19 / 04 / 2024

Nef kolay yatırım kampanyası

Nef kolay yatırım kampanyası

Nef Kağıthane projesinde dairelerin fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 335 tane daire, 143 tane ofis ve 12 tane mağaza yer alıyor. İşte Nef Kağıthane kolay yatırım detayları...

Nef Kağıthane 03 daire fiyatları!

Nef Kağıthane 03 Evleri 12 adet dükkan ile 143 adet ofisin yanında 335 adet daireden meydana geliyor. İşte Nef kolay yatırım kampanyası kapsamında Nef Kağıthane 03 daire fiyatları...

Nef kolay yatırım Merter Konutları!

Nef kolay yatırım Merter Konutları kapsamında banka kredisi ödemeler 2 yıl sonra başlıyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nef kolay yatırım Kağıthane 03 Evleri!

Yüzde 1 KDV uygulanan Nef kolay yatırım Kağıthane 03 Evleri 'nde daire bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak 24 ayda ödeniyor. Satış süreci devam eden projede 335 adet konut yer alıyor.

Nef Kağıthane 03 kolay yatırım kampanyası!

Nef Kağıthane 03 kolay yatırım kampanyası kapsamında peşinat ödemesi 24 ayda yapılıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor.

Nef'ten yeni uygulama: Kolay Yatırım!

2014 yılını 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için yeni bir uygulama başlattı.

Nef Kolay Yatırım 'la peşinatı 24 ayda ödeme imkanı!

Bugüne kadar gayrimenkul sektöründe "Foldhome" ve "Garantili Proje" gibi yeniliklere imza atan Nef. " Kolay Yatırım " adını verdiği yeni bir buluşla tüketicinin karşısına çıkıyor

Nef Kolay Yatırım detayları!

Kolay Yatırım ile peşinat 24 ayda ödeniyor, kredi ödemesine teslimde yani 2 yıl sonra başlanıyor. Teslimle beraber kira geliri elde edildiği için, kredi ödemesinin yarısını kira geliri ödüyor.

Nef Kolay Yatırım kampanyası!

2014'ü 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef "Foldhome" ve "Garantili Proje" keşiflerinden sonra "Kolay Yatırım" adını verdiği yepyeni bir buluşa daha imza attı.

Nef'in yeni nesil yatırım aracı kolay yatırım!

Nef'in yeni nesil yatırım aracı kolay yatırım ile daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Nef Merter 14 projesini kapsayan projede kredi ödemesi teslimde yani 2 yıl sonra yapılıyor.

Nef kolay yatırım kampanyası detayları!

Timur Gayrimenkul tarafından oluşturulan "Nef" markası adı altında yeni bir kampanya başlatıldı. Yeni nesil yatırım aracı olarak tanıtılan Nef kolay yatırım kampanyası detayları...

2024'ün yıldızı belli oldu! Yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı arsa olacak!

Arsa yatırımının 2024 yılında konut ve dövizden daha çok kazandıracağı belirtildi. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, bu sene en çok arsanın konuşulacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Altın fiyatlarında yükseliş sürecek! İşte altına yatırım yapmanın en kolay yolu!

Dünya genelinde değişen makro ekonomik koşullar nedeniyle altın cazip bir yatırım aracı olarak ön planda. Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi devam ederken, Tether Gold da fiziki altın tasarrufuna kıyasla yatırımcılara çeşitli avantajlar sunuyor.

Nef Arsa yatırımlık arazilerde yüzde 20 indirim yaptı! 187 bin 500 lirası olan hiç kaçırmasın

Türkiye'de yatırım fırsatı arayanlara bekledikleri haber Nef Arsa'dan geldi. Altın mı alsam dola rmı yoksa borsaya mı girsem diye düşünenlere sıfır riskli arsa fırsatı bulundu. Eğer elinizde 187 bin 500 lira varsa bu fırsatı hiç kaçırmayın.

Arsa almak için doğru zaman mı? Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa yatırımı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki arsa almak için doğru zaman mı? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Arsa ve arazi yatırımında nelere dikkat edilmeli?

Nef Arsa İzmir Satış Müdürü Şeyma Yeşim Dikmen arsa yatırımı yapılırken dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Yatırımın yeni adresi: Yazlık evler!

Salgın süresi boyunca Bodrum’a ilginin artması kira fiyatlarını 2 katına çıkardı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Kira getirisi artınca amortisman süresi 8 yıla kadar geriledi. Yazlık almak iyi bir yatırım adresi haline geldi” diye konuştu.

Nef'ten Adana'ya yatırım desteği!

İnşaat sektöründe öncü firmalar arasında olan Nef ve Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen “Ekonomi Zirvesi” Adana’da başladı. 9’uncusu düzenlenen zirvede Adana'ya yatırım çağrısı yapıldı.

Karadağ'da 6.5 bin euroluk gayrimenkul yatırımına oturma izni!

Birçok ülke gayrimenkul yatırımcısına fırsat kapısı açıyor. Oturma izni en kolay alınabilen ülkelerin başında Karadağ geliyor. Ülkede 6 bin 500 euroluk yatırım yapana vatandaşlık veriliyor.

Şu 5 neden sizi yatırım sahibi yapabilir mi?

Nef'in uzun zamandır beklenen ticari üniteleri satışa çıkıyor. Açık artırma müzayedesi 21 Aralık 2017'de yapılacak. Peki Şu 5 neden sizi yatırım sahibi yapabilir mi?

İşte gayrimenkul yatırımıyla oturma izni veren 7 ülke!

Avrupa'da en ucuz ve kolay alınabilir oturma vizesine veren ülkeler açıklandı. İşte gayrimenkul yatırımıyla oturma izni veren 7 ülke....

Ottoman Evershıne Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Evershıne Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak, No:7 Nef 09,Nef Ofis'te kuruldu.

İşte gayrimenkul yatırımı yapana vatandaşlık veren 4 ülke!

Bir ülkenin vatandaşı olmak, eğer doğuştan oralı değilseniz hiç kolay değil. Ancak bazı ülkeler var ki, gayrimenkul yatırımı yaparak vatandaşlığını alabiliyorsunuz. Peki bu ülkeler hangileri? İşte cevabı...

Nef kolay yatırım kampanyası Haberi

Nef kolay yatırım kampanyası

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Kağıthane 03 projesinde satış süreci devam ediyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 


Nef Kağıthane kolay yatırım

Nef Kağıthane projesinde peşinat ödemesi 24 ayda yapılıyor. Daha sonraki bölüm için banka kredisi ödemeleri 2 yıl sonra başlıyor. 


Nef Kağıthane projesinde teslimler 2016 yılının Şubat ayında gerçekleşecek. Projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon olarak tasarlandı ancak daireler birleştirilerek 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon yapılabiliyor. 


Nef Kağıthane 03 projesinde 335 konut, 143 ofis ve 12 mağaza yer alıyor. 18 katlı konut ve 14 katlı ofis bloğundan meydana gelen projede daire alanları 44 metrekareden başlıyor. 


Nef Kağıthane projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 297 bin TL ile 829 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Nef Kağıthane projesi konum olarak Levent'e...