliklerin vuku bulduğu tarihi takip eden bütçe yılından itibaren başlar. Peki, arazi vergisi mükellefiyeti ne zaman biter?

Emlak vergisi ne zaman biter?

Emlak vergisi, Emlak Vergisi Kanunu esasları gereğince bina (mesken, işyeri) ve arazi (arsa, arazi) gibi taşınmaz mallar için ödeniyor. Peki, emlak vergisi ne zaman biter?

Bina vergisi ne zaman başlar?

Emlak Vergisi Kanunu gereğince, Türkiye'de yer alan tüm taşınmaz mallar için vergi ödeniyor. Peki, yeni taşınmaz mal sahipleri için vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? ina vergisi ne zaman başlar? Ne zaman biter?

Kira sözleşmesi ne zaman biter?

Kiracı ile ev sahibi arasında imzalanan kira sözleşmesinde kira başlama ve bitiş tarihi hakkında bilgiler yer alıyor. Peki, taraflar arasında imzalanan kira sözleşmesi ne zaman biter?

Vasilik ne zaman sona erer?

Bir kimsenin vasiyetini yerine getirmek veya mallarında ya da çocuklarının işlerinde tasarruf etmek üzere tayin edilen vasinin görevi ne zaman biter? Vasilik ne zaman sona erer?

Beylikdüzü Demir Romans ne zaman teslim?

Beylikdüzü Demir Romans ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. 235 milyon TL yatırımla inşa edilen Demir Romans Evleri'nde daire fiyatları 179 bin 400 TL'den başlıyor...

Demir Romance ne zaman teslim?

Demir Romance ne zaman teslim sorusu Mayıs 2015 yılı olarak yanıt buluyor. Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Rezidans'ta fiyatlar 179 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor...

ne zaman biter Haberi

ne zaman biter


Egezel İnşaat'ın Torbalı Ayrancılara nefes aldıracak Tıiyanda Evleri proje sinde özel bu dızay nla hazırlanan Satış Ofisi hizmete açıldı. 

Bölgeye önemli değer katacak ve satış pazarlaması Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı tarafından yapılacak Triyanda Evleri'mn kente yakınlığı ve sosyal ola naklarıyla bölgenin yeni cazibe meıkezi olması bekleniyor. Egesel İnşaat Yönetim Kuıulu Başkan Vekili Meltem Şahin, projeden ev sahibi olmak isteyenleıi bu özel tasanmlı ofiste ağu layacaklaırnı söyledi. Egebeta Yönetim Kuıulu Başkanı Gafuı Alişeı de. Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı ile sektöıe hızlı biı giıiş yaptıklannı belirtti. 30 bin ımetrekaıe alan uzelinde toplam 317 adet konutun yeı aldığı Triyanda Evleri pıojesi birçok özelliğiyle öne çıkıyor. 


Hürriyet...