20 / 04 / 2024

Necip Nasır izmir

Necip Nasır izmir

KORDON Rotary Kulubü'nün Swissotel'de düzenlenen toplantısına konuk konuşmacı olarak katılan Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, İzmir'in yüzde 85'inin dönüşüme muhtaç olduğunu vurguladı.

Necip Nasır İzmir'in gelecek vizyonunu çizdi!

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Nasır, İzmir'in gerek coğrafi konumu, gerekse de yeraltı ve yerüstü kaynaklarıyla, örnek bir kent olduğunu söyledi. Nasır, İzmir'in ilklerin şehri olduğunu hatırlattı.

Necip Nasır'dan inşaat işçilerine erken emeklilik sözü!

Sivas Yıldızeli Sarıyer Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Nasır, inşaat işçilerinin erken emeklilik kapsamından yararlanmaları gerektiğini söyledi.

Necip Nasır: İzmir'in marka kent olması için çalışacağım!

AK Parti İzmir l'inci Bölge 6. sıra Milletvekili Adayı ve İnşaat Mühendisi Necip Nasır, gerek iş yaşamı gerekse görev aldığı önemli sivil toplum kuruluşlarından edindiği birikimlerle İzmir ve Ankara arasında köprü olacağını söyledi.

Necip Nasır İzmir'de kentsel dönüşümü konuştu!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan'ı makamında ziyaret etti; toplantıya kentsel dönüşüm konusu damgasını vurdu...

Necip Nasır'a inşaat sektörüne yaptığı katkılardan dolayı ödül verildi!

İZMİRLİ işadamı Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve Türkiye Müteahhitler Konfederasyonu Başkan Vekili Necip Nasır inşaat sektörüne yaptığı katkılardan dolayı ödüllendirildi. "Anadolu'da Konuta Yön Verenler" toplantısında ödül verildi...

Necip Nasır kimdir?

İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır kimdir? İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır hangi işlere imza atıyor? İşte MUFED Başkanı Necip Nasır ve MUFED faaliyetleri...

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır tarafından kuruldu.

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Ataşehir'de Alı Nasırı tarafından kuruldu.

İzmir deprem konutlarının teslimleri ay sonuna kadar tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir deprem konutlarının 4. proje alanından başlanarak, hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları müjdesi: Teslimler yapılıyor!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan 6,9 şiddetinde meydana gelen deprem yıkımlara sebep oldu. Yıkımdan sonra konutlar 1 yıl içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla tamamlandı. 

İzmir'de kendi binasını dönüştürmek isteyenlere destek müjdesi!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir Milletvekili Necip Nasır, kentte kentsel dönüşümde desteklerin artacağını dile getirdi. 

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Kentsel dönüşüm için yeni finansman çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'de hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni finansman yaratılması gerektiğini dile getirdi.

Konut fiyatlarındaki artış nasıl engellenir?

İzmir dünya genelinde konut fiyatlarında ilk sırada yer alıyor. AK Parti İzmir Milletvekili Nasır, fiyat artışının arsa üreterek engellenebileceğini dile getirdi. 

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, çalışmaların hızla devam ettiğini dile getirdi.

Samsun’daki golf sahası Katar Emiri’nin teyzesi için görücüye çıktı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 milyon TL harcamayla yapılan ve her yıl yaklaşık 3 milyon lira zarar eden golf sahası Katar Emiri'nin teyzesine sunuldu. Münire Nasır El-Misnad'ın Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile ortak olduğu firma, Kanal İstanbul güzergahında da arazi almıştı.

Jara Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jara Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nasır Mohamed Satı Abdelkarım ve Tılal Mohamed Sattı Abdelkareem ortaklığında kuruldu.

İzmir imar planlarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi! 

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliğine onay verdiğini açıkladı. 

Necip Nasır izmir Haberi

Necip Nasır izmir

KORDON Rotary Kulubü'nün Swissotel'de düzenlenen toplantısına konuk konuşmacı olarak katılan Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır,  deprem bölgesi olan İzmir'de kentsel donu şumun önemine dikkat çekti, İzmir'deki sağlıklı yapı stokunun yüzde 15 seviyesinde olduğunu belirten Nasır, "Dönüşüm özellikle nüfus yoğun bölgelerde başlamalı. Yeni yapılacak binalar da çevresiyle bütüncül ve sosyal donatılarla birlikte planlanmalı" dedi. 


İzmir'in yüzde 85'inin dönüşüme muhtaç olduğunu vurgulayan Necip Nasır. "Yarın bir gün deprem olduğu zaman yaşanacak can ve mal kayıplarının vebalini kimse taşıyamaz. Bunların onune geçmek için kentsel dönüşüm izmir Kordon Rotary Kuiubo Baştanı Hail Erdem, Neop Nasıra teşekkürlerini sunda mutlaka uygulanmalı. Kentsel dönüşümle elde edilecek yeni arsalar sadece bina olarak değil, yeni yollar ve yeşil alanlarıyla bir bütün olarak planlanmalı. Bu da tüm kent aktörlerinin...