16 / 04 / 2024

Nef Amstar Global Partners proje

Nef Amstar Global Partners proje

Nef, ABD merkezli gayrimenkul yatırım fonu yöneticisi Amstar Global Partners (AGP) ile Türkiye’de proje geliştirmek için niyet anlaşması imzalayarak, bu kapsamda iki yıl içinde 500 milyon dolarlık proje geliştirmeyi hedefliyor.

Nef Sapanca ön satışta! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, Sapanca projesinde ön satış sürecini başlattı. 

Nef 2022'de global yatırımlarla büyüyecek!

2022 senesi için yatırımlarına hazırlanan Nef, arsa yatırımları ile büyümesini sürdürecek. 

Nef Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef, Sapanca projesi için ön talep topluyor.

Nef Global dünyaya açılıyor!

İhracatta özgün üretim için fikri mülkiyet ve marka hakkına sahip olunması çok önemli. Nef in gerçekleştirdiği gibi tamamen yerli fikirle ülkemize döviz girdisini sürdürülebilir bir modelle sağlamak mümkün...

Nef'in dünya markası olma hedefine adım adım!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, İnşaat ve Konut Konferansı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Timur, Nef Global ile gayrimenkulde bir dünya markası olma hedefine adım adım yaklaştıklarını anlattı.

Nef Brentford Londra'nın lansmanı yapıldı!

Son 4 senedir konut satışında sektör lideri olan Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atıyor. Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek olan Nef; aynı zamanda Foldhome gibi patentli inovasyonlarının da yurtdışına ihracatını gerçekleştiriyor.

Nef'ten yurtdışına fikir ihracatı!

Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Firma, Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek.

Nef 1 Kasım'da Londra projelerini tanıtacak!

Nef, geçtiğimiz yıl Nef Global’i kurarak global hedefleri için aktif çalışmalara başlamıştı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un Londra’da netleşen operasyonların detaylarını anlatacak. 

Nef Brentford London geliyor!

Nef Brentford London, Nef Global tarafından İngiltere’nin Londra İlçesi’ndeki ilk projesi olarak hayata geçirilecek. Projede çalışmalar başladı. 

Nef 2016 yılında 4.1 milyar liralık proje üretecek!

Türkiye’nin reel sektörde en hızlı milyar TL ciroya ulaşan şirketi olan ve Türkiye’nin ilk global gayrimenkul markası olma yolunda hızla ilerleyen Nef, 2016 yılında toplam 4.1 Milyar TL değere sahip proje üretecek.

Nef, Amstar Global Partners ile proje geliştirecek!

Nef, ABD merkezli gayrimenkul yatırım fonu yöneticisi Amstar Global Partners (AGP) ile Türkiye’de proje geliştirmek için niyet anlaşması imzalayarak, bu kapsamda iki yıl içinde 500 milyon dolarlık proje geliştirmeyi hedefliyor.

Nef faaliyetlerini New York'a kadar genişletiyor!

Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur, geçtiğimiz haftalarda Dubai'de yapılan gayrimenkul fuarı Dubai Cityscape Global'de projelerinin yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Tekfen, Amstar Global Partners ile proje geliştirecek!

Tekfen, Amerikalı Gayrimenkul Yatırım Fon Şirketi Amstar Global Partners ile proje geliştirmeye hazırlanıyor. Niyet mektubu ile Amstar Global Partners Ltd. Türkiye’deki konut ve ofis projelerinde Tekfen Holding ile ortaklık kuracak.

Nef Amstar Global Partners proje Haberi

Nef Amstar Global Partners proje

Nef’’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur, global bir marka olmayı amaçladıklarını belirterek, “ABD’li gayrimenkul fonu AGP ile ortak projeler geliştirmek için anlaşma imzaladık. Arsa satın alıp proje geliştireceğiz. İki yıl içinde Türkiye’de İstanbul başta olmak üzere 500 milyon dolarlık yatırım yapacağız. Bu tutarın üzerine de çıkabiliriz” dedi.

Ortaklığın konut, ofis ve karma kullanımlı projelere yönelik olacağını belirten Timur, kentsel dönüşüm ve sanayi dönüşüm projeleri ile de ilgilendiklerini söyledi. 

Almanya yolcusu

Timur, “Türkiye’de dönüşmeyi bekleyen 7 milyona yakın konut var. Bu dönüşüm için gerekli likidite sorununu çözmenin tek yolu uluslararası finansman sağlamak. AGP ile kentsel dönüşüm projeleri de ilgi alanımızda olacak” diye konuştu.

Nef, ABD piyasasında New York, Chicago projelerini ise sürdürüyor. 

Nef’in Almanya’da gayrimenkul projesi geliştirmek üzere bu ülkedeki lokal bir gayrimenkul firması...