27 / 04 / 2024

Necip Nasır kimdir

Necip Nasır kimdir

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, birinci derece deprem bölgesi arasında bulunan İzmir'in kentsel dönüşümle yenilenmesi gerektiğini söyledi.

İzmir'de inşaat sektörünün sorunları tartışıldı!

AK Partili Necip Nasır, Mimar ve Mühendisler Grubu İzmir Şubesi’nin Yönetim Kurulu toplantısına katılan Nasır, “Plansız yapılaşma İzmir’i içinden çıkılamaz bir duruma getirdi” diye açıklama yaptı. 

Necip Nasır'dan müteahhitlere çağrı!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Nasır, ''Yönetmelikte herkesin bilgisine başvurup talepleri alacağız'' şeklinde konuştu.

Necip Nasır'dan yeni imar yönetmeliğiyle ilgili müteahhitlere çağrı!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklama yaptı.

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Müteahhiter Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, Ege Bölgesi'nde kentsel dönüşümü yeniden hatırlattı.

Kentsel dönüşümde herkes üzerine düşeni yapmalı!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, Karşıyaka Kent Konseyi ve Karşıyaka ODTÜ Mezunları Derneği tarafından düzenlenen seminerde konuştu. Nasır, kentsel dönüşümün öneminin arttığına dikkat çekti.

Konut fiyatları yılbaşından sonra yükselecek!

İnşaat sektörü temsilcileri bir süredir gündemde olan konut zamlarını beklettiklerini fakat dolarda yaşanan son artışlardan sonra konut fiyatlarının yılbaşından sonra yükseleceğini söyledi.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Necip Nasır: Konut sektörü ivme kazandı!

Nasır Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, 15 Temmuz darbe girişiminin milletçe yenilmesinin ardından Türkiye'nin geleceğinden eskisine göre çok daha umutlu olduğunu söyledi.

Kentlerin master planları için sektör büyük önem taşıyor!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı inşaat mühendisi Necip Nasır, kentlerin master planlarının yapılmasının sektör için büyük önem taşıdığını ifade etti.

Şehirlerin master planlarının yapılması sektör için önemli!

MÜTEAHHİTLER Federasyonu (MÜFED) Başkanı İnşaat Mühendisi Necip Nasır, kentlerin master planlarının yapılmasının sektör için büyük önem taşıdığını söyledi.

Kentlerin master planı inşaat sektörü için büyük önem taşıyor!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İnşaat Mühendisi Necip Nasır, kentlerin master planlarının yapılmasının sektör için büyük önem taşıdığını vurguladı. Nasır, her kentin, kendine has bir kimliği ve yapısı bulunduğuna dikkat çekti.

Necip Nasır AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu!

2014 yerel seçimlerinde adı Karabağlar Belediye başkanlığı adaylığı için adı geçen ancak bu yönde adım atmayan Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Necip Nasır AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Beton fiyatlarına yapılan zam inşaat sektörüne darbe!

İzmirli çimento firmalarının 2016 yılı ile birlikte hazır beton fiyatlarına yaptıkları zam inşaat sektörünün tepkilerine neden oldu. Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmir'in diğer illere oranla betonu zaten pahalıya kullandığını belirtti.

İnşaat sektörü 300 iş kolunu besliyor!

İzmir İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Mühendislik Komitesi Başkan Yardımcısı İnşaat Yüksek Mühendisi Levent Bendeş, inşaatın Türk ekonomisinde en etkili sektörlerin başında geldiğini kaydetti.

Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır ne iş yapmaktadır?

Petkim Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Bekir Ağırdır kimdir? Bekir Ağırdır ne iş yapar?

Bekir Ağırdır kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bekir Ağırdır ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı 1984 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Fatih Kacır oldu. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır tarafından kuruldu.

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Ataşehir'de Alı Nasırı tarafından kuruldu.

Murat Hoşgör kimdir?

Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğüne getirilen Murat Hoşgör kimdir? Murat Hoşgör hangi görevlerde bulundu?

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Kentsel dönüşüm için yeni finansman çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'de hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni finansman yaratılması gerektiğini dile getirdi.

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, çalışmaların hızla devam ettiğini dile getirdi.

Necip Nasır kimdir Haberi

Necip Nasır kimdir

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, birinci derece deprem bölgesinden olan İzmir için önemli açıklamalarda bulundu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; ülkemizde deprem olunca konunun güncellendiğini, bir sürenin ardından deprem gerçeğinin unutulduğunu sözlerine ekleyen Nasır, yerleşimin çoğunlukla kent merkezinde olduğu İzmir için olası bir depremin büyük oranda can ve mal kaybına neden olduğuyla ilgili uyardı. İzmir'de doğrudan kent merkezinden geçen ve 7 şiddetinde depreme neden olacak potansiyelde 17 fay olduğunu söyleyen Nasır, bölgenin deprem riskinin en yüksek bölgeler arasında bulunduğunu kaydetti.

'GELECEK PLANLANMALI'

"Deprem riskiyle yaşadığımızı unutmayalım, önlem için geç kalmayalım" diye konuşan Nasır, "İzmir'in nüfusunun 3 milyon olduğu 1998 yılında, Birleşmiş Milletlerin başlattığı RADIUS (Kentsel Alanların Deprem Felaketlerine karşı incelenmesi için Risk Değerlendirme Araçları) projesinde dünyada 9 kentten biri olarak...