18 / 04 / 2024

Necip Nasır kim

Necip Nasır kim

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, yerel yönetimlere, "Kentsel dönüşüm için harekete geçin" çağrısında bulundu. Eylül ayında açıklanacak kentsel dönüşüm eylem planına göre her şehrin ayrı bir planı olacak. 

İzmir Büyükşehir'e imar yönetmeliği çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne imar yönetmeliği çağrısında bulundu. Nasır, “Hazırlayın, biz de gerekeni yaparız” dedi.

Kentlerin master planı inşaat sektörü için büyük önem taşıyor!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İnşaat Mühendisi Necip Nasır, kentlerin master planlarının yapılmasının sektör için büyük önem taşıdığını vurguladı. Nasır, her kentin, kendine has bir kimliği ve yapısı bulunduğuna dikkat çekti.

Beton fiyatlarına yapılan zam inşaat sektörüne darbe!

İzmirli çimento firmalarının 2016 yılı ile birlikte hazır beton fiyatlarına yaptıkları zam inşaat sektörünün tepkilerine neden oldu. Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmir'in diğer illere oranla betonu zaten pahalıya kullandığını belirtti.

İnşaat sektörü 300 iş kolunu besliyor!

İzmir İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Mühendislik Komitesi Başkan Yardımcısı İnşaat Yüksek Mühendisi Levent Bendeş, inşaatın Türk ekonomisinde en etkili sektörlerin başında geldiğini kaydetti.

Necip Nasır: Yatırımın önü açıldı!

Seçim sonrası piyasalardaki olumlu havanın, inşaat sektörünü de olumlu yansıdığını belirten MÜFED Başkanı Necip Nasır, "Maliyet ve kredi faizleri düştü, yatırımın önü açıldı" dedi.

Necip Nasır: Arsa üretilmemesi yeni yatırımları kısıtlıyor!

Seçim sürecinden sonra piyasalarda yaşanan olumlu havanın, inşaat sektörünü de olumlu etkilediğini belirten Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, "Girdi maliyetleri ve kredi faizlerinin düşmesiyle birlikte, yeni yatırımların da önü açılacak" dedi.

Yeni gayrimenkul yatırımlarının önü açılacak!

Seçim sürecinden sonra piyasalarda yaşanan olumlu havanın, inşaat sektörünü de olumlu etkilediğini belirten MÜFED Başkanı İnşaat Mühendisi Necip Nasır, "Kredi faizlerinin düşmesiyle birlikte, yeni yatırımların da önü açılacak" dedi.

İnşaat sektörü hareklenmeye başlayacak!

İzmir'deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti. Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, ''Sektörün daha da hareketleneceğini düşünüyorum" dedi.

Necip Nasır: İnşaat sektörü hareketlenecek!

İzmir'deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti. MÜFED Başkanı Necip Nasır ''Sektörün daha da hareketleneceğini düşünüyorum" dedi.

İzmir'de dönüşüm nüfusun yoğun olduğu yerlerde başlamalı!

Necip Nasır, İzmir'de kentsel dönüşümün önemine dikkat çekerek. "İzmir, bilindiği gibi birinci derece deprem bölgesi. Kentin yüzde 85'i dönüşüme muhtaç. Dönüşüm, özellikle nüfus yoğun bölgelerde başlamalı" dedi.

Necip Nasır: İzmir'in betonlaşmış bir kent olması yakındır!

İzmir'de inşaat sektörünün gelişmesinin önündeki en büyük engelin, yeni arsa üretilememesi olduğunu kaydeden Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, kent ekonomisinin bu durumdan olumsuz etkilendiğini söyledi.

Necip Nasır: Arazi yetersizliği inşaat sektörünü etkiliyor!

İzmir'de inşaat sektörünün gelişmesinin önündeki en büyük engelin, yeni arsa üretilememesi olduğunu söyleyen Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, kent ekonomisinin bu durumdan olumsuz etkilendiğini bildirdi.

Necip Nasır; İzmir'de gerekli çalışmalar yapılacak!

Seçim süresince binlerce kişiyle buluşarak sorunlarını dinleyen AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, milletvekili olduğunda yapacağı ve takipçisi olacağı konuları İzmirlilere deklare etti.

Kemeraltı cazibe merkezine dönüşecek!

AK Parti milletvekili adayı Necip Nasır, gerekli düzenlemelerle Kemeraltı'nın 24 saat yaşayan bir cazibe merkezi haline getirilebileceğini söyledi.

Baba vefat edince miras paylaşımı nasıl yapılır?

Miras paylaşımları aileler arasında yaşanan en çok anlaşmazlık nedeni olarak karşımıza çıkıyor. Bu süreçte, miras paylaşımı nasıl yapılır? Kim, ne kadar miras payı alır? 

Babadan kalan miras nasıl paylaşılır? Kim mirasçı olamaz?

Miras konusu çoğu kişinin başını ağrıtabilir. Özellikle mirasın pay edilme hususu. Peki kimler mirasçı olamaz? İşte detaylar!

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır tarafından kuruldu.

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Ataşehir'de Alı Nasırı tarafından kuruldu.

Rayiç bedel nedir, nasıl hesaplanır?

Rayiç bedel, gayrimenkul alım satımlarında söz konusu mal varlığının bedelini belirlemektedir. Peki, rayiç bedel nasıl hesaplanır? Kim belirler, hangi kriterlere bakılır? İşte detaylar...

İzmir deprem konutlarının teslimleri ay sonuna kadar tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir deprem konutlarının 4. proje alanından başlanarak, hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları müjdesi: Teslimler yapılıyor!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan 6,9 şiddetinde meydana gelen deprem yıkımlara sebep oldu. Yıkımdan sonra konutlar 1 yıl içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla tamamlandı. 

İzmir'de kendi binasını dönüştürmek isteyenlere destek müjdesi!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir Milletvekili Necip Nasır, kentte kentsel dönüşümde desteklerin artacağını dile getirdi. 

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Kentsel dönüşüm için yeni finansman çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'de hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni finansman yaratılması gerektiğini dile getirdi.

Sun Business Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Business Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150  bin TL sermaye bedeli  ile Nasır Javed Ahmad Sayed Adel Shah Alawı Ubaıdullah ve Zarawar Rahımı tarafından kuruldu.

Konut fiyatlarındaki artış nasıl engellenir?

İzmir dünya genelinde konut fiyatlarında ilk sırada yer alıyor. AK Parti İzmir Milletvekili Nasır, fiyat artışının arsa üreterek engellenebileceğini dile getirdi. 

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

Necip Nasır kim Haberi

Necip Nasır kim

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, yerel yönetimlere, "Kentsel dönüşüm için harekete geçin" çağrısında bulundu. Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre, yerel yönetimlere hareket geçin çağrısı yapan Nasır şunları söyledi: "Deprem kuşağında bulunan ilimiz ve ülkemizde bu gerçekle yaşamayı öğrenmeliyiz. Aslında deprem öldürmez, öldüren plansızlık ve mühendislik denetiminden yoksun yapılardır. İzmir virajın son dönemecindedir. Acil şekilde bölgesi ile bütüncül planlar yapılmaması halinde sadece yüzde 15 sağlıklı konuta sahip ilimizde, depreme bağlı can ve mal kayıpları yaşanacaktır. Dönüşümün gecikirse oluşacak sonuçların vebali de büyük olur."

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Kentsel Dönüşüm Eylem Planı, eylül ayının ilk haftası açıklanacak. Yeni eylem planında, afet risklerinin bertaraf edilmesi, çevresel, tarihi ve kültürel değerlerin korunması, yatay mimarinin esas alınması, engelli dostu şehirler...