20 / 04 / 2024

necati şahin bursa projeleri

necati şahin bursa projeleri

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, göreve geldiklerinde Alemdar, Soğanlı, ve Paşa Çiftliği bölgelerini kapsayan alanın Bursa’ nın termal merkezi olacağını söyle di...

Necati Şahin: Bursa'nın toplu ulaşımını yer altına alacağız!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Bursa’nın temel meselelerinin başında toplu ulaşım ve trafiğin geldiğini belirterek, göreve geldiklerinde ilk el atacakları konunun ulaşım ve trafik olacağını söyledi...

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa Lalaşahin Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Bursa'da yıkılan okul binalarıyla ilgili soru önergesi!

Bursa'da deprem riski taşıdığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yapımına ne zaman başlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gistaş Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gistaş Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Şahin tarafından kuruldu.

Bursa Yenişehir Devlet Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir ilçesinde inşa edilen Devlet Hastanesi'nde sona gelindi. 2018 yılı içerisinde hastanenin açılması planlanıyor.

Bursa'ya dev gökdelen projesi!

Bursa İnşaat Fuarı gerçekleşti. Fuarda, bölgede inşa edilecek 126 metrelik gökdelenin maketi tanıtıldı. SKY Group Pazarlama İs Geliştirme Direktörü Tolga Bora Şahin, projeyle ilgili detayları anlattı.

Bursa Yenişehir yolları yenileniyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 5 köyün 150 kilometrelik arazi yolları 24 yıl sonra yeniden yapılıyor.Ak Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir ovasının Boğazköy barajıyla sulu tarıma geçeceğini belirtti.

Bursa Yenişehir'e yeni hastane geliyor!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılacak yeni hastane binasının yapım ihalesinin Sağlık Bakanlığı tarafından 19 Eylül'de gerçekleştirildiğini belirtti.

Bursa Otomotiv Test Merkezi projesinde sona yaklaşıldı!

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yapılması planlanan "Otomotiv Test Merkezi Proje"sinde sona yaklaşıldığını belirtti.

Bursa Yenişehir'e 75 yataklı hastane müjdesi!

Ak Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir’e 75 yatak kapasiteli modern bir Hastane yapılacağını belirterek, Bursa’nın sağlık alanında hız kesmeden ilerlediğini söyledi.

Bursa Yıldırım'a dev spor kompleksi inşa edilecek!

AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yıldırım’ın modern ve çok amaçlı gençlik ve spor kompleksine kavuşacağını müjdeledi.

Hüseyin Şahin'den Bursa Yenişehir'e yatırım müjdeleri!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Nihat Bıçak bugünkü yazısında Bursa Milletvekili aynı zamanda TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekilliği görevinde bulunan Hüseyin Şahin ile TBMM'deki ziyaretini anlattı. İşte o yazı...

İnegöl Hikmet Şahin Kültürparkı yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bütünşehir uygulaması kapsamında ilçelerde başlattığı yeniden imar ve düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İnegöl’de 300 dönümlük alana kurulu olan Hikmet Şahin Kültürparkı, sil baştan düzenleniyor.

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb açıldı!

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb, Necati Şahin Şube Müdürlüğü'nde 7 Nisan'da Kadıköy'de açıldı.

necati şahin bursa projeleri Haberi

necati şahin bursa projeleri


CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, göreve geldiklerinde Alemdar, Soğanlı, ve Paşa Çiftliği bölgelerini kapsayan alanın Bursa’nın termal merkezi olacağını söyledi.


Seçim çalışmalarını sürdüren Şahin, CHP İl Başkanı Metin Çelik ile birlikte Tüm Etkin Sanayici İş Adamları ve İş Kadınları Federasyonu (TESİAD) Bursa Şubesi, Demirci Köyü ve Alemdar Mahallesi'ne bir dizi ziyarette bulundu. Şahin, ağırlıklı olarak sağlık turizminin önemli ayaklarından bir olan termal konusundaki projelerini anlattı. Bir zamanlar kaplıcaları ile ünlü olan Bursa’nın kenti yönetenlerin ihmaliyle termal kent özelliğini yitirme noktasına geldiğini, bu konuda çok gerilerde olan birçok şehrin Bursa’nın önüne geçtiğini belirten Şahin, göreve geldiklerinde Bursa’yı yeniden termal merkez yapacaklarını ifade etti.


Kültürpark'tan başlayıp Paşa Çiftliği, Soğanlı ve Alemdar'ı da içine alacak alanda, termal kent inşa etmeyi düşündüklerini...