25 / 04 / 2024

Necdet Yalçınkaya kimdir

Necdet Yalçınkaya kimdir

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 6306 sayılı "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun" kapsamında Lisanslandırıldı. Belge Necdet Yalçınkaya tarafından verildi...

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Çalışkan, Günay Yalçınkaya ve Turgay Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Cem Yalçınkaya, Harvard Business School’da hangi programı tamamladı? Şu an ne iş yapıyor?

Cem Yalçınkaya kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmada CEO olarak görev alıyor? AKİŞ GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Cem Yalçınkaya’nın hayatı...

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Necdet Utkanlar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Necdet Utkanlar kimdir? Kaç yaşında? Necdet Utkanlar  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Necdet Utkanlar 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Necdet Utkanlar 'ın hayatına dair merak edilenler.

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Bora Yalınay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bora Yalınay'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bora Yalınay'ın hayatına dair merak edilenler.

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Ave İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ave İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Voya Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voya Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartla'da Colkan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Altın bu yılın geri kalanında o rakamı görecek! Altında 6 ay sonraki bu rakamı duyan inanamadı! Yok artık daha neler!

2022 yılına iyi başlayan altın ilk çeyrekte 2.070 dolar seviyelerine kadar yükselen altının ons fiyatları son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki altında son durum ne? İşte İntegral Yatırım Araştırma Müdürü Seda Yalçınkaya Özer'in konuyla ilgili açıklamaları...

Sarat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Ramazan Şahin, Volkan Yalçınkaya ve TMB Maden Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Perspektif Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Perspektif Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Necdet Yalçınkaya kimdir Haberi

Necdet Yalçınkaya kimdir

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 6306 sayılı "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun" kapsamında Lisanslandırıldı. "RİSKLİ YAPI TESPİTİ LİSANS BELGESİ' Gaziantep Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Sayın Necdet Yalçınkaya tarafından Hasan Kalyoncu Üniversitesi adına Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz'a 24.06.2014 tarihinde teslim edildi. 



HKÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz, lisans belgesi tesliminden sonra Gaziantep Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Sayın Necdet Yalçınkaya ve Geomatik Mühendisi Seyfettin Ceylan ile afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi hakkında kısa bir toplantıda bulundular. HKÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kasım Mermerdaş ve Arş. Gör. Erkan Alkan'ın da katıldığı toplantı da kentsel dönüşümde Hasan Kalyoncu Üniversitesinin üstleneceği rol dile getirildi. 

HKÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz...