19 / 04 / 2024

nef İnistanbul Lokal daire satış verileri

nef İnistanbul Lokal daire satış verileri

İş GYO ve Nef’in işbirliği ile İstanbul’un en gözde yaşam merkezlerinden Topkapı’da hayat bulan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal projelerinde 1870 dairenin 1575’i satıldı.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

İnistanbul Lokal'de 1575 daire satıldı!

İş GYO ve Nef’in işbirliği ile İstanbul’un en gözde yaşam merkezlerinden Topkapı’da hayat bulan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal projelerinde 1870 dairenin 1575’i satıldı.

Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları!

Teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Lokal Residence'de yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları...

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi!

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı!

Konum bilgisine göre Terazidere metro istasyonuna 400 metre uzaklıkta bulunan proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 48 aya varan taksit sağlanıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon!

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Inistanbul Lokal Residence ödeme planı!

Inistanbul Lokal Residence ödeme planı kapsamında 5 bin TL peşinatla ödemeler yapılabiliyor. İş GYO-NEF Ortaklığı'nın projesi Inistanbul Lokal Residence, Mart 2018'de teslim ediliyor...

Inİstanbul Lokal Nef ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandığı proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor. Projede 48 aya varan taksitler sağlanıyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum!

İlk taksitlerin 2016 yılındaödeneceği proje İş GYO ve Nef imzasıyla yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum bilgisine göre Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı ev fiyatları!

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen proje Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal Topkapı ev fiyatları 439 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı satış fiyatları!

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı satış fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor. İş GYO ve NEF projesi Inistanbul Lokal Rezidans'ta teslimler Mart 2018 tarihinde yapılıyor...

nef İnistanbul Lokal daire satış verileri Haberi

nef İnistanbul Lokal daire satış verileri

Türkiye’nin öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nef’in büyük ilgi gören ve 2015’in  en hızlı satılan projeleri arasında yer alan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal’de dairelerin yüzde 85’i satıldı.

“En iyi Mimari Tasarım” ödülüne sahip olan projede ailelerden gelen yoğun talep üzerine geçtiğimiz haftalarda büyük dairelerin yer aldığı yeni blok satışa açılmıştı. Bu blokta yer alan ünitelerin 516’sı da kısa süre içerisinde alıcı buldu.

Mimari tasarımını Perkins+Will’in üstlendiği İnistanbul projesinde fitness salonu, kapalı basketbol ve futbol sahaları, squash kortu, çocuk oyun alanı, teras alanı, yürüyüş yolları, yüzme havuzu gibi aileler, gençler ve çocuklar için sunulan sosyal olanakların yanı sıra kapalı otopark ve güvenlik bulunuyor.   

Dünyada bir ilk olan foldhome konseptiyle yaşam alanları daha da genişleyen ev sahipleri, ayrıca dilediklerinde kullanabilecekleri...