19 / 04 / 2024

Nef İcra Kurulu Başkanı

Nef İcra Kurulu Başkanı

Erden Timur, "Magellan neden bize teklif getiriyor? Sebebi biz 5 yıldır, Bentley’in tasarımcısına kapıkolu, Sony’nin tasarımcısına musluk yaptırıyoruz. Lansmana yaklaştığımız New York projesinde de yıldız tasarımcılarla anlaştık" dedi.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Fatih Peker, Peker GYO İcra Kurulu Başkanı oldu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeliği görevini sürdüren Fatih Peker, 1 Kasım 2021 tarihi tibariyle mevcut yönetim kurulu üyeliği görevinin yanında İcra Kurulu Başkanı olarak atandı.

Ahmet Buğa, GABORAS İcra Kurulu Başkanı oldu! 

Ahmet Buğa, Türkiye'nin stratejik ihtiyaçlarına yatırım yapma vizyonuyla faaliyet gösteren güç birliği SENYAP Yatırım Ortaklığı'nın; MÜSİAD ile Yıldız Teknik Üniversitesi ortaklığında kurduğu Gayrimenkul Borsası A.Ş.'nin (GABORAS) İcra Kurulu Başkanı olarak atandı. 

Erden Timur yeni şirket kurdu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur yeni şirket kurdu. TG Kandilli Gayrimenkul Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi!

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi. 2005 yılından bu yana TAV Havalimanları Holding'de farklı görevler üstlenen Güçlü Batkın, görevi Bora İşbulan'dan devraldı...

Nef'ten Beykoz ve Çekmeköy'e yeni proje!

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "İstanbul'da Çekmeköy ve Beykoz'da yeni projeler için çalışmalarımız devam ediyor. NewYork ve Almati, Kazakistan'da iki yeni projemiz 2020'nin ilk çeyreğinde satışa çıkacak" diye konuştu.

Konut kredisi faizleri düştü, gayrimenkul sektörü nefes aldı!

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "Konut fiyatlarında oluşan cazibe ve fırsatlar bekleyen talebi harekete geçiriyor. Düşen konut kredisi faizleriyle beraber, 2020’de konut satışlarındaki hareketliliğin devam etmesini öngörüyoruz" dedi.

Berfu Güven ve Erden Timur'la İyi Hikayeler 8 Aralık'ta başlıyor!

Berfu Güven'in sunumu ve Nef İcra Kurulu Başkanı Erdem Timur'un yorumlarıyle ekrana gelecek ''İyi Hikayeler'' adlı program 8 Aralık'ta NTV ekranlarında başlıyor.

Ev alımında ciddi bir fırsat var!

Nef İcra Kurulu Üyesi Çelik, "Aylık ödeme açısından 400 bin liralık bir ev için 10 yıl vadede daha önce 7 bin 177 TL aylık ödeme yapılırken, şimdi 5 bin 711’liraya çekildi" dedi...

Nef Yalıkavak'tan anne-babalara Bodrum müjdesi!

Nef, yaz tatilini Bodrum'da geçirecek anne-babaların hayatını kolaylaştırmak için Le Petit 100 ile anlaştı. Nef İcra Kurulu Üyesi Çelik, Nef Reserve Yalıkavak projesinde ilk teslimleri yaz bitmeden gerçekleştirmeye hazırlandıklarını söyledi...

İnşaat 4.0 ile konutta devrim kapıda!

Nef, konut üretiminin hemen hemen her safhasında teknoloji kullanımını arttırmanın yollarını arıyor. Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, 'Kendimizi gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir teknoloji şirketi olarak konumlamayı hedefliyoruz" diyor..

Erden Timur: Sit alanlarına ev yapmıyoruz!

Bodrum Ekonomi Zirvesi'nde konuşma yapan Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, "Bizler doğal alanlara sit alanlarına ev yapmıyoruz. Biz sadece ön yargısız olunsun istiyoruz" dedi.

NEF 3D yazıcıyla ev üretimine başlıyor!

NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, konut inşasında iki ay sonra 3D yazıcıyla ev üretimine başlayacaklarını söyledi.

Nef İcra Kurulu Başkanı Haberi

Nef İcra Kurulu Başkanı

2015 yılında 1.2 milyar TL ciroyu aşan Nef, global marka olma yolunda önce ABD'de ardından Avrupa'da iddialı projelere hazırlanıyor. Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen gayrimenkul fuarı Mipim'e katılan Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef'in globalleşmesinde önemli ayaklardan biri olan New York projesinde lansmana yaklaştıklarını söyledi. Dünyanın en büyük beş mimarlık ofisi ile çalıştıklarını, farklı bakış açısı, Nef inovasyonları ve ürünleriyle uluslararası yatırımcıların ilgisini çektiklerini anlatan Timur, şunları söyledi: "ABD'nin büyük firmalarından Magellan neden bize teklif getiriyor? Sebebi biz 5 yıldır, Bentley’in tasarımcısına kapıkolu, Sony’nin tasarımcısına musluk yaptırıyoruz. Gültepe’deki Nef projemizde Bentley’in tasarımcısının tasarladığı kapı kolu var. Yaptırdığımız her şeyde ‘Nef’ yazıyor. Manhattan’daki projemizin lansmanında da alametifarikamız şu olacak: Biz tüm markalara saygı duyuyoruz ama biz kesinlikle dışarıda göreceğiniz ürünleri...