20 / 04 / 2024

NEF Hepsiburada satışları

NEF Hepsiburada satışları

Black Friday indirimleri bu yıl Türkiye’de alışveriş çılgınlığına dönüştü. İndirim gününde Hepsiburada.com'dan Nef Ormantepe’de yer alan 1 + 1 ve 2+1 daireler satıldı.

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor...

Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor!

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Basınekspres projesi İstanbul Güneşli-Basınekspres bölgesinde hayata geçiriliyor. Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor.

Nef Kandilli Evleri satışları Eylül'de başlıyor!

Nef Kandilli Evleri satışları Eylül'de başlıyor. Nef Kandilli Evleri'nde teslimler Şubat 2020'de yapılıyor...

Nef Kandilli Luxury Living satışları ne zaman başlayacak?

Timur Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nef Kandilli Luxury Living projesi 2020 yılının Şubat ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Nef Kandilli Luxury Living satışları ne zaman başlayacak?

Nef Sancaktepe satışları!

Nef Sancaktepe satışları yakında başlayacak. Ön taleplerin toplandığı Nef Sancaktepe projesi 2019 yılında tamamlanacak...

Nef Sancaktepe satılık daire!

Satışların önümüzdeki günlerde başlayacağı Nef Sancaktepe satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçeneklerde dizayn ediliyor.

Nef Bodrum projesi satışları!

100 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Nef Bodrum projesi satışları devam ediyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor.

Nef Bahçelievler satışları!

Nef Bahçelievler satışları yarın başlıyor. Nef Bahçelievler Evleri'nde daire fiyatları 590 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Nef Bodrum'da ön satışlar başladı!

Nef ve Timur Gayrimenkul'ün İstanbul dışındaki ilk projesi, Nef Bodrum'da ön satışlar başladı. Nef Bodrum yazlık konseptiyle 460 metre sahil şeridiyle hayata geçiriliyor.

Nef Bodrum satışları ne zaman başlıyor?

Timur Gayrimenkul'ün İstanbul dışındaki ilk projesi Nef Bodrum'da satışlar Haziran ayında başlayacak. Nef Bodrum projesinde konut ve otel alanları yer alıyor...

İnistanbul Gala’da satışların yüzde 80'i 3 haftada tamamlandı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’ya yatırımcıların ve konut sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisi üzerine projede yeni bir blok satışa açıldı. Projede satışların başlamasından bu yana 1.140 üniteden 875’i satıldı.

Topkapı İnistanbul Gala'da satışlar başladı!

İş GYO ve Nef'in birlikte gerçekleştirecekleri İnistanbul Gala projesinde satışlar başladı. 470 milyon dolarlık yatırım yapılması planlanan projeden yaklaşık 1,6 milyar lira gelir bekleniyor.

NEF Hepsiburada satışları Haberi

NEF Hepsiburada satışları

ABD’nin meşhur Black Friday indirimleri bu yıl Türkiye’de alışveriş çılgınlığına dönüştü. İnternet siteleri Efsane Cuma, Süper Cuma gibi kampanyalarla indirimli satışlar yaptı. 24 Kasım tarihinde özellikle Online alışveriş kendi rekorunu kırdı... 

ABD merkezli 'alışveriş çılgınlığı' kampanyası Black Friday fırtınası, dünyanın çeşitli ülkelerinde olduğu gibi Türkiye’de de 24 Kasım günü Online alışveriş sitelerini sildi süpürdü. Büyük e-ticaret siteleri kadar KOBİ düzeyindeki küçük online alışveriş siteleri de fırtınanın bereketinden faydalandı. Siteler bazı ürünlerde gerçekten de efsane indirimler yaparken, bazı sitelerin yan ürünlere zam yaparak indirimi dengelemeye çalıştığı kurnaz tüketicinin gözünden kaçmadı. Bazı büyük e-ticaret siteleri aşırı yoğunluk nedeniyle, altyapı yetersizliği sonucu ara ara kilitlendi. Olumlu olumsuz her şeye rağmen 24 Kasım günü Türkiye ekonomisi e-ticaret üzerinden canlandı. Facebook, Youtube gibi tüm sosyal...