28 / 03 / 2024

nef 39 projesi

nef 39 projesi

NEF Seyrantepe 39 projesinde daireler ön satışta iki saat içerisinde tükendi. NEF Seyrantepe 39 projesinde daireler 270 bin lira ile 380 bin lira aralığındaki fiyatlardan satıldı.

Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için de ön talep topluyor. Peki Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi...

Nef Meram ön talep topluyor! 157 villalık yeni proje!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için düğmeye bastı. Nef'in Konya projesinde 157 villa yer alacak.

Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef Sapanca projesi mega kent İstanbul'a yakın konumuyla ön plana çıkıyor. Projede 99 villa ve 78 rezidans yer alıyor. Peki Nef Sapanca projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef Arsa Çanakkale ön satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef, yeni projesi Nef Arsa Çanakkale ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Nef Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef, Sapanca projesi için ön talep topluyor.

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Nef Brooklyn projesi geliyor!

Nef Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Türk müteahhitlerinin dünyaya daha fazla açılması gerektiğini belirtti.  Timur, “Nef Globali kurduk. Kısa sürede 200’e yakın teklif aldık ve 4’ü projelendirildi. Hedefimiz 2023’te 10 ayrı metropolde olmak” diye konuştu.

Nef Ortayaka'da 1 haftada 226 konut sattı!

Nef, yeni projesi Nef Ortayaka’nın satışlarına başladı. Projede 1 haftada tam 226 adet konut satıldı...

Nef Newyork projesi ne oldu?

Nef Newyork projesi ile ilgili bir açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Boyumuzun ölçüsünü aldık."dedi.

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında!

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında. Nef kampanya kapsamında 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 120 ay yüzde 0,98 faiz oranı ile kolay ödeme imkanı sunuyor...

Nef Ortayaka ödeme planı!

Nef imzası ile Haliç'e 5 dakika mesafede hayata geçirilen Nef Ortayaka projesi başladı. Projede ev fiyatları 360 bin liradan başlıyor...

Nef Kandilli nerede?

 Nef Kandilli projesi 406 daireden meydana geliyor. Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Kandilli nerede yer alıyor? İşte cevabı...

Nef Kandilli Projesi fiyat!

Kandilli'ye Nef geliyor. Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nef Kandilli Projesi'nde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

nef 39 projesi Haberi

nef 39 projesi


NEF Seyrantepe 39 Evleri projesi Timur Gayrimenkul tarafından, İstanbul Kağıthane Seyrantepe bölgesinde inşa ediliyor. NEF Seyrantepe 39 Evleri projesinde 140 daire yer alıyor.


NEF Seyrantepe 39 satılık daire kalmadı. NEF Seyrantepe 39 projesinde dairelerin tamamı ön satışta iki saat içerisinde satıldı. NEF Seyrantepe 39 fiyatları 270 bin lira ile 380 bin lira aralığında değişiyor.


NEF Seyrantepe 39 Evleri projesinde teslimler 1 Aralık 2017 tarihinde yapılacak. NEF Seyrantepe 39 Evleri projesi Türk Telekom Arena'ya 700 metre mesafede yer alıyor.



Adres: Asaf Caddesi, Seyrantepe Mahallesi, Oğuzeli Sokak Kağıthane / İSTANBUL


Telefon: 444 9 633

Web: http://nefseyrantepe39.com/

Gülcihan...