23 / 04 / 2024

Nef Londra

Nef Londra

Nef, geçtiğimiz yıl Nef Global’i kurarak global hedefleri için aktif çalışmalara başlamıştı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un Londra’da netleşen operasyonların detaylarını anlatacak. 

Nef Brentford London satış ofisi!

Nef Brentford London satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 73 daireden meydana gelen proje Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında bulunuyor. 

Nef Brentford London fiyatlar 2018!

Nef Brentford London fiyatlar 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında yer alan projede 73 daire bulunuyor. 

Nef Brentford Londra'nın lansmanı yapıldı!

Son 4 senedir konut satışında sektör lideri olan Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atıyor. Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek olan Nef; aynı zamanda Foldhome gibi patentli inovasyonlarının da yurtdışına ihracatını gerçekleştiriyor.

Nef'ten yurtdışına fikir ihracatı!

Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Firma, Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek.

Nef Brentford London fiyatları!

Nef Brentford London fiyatları belli oldu. 3 yıl kira garantisi sunulan Nef Brentford London projesi İngiltere'nin Londra merkezinde Nef tarafından hayata geçiriliyor. 

Nef 1 Kasım'da Londra projelerini tanıtacak!

Nef, geçtiğimiz yıl Nef Global’i kurarak global hedefleri için aktif çalışmalara başlamıştı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un Londra’da netleşen operasyonların detaylarını anlatacak. 

Nef Brentford London geliyor!

Nef Brentford London, Nef Global tarafından İngiltere’nin Londra İlçesi’ndeki ilk projesi olarak hayata geçirilecek. Projede çalışmalar başladı. 

NEF’e Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü!

İş dünyasının Oscar'ı kabul edilen Londra merkezli European Business Awards tarafından NEF'e, ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödülü layık görüldü.

Nef, gayrimenkulde küresel marka olmayı hedefliyor!

Nef, Berlin, Londra, New York, Paris gibi 10 metropoldeki projeleriyle gayrimenkulde küresel marka olmayı hedefliyor. Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, gayrimenkulde marka olan Trump'ın sadece 4 ülkede projesi olduğunu belirtti.

Nef Flats 163 Levent'te 320 bin TL'ye!

Alanları 59 metrekare ile 320 metrekare arasında farklılık gösteren konutlardan oluşan Nef Flats Levent 163, tek blok halinde yükseliyor

Nef 04 Apartments, Gayrimenkul Ödülü 2012'de finale kaldı!

Nef 04 Apartments, Çekmeköy Mayavera ve Apartıman Belkıs ile birlikte Gayrimenkul Ödülü 2012 konut kategorisinde finale kaldı

Erden Timur: Nef 2'de 4 loft katı aşağı alacağız... Silüet kararı olumlu!

Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi Erden Timur, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin almış olduğu İstanbul silüetini koruma kararını Emlakkulisi.com'a değerlendirdi. Timur, "Nef 2'de 4 katı aşağı alacağız" dedi

Doğtaş Mobilya Londra'daki 2. mağazasını açtı!

Doğtaş Mobilya'nın, Londra'daki ikinci mağazası Green Lanes'de hizmete girdi. Doğtaş Exclusive Harringay, firmanın yurt dışında hizmete giren 94'üncü mağazası oldu

Nef Londra Haberi

Nef Londra

Nef, geçtiğimiz yıl Nef Global’i kurarak global hedefleri için aktif çalışmalara başlamıştı. Bu kapsamda Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Londra’da netleşen operasyonların detaylarını paylaşacak. 

Nef basın toplantısı 1 Kasım Perşembe günü saat 10:00'da gerçekleştirilecek.  Nef Global İngiltere’nin Londra İlçesi’nde yeni bir proje hayata geçirecek. Nef Brentford London projesi için çalışmalar başladı.

İngiltere’de Batı Londra’da yer alan Nef Brentford London projesi için web sitesi üzerinden ön talep toplamaya...