23 / 04 / 2024

nef iş gyo topkapı

nef iş gyo topkapı

İş GYO ve Nef'in Topkapı'da hayata geçirecekleri 'inistanbul' projesine 1 haftada 4 binden fazla talep geldi.Eski Şişecam fabrikasının bulunduğu arazi üzerinde hayata geçirilecek projenin adı ve detayları kamuoyu ile paylaşıldı.

Nef ve İş GYO'nun yeni projesinin adı İnistanbul!

Nef ve İş GYO'nun Topkapı'da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu 80 bin metrekareyi aşkın arsa üzerinde hayata geçirmeye hazırlandığı projenin adı "inistanbul" olarak belirlendi.

İŞ GYO Nef Topkapı satılık!

İŞ GYO Nef Topkapı satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimleri 2017 yılı ikinci yarısında yapılacak olan proje 412 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

İŞ GYO Nef Topkapı projesi!

Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen İŞ GYO Nef Topkapı projesi 80 bin 239 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Proje İş GYO - Nef imzası taşıyor.

İş GYO-Nef Topkapı 4 ayrı proje olarak satışa çıkacak!

Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2014 Fuarı'na katılan İş GYO ve Nef eski Şişecam Fabrikası arazisinde inşa edeceği Topkapı projesi hakkında detayları paylaştı. Proje; 4 ayrı proje halinde satışa sunulacak.

İş GYO ve Nef’in projelerinde yüzde 0,70’lik faiz fırsatı!

İş GYO ve Nef, GYODER’in başlattığı “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına, ortak ve ayrı yürüttükleri üç proje ile dahil oldu. Kampanya kapsamında İş GYO ve Nef’in projelerinde Ağustos ayı içinde 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0,70’lik kredi faizi ile sunulacak.

Nef, İş GYO ile Topkapı'da 2 yeni proje yapacak!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve en çok satış yapan konut geliştiricisi olan Nef, Seyrantepe 39 projesinin satışını 2 saatte tamamlayarak bir ilke imza attı. Projenin satışına yetişemeyenlere ise yeni Nef projelerinde öncelik tanınacak.

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum!

İlk taksitlerin 2016 yılındaödeneceği proje İş GYO ve Nef imzasıyla yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum bilgisine göre Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef!

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı proje Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef projesinde teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal daire fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal daire fiyatları kat ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Lokal Nef İş GYO nerede?

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı projede teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor. Projede 48 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef İş GYO nerede?

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef satılık ev!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef satılık ev fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede 120 ay vadeli banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor.

İş GYO İnİstanbul Lokal Nef fiyatlar!

Dairelerin 2018 yılı Mart ayında teslim edileceği Inİstanbul Lokal Topkapı'da konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. İşte İş GYO İnİstanbul Lokal Nef fiyatlar...

İş GYO Nef İnİstanbul Lokal'de yüzde 1 peşinatla!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alan projede Nef ve İş GYO imzası bulunuyor. İnİstanbul Lokal'de teslimlerin 2018 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal fiyatları 345 bin TL'den başlıyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede bulunan projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım!

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım bilgileri kapsamında proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede 30 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO satış fiyatları!

Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde inşa ediliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO satış fiyatları kapsamında daireler 345 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

nef iş gyo topkapı Haberi

nef iş gyo topkapı

İş GYO ve Nef'in Topkapı'da hayata geçirecekleri 'inistanbul' projesine 1 haftada 4 binden fazla talep geldi.İş GYO ve Nef ortaklığında Topkapı'da eski Şişecam fabrikasının bulunduğu arazi üzerinde hayata geçirilecek projenin adı ve detayları kamuoyu ile paylaşıldı.


Adı İnistanbul olarak belirlenen projede ön talepler toplanmaya başlandı.Bu ay satışa sunulması planlanan proje, tüketiciden yoğun ilgi gördü.Ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerin ve yatırımcıların yoğun ilgisini çeken proje, bir hafta içinde 4 binin üzerinde talep aldı. İş GYO ve Nef'in kendi yatırımcı kitlesinin projenin satışlarında büyük paya sahip olacağı belirtilirken, bu sayede projenin satış sürecinin kısa sürede tamamlanacağı öngörülüyor. 


Proje hakkında konuşan İş Gyo Genel Müdürü Turgay Tanes "Tüm alt ve üst yapı ayrıntılarının yer aldığı örnek bir master plana sahip olan İnistanbul'u...