19 / 04 / 2024

necati şahin toplu taşıma projeleri

necati şahin toplu taşıma projeleri

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Bursa’nın temel meselelerinin başında toplu ulaşım ve trafiğin geldiğini belirterek, göreve geldiklerinde ilk el atacakları konunun ulaşım ve trafik olacağını söyledi...

Gistaş Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gistaş Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Şahin tarafından kuruldu.

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Fatma Şahin: Gaziantep'te Türkiye'ye örnek dönüşümü başardık!

Gaziantep’te toplu açılış törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fatma Şahin’in başkan olmasının şehir için bir kazanç olduğunu söyledi.

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb açıldı!

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb, Necati Şahin Şube Müdürlüğü'nde 7 Nisan'da Kadıköy'de açıldı.

Alion İnşaat Yapı İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alion İnşaat Yapı İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Şahin tarafından 30 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de kuruldu.

Zonguldak Kozlu'da toplu konut için görüşüldü!

AK Parti Zonguldak heyeti, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ı ziyaret etti. Başkan Ertan Şahin, "Ziyarette ayrıca Kozlu’da toplu konut yapımı için görüşme sağladık. Sayın Mehmet Ergün Turan’a göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Fatma Şahin yapılacak 50 bin konut için TOKİ Başkanı Ergün Turan ile görüştü!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 50 bin konut ve yeni konut alanlarıyla ilgili planlama yapmak için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti.

Gaziantep'teki 50 bin konut projesi için Ergün Turan'la görüşüldü!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergün Turan ’ı ziyaret etti.

Aksaray'da toplu ulaşım anketi yapıldı!

Aksaray'da toplu ulaşım sorununu çözmek için geniş çaplı araştırma ve çalışmalar yapan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, toplu ulaşım konusunda zaman zaman radikal kararlar alarak sorunları çözmekte oldukça kararlı.

Ahmet Şahin: 11 yılda TOKİ'nin konut sektörüne yaptığı yatırım 64 milyar lira!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin "İstanbul Uluslararası Yatırım Zirvesi" kapsamında düzenlenen "Mega Projeler" panelinde, TOKİ'nin işleyişi, yapılan çalışmalar ve bitirilen projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Necati Şahin: Bursa'da kaplıca kültürü yeniden canlanacak!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, göreve geldiklerinde Alemdar, Soğanlı, ve Paşa Çiftliği bölgelerini kapsayan alanın Bursa’ nın termal merkezi olacağını söyle di...

Necati Şahin: Vişne Caddesi Yıldırı'mın kalbi olacak!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, Vişne Caddesi'nin de Yıldırım'ın kalbi olacağını vurguladı. Şahin, Bursa'nın birçok değeri ile birlikte Vişne Caddesi'nin de konfeksiyon konusunda dünyaya açılan bir kapı olması gerektiğini söyledi.

Necati Şahin kimdir?

CHP Bursa Belediye Başkan Adayı Necati Şahin kimdir? Necati Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bursa Belediye Başkan Adayı Necati Şahin'in biyografisi...

necati şahin toplu taşıma projeleri Haberi

necati şahin toplu taşıma projeleri


CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Bursa’nın temel meselelerinin başında toplu ulaşım ve trafiğin geldiğini belirterek, göreve geldiklerinde ilk el atacakları konunun ulaşım ve trafik olacağını söyledi. Bursaray’ın verimli kullanılmadığına dikkat çeken Şahin, seferlerin 10 değil 2.5 dakika arayla yapılacağını kaydetti.


Seçim çalışmaları kapsamında Altıparmak ve Heykel’de otobüs ve tramvay duraklarında vatandaşlarla sohbet ederek projelerine ilişkin broşür dağıtan Necati Şahin, Bursalılar’ın istediği şeylerin rahat ve huzurlu yaşamak ile kolay, ucuz, güvenli ve konforlu bir ulaşım olduğunu vurguladı.


Bursa’da toplu ulaşımın istenilen verimlilikte olmadığını, T1 tramvay hattının da trafikte birçok sorunu beraberinde getirdiğini kaydeden Şahin, “Tramvay trafikteki sıkışıklık sebebiyle karınca hızıyla gidebiliyor. Koşarsanız tramvaya tur bindirirsiniz. Toplu ulaşımın şehir içinde yer altından gitmesi gerekiyor. Biz göreve geldiğimizde toplu ulaşımı yer...