26 / 04 / 2024

NEF Bodrum Projesi

NEF Bodrum Projesi

Bankasız, kefilsiz ev sahibi olma fırsatı sunulan Gül İstanbul projesinde ev fiyatları 59 bin 999 liradan başlıyor. Projede ikinci daireyi alana yüzde 20 indirim sunuluyor

Nef Meram ön talep topluyor! 157 villalık yeni proje!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için düğmeye bastı. Nef'in Konya projesinde 157 villa yer alacak.

Cengiz İnşaat Bodrum Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

Muğlanın incisi Bodrum’da Cengiz İnşaat Bodrum Projesi için hazırlıklar tamamlanıyor. Projenin detayları ise belli oldu. İşte Cengiz İnşaat Bodrum Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef Sapanca projesi mega kent İstanbul'a yakın konumuyla ön plana çıkıyor. Projede 99 villa ve 78 rezidans yer alıyor. Peki Nef Sapanca projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022! 

Anthaven Bodrum projesi Akyarlar'a bağlı, Turgutreis-Ortakent arasında, Kos Adası'nın hemen karşısındaki Aspat Koyu'nda konumlaanıyor. Anthaven Bodrum fiyat listesi merak ediliyor. İşte Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022!

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

Nef Arsa Çanakkale ön satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef, yeni projesi Nef Arsa Çanakkale ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Nef Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef, Sapanca projesi için ön talep topluyor.

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

Le Chic Bodrum'da merkezi ve şık!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile Ataman İnşaat ortaklığında Muğla-Bodrum'da inşa edilen Le Chic Bodrum projesi Bodrumun merkezinde şık bir yaşam sunuyor.

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Eşin Deluxe Bodrum'da hemen tapu fırsatı! 

Eşin Deluxe Bodrum projesi kısa vadede yüksek kazanç sağlıyor. Projede hemen teslim ve hemen tapu imkanı bulunuyor.

Deniz GYO Bodrum projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, 928 ada 2 ve 5 parseller ile 929 ada 2 ve 3 parsellerde yer alan projenin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı....

NEF Bodrum Projesi Haberi

NEF Bodrum Projesi

 

 

 1995 yılından bu yana inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Aka Yapı İnşaat, Esenyurt'ta yeni bir projeye imza attı. Gül İstanbul adı verilen projede 164 adet daire bulunuyor.

İki blok meydana gelen Gül İstanbul projesinde ilk blokta 60 adet daire bulunurken, ikinci blokta 104 adet daire yer alıyor. Altı ay önce temeli atılarak yapımına başlanan Gül İstanbul projesinde bloklar 9 ve 10 katlı olarak yapılıyor.

İkinci blokta yer alan dairelere sahip olmak için minimum 50 bin lira peşinat ödeniyor. Kalan konut bedeli ise bankasız, kefilsiz olarak ödeniyor. İlk bloktaki evler için peşin ödeme yada banka kredili ödeme yapılıyor.

Gülİstanbul Evleri projesinde 55 metrekarelik...