29 / 03 / 2024

nef 2015 projeleri

nef 2015 projeleri

Nef’in New York Manhattan’da inşa edeceği 60 katlı gökdelen için Türkiye’den talep yağıyor. Projede metrekare satış fiyatı 30 bin dolar. Yurtdışında büyümeyi hedefleyen şirketin bir sonraki adresi Chicago.

Nef, New York’da Gökdelen Yapacak!

Nef, yurtdışı açılımına New York’tan başlıyor. Dünyanın En İyi Projesi Ödülü’nü kazanan gökdelen Empire State’e komşu olacak tasarım dünyaca ünlü mimarlık firmalarından biri olan Perkins and Will’in tasarlandı.

Timur Holding Nef konseptini ABD'ye taşıyor!

Timur Holding’in 3. kuşak temsilcisi Erden Timur’un hayata geçirdiği Nef markası 17 ayrı patente ulaştı. Timur, son olarak Nef konseptini ABD’lilerin talebi üzerine Manhattan’a taşıyarak bu sektörde ilk know how ihracatı yapmayı başardı.

Nef'te hedef merkezi lokasyon!

Konut sektörü, ekonomik büyümeye katkı sağlamaya devam ettiğini söyleyen Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, Eylül ayında 115 bin 786 konut satışı gerçekleştiğini ve bu verinin tüm zamanların konut satış rekoru olarak kayıtlara geçtiğini belirtti.

Nef, Manhattan’a tasarımla girecek!

Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, Manhattan’da inşa edecekleri 340 milyon dolarlık projenin tasarımını, Coca Cola, Bentley, Dom Perignon, Puma ve Swarovski’nin tasarımcılarına yaptıracaklarını söyledi

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa projeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef Reserve projeleriyle bambaşka bir Bodrum! 

Her biri denize sıfır konumda bulunan ve dünyaca ünlü mimarların imzasıyla inşa edilen Nef Reserve projeleri, Yalıkavak, Gölköy ve Hebil koylarında yükseliyor...

Nef'in 2020 ciro hedefi 1,5 milyar lira!

Nef yurtdışında yeni konut projeleri hayata geçirmek ve yurt markası Novu'yu Türkiye'de büyütmek istiyor. Ama asıl heyecan verici hikaye Foldcity...

Eski eviniz gidiyor, yeni bir NEF olarak dönüyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Nef Ev Değiştirme Kampanyası kapsamında Nef Ortayaka, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler ve Reserve Kandilli projeleri yer alıyor. 

NEF projelerinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

NEF'in ödüllü şehir merkezi projeleri NEF Çekmeköy, Basınekspres, Bahçelievler ve Ortayaka'da yüzde 10 indirime ek 120 ay için yüzde 0,98 kredi fırsatı başladı. Projede 2 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

NEF projelerinde yüzde 10 indirime ek 120 ay için 0,98 kredi fırsatı!

NEF, şehir merkezindeki ödüllü projeleri Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da büyük avantaj dönemi başlattı.

Nef iki projesini sigortalattı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Nef, Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy projeleri için ‘Bina Tamamlama Sigortası’ yaptı.

Nef Ataköy 22'de 810 hak sahibine tapuları teslim edildi!

İstanbul’un öncü projeleri arasında yer alan Nef Ataköy 22 projesinde, ödemelerini tamamlayarak tapu almaya hak kazanan 810 ev sahibine tapuları teslim edildi.

Nef'le kazanç vakti!

31 Ekim'e kadar devam edecek olan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na Nef, Çekmeköy, Bahçelievler, Basınekspres ve Nef Reserve Kandilli projeleri ile dahil oldu...

NEF'in yeni projeleri yolda!

Türk gayrimenkul sektörünün önemli geliştiricileri arasında yer alan Nef, 2018'in ilk çeyreğinde cirosunu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 36.5 artırarak 453 milyon liraya yükseltti. 

nef 2015 projeleri Haberi

nef 2015 projeleri

Timur Gayrimenkul markası Nef yurtdışı açılımına Amerika’dan başladı. New York Manhattan’da 210 milyon dolar yatırımla 60 katlı gökdelen yapacak şirket, inşaat çalışmalarına Mart 2016’da başlayacak. Empire State’e komşu projelerine Türkiye’den yoğun talep olduğunu söyleyen Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, 80-100 konutu satışa sunacaklarını, kalan kısmı ise portföylerinde tutacaklarını söyledi. Satışa çıkacak konutun 4 katı kadar talep geldiğini belirten Timur, “Amacımız ABD’de Nef markasını tanıtmak olduğu için hepsini Türklere satamayız. Şu anda satış fiyatı square foot’u 3 bin dolar civarında olacak gibi. Yani metrekaresi 30 bin dolara denk geliyor. Aynı bölgede 60 ile 90 bin dolar arasında metrekare fiyatları olan evler de var” dedi.



YENİ ADRES CHİCAGO


Manhattan’dan sonra gelecek yıl Chicago’da bir proje daha hayata geçireceklerini söyleyen Erden Timur, “Chicago’nun...