20 / 04 / 2024

nef Manhattan gökdelen projesi

nef Manhattan gökdelen projesi

Nef, yurtdışı açılımına New York’tan başlıyor. Dünyanın En İyi Projesi Ödülü’nü kazanan gökdelen Empire State’e komşu olacak tasarım dünyaca ünlü mimarlık firmalarından biri olan Perkins and Will’in tasarlandı.

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Nef Reserve Gölköy'de teslimler bu yaz!

Bodrum'un el dğememiş koylarından birinde konumlanan Nef Reserve Gölköy'de teslimler bu yaz başlıyor. Nef Reserve Gölköy projesinde örnek villalar inşa edildi.

Manhattan'da gökdelen sayısı giderek artıyor!

Dünyanın merkezi olarak kabul edilen ve New York'un en önemli beş bölgesinden biri olan Manhattan'da gökdelen inşaatları hız kesmeden devam ediyor. Öyle ki bölge son yıllarda şantiye alanına döndü.

Abu Dabi'deki 144 katlı gökdelen yıkıldı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'deki 144 katlı Mina Plaza gökdelen 18 bin sondaj deliğine yerleştirilen patlayıcıların aktif hale getirilmesiyle 10 saniyede yıkıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na: Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da İBB’nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki gazhane binalarının restorasyon çalışmalarını incelerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi" diye espri yaptı.

Zorlu Holding’in İzmir’de yapacağı gökdelen için kat kararı bekleniyor!

Zorlu Holding’in İzmir’in kalbi Konak’a 60 kat olarak inşa etmeyi planladığı gökdelen için Kent Estetik Kurulu'nun kaç kat olacağı yönündeki kararını kısa sürede açıklanacak. Karar beklenirken, Zorlu’nun 60 kat olması yönünde baskı yaptığı ileri sürüldü.

Nef Reserve Gölköy güncel fiyat listesi 2020!

Bodrum'un en özel koylarından Cennet Koyu'nun hemen yanında hayata geçirilen Nef Reserve Gölköy'de teslimler Ağustos 2021'de yapılacak. İşte Nef Reserve Gölköy güncel fiyat listesi...

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

PERPA'ya gökdelen yapılmasına izin çıkmadı!

İBB Meclisi, Okmeydanı'nda yer alan PERPA arazisiyle ilgili hazırlanan imar planını reddetti. Karar kapsamında araziye gökdelen inşa edilemeyeceğini açıkladı.

Bodrum'un en özel koylarından birinde: Nef Reserve Gölköy!

Bodrum'un en özel koylarından Cennet Koyu'nun hemen yanında yer alan Nef Reserve Gölköy, çam ve zeytin ağaçlarıyla çevrili, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Emre Arolat'ın tasarladığı, Herman Salm'ın da peyzaj tasarımını yaptığı bu butik proje 38 villadan oluşuyor...

Moskova'da gökdelen inşaatı artıyor!

Moskova'da gökdelen inşaatı yüzde 19 oranında yükseldi. Sektörel analistler Moskova'daki gökdelen inşaatlarının daha da artacağını söylüyor.

Yusufeli Barajı 100 katlı gökdelen yüksekliğine ulaşacak!

Tamamlandığında dünyanın en yüksek üçüncü barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nda gövde yüksekliği 100 metreye ulaştı. Yusufeli Barajı, 275 metrelik gövdesiyle 100 katlı bir gökdelen yüksekliğine ulaşmış olacak.

nef Manhattan gökdelen projesi Haberi

nef Manhattan gökdelen projesi

“Projeni hangi şehirde yapmayı hayal edersin?” sorusunu dünyada kime sorarsanız sorun, çoğunluğu ilk sıralarda New York diyecektir. Bir Türk firması bu hayali gerçekleştiriyor. Üstüne bir de gayrimenkul sektörünün Oscar’ı sayılan MIPIM’de “Dünyanın En İyi Projesi Ödülü”nü kazanıyor. İşte hem yurt içi, hem de yurt dışında gözleri üzerine çevrilen Nef’in New York’ta hayata geçirmeyi planlandığı gökdelen projesinin hikayesi.


Herkes İçin Tasarım 

Nef’in, farklı bakış açılarına değer ve yer vererek yol aldığına değinen Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, “Amacımız tasarımı herkesin yaşamına dahil etmek ve lüksü daha ulaşılabilir hale getirerek, daha fonksiyonel ve daha zevkli bir yaşam inşa etmek. Bu amaç dahilinde tamamen bizim geliştirdiğimiz ve patentini aldığımız Foldhome ile Foldoffice keşiflerimizle ve projelerimizle birçok kez ödüllendirildik. Son ödülümüzü de uluslararası gayrimenkul...