26 / 04 / 2024

Nef ödül kazandı

Nef ödül kazandı

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı keşifler, tasarım odaklı yaklaşımı ve inovasyon çalışmalarıyla uluslararası alanda da dikkat çeken, Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'ta iki ödül kazandı.

Nef, Stevie Awards'da iki ödül kazandı!

Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'da iki ödül kazandı. Şirket, en iyi gayrimenkul "Website" ve "Company & Organization" kategorilerinde ödül almaya layık görüldü.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

ÇİMKO'nun üç üretim tesisi çevre ödülü aldı

SANKO Holding firmalarından ÇİMKO Çimento ve Beton’un Kahramanmaraş, Altınşehir ve Osmaniye tesisleri Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 6’ncı ‘Çevre Ödülleri'nde ödül kazandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

Akiş GYO’ya GYODER’den 2 ödül!

Akiş GYO, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul platformlarından GYODER'in ev sahipliğinde düzenlenen 17. Gayrimenkul Zirvesi'nde iki farklı kategoride ödül kazandı.

Kristal Plus 'Trophy Kupası' ödülünü kazandı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul firması Kristal Türkiye’nin tüm ofisleri içinde 2. Çeyrek Toplam Ciro Şampiyonu Bursa ofisi Kristal Plus Gayrimenkul olarak "Trophy Kupası" ödülünü kazandı. 

Birevim, Stevie Awards'tan 4 ödül aldı! 

Birevim, bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta, geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeliyle yarattığı dinamizm sayesinde 3 altın, 1 gümüş ödül kazandı...

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'na uluslararası ödül!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu, dünyanın önemli mimarlık yarışmalarından olan AEC Excellence Awards’da ödül kazandı.

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse'a, European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projelerin yarıştığı European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde ödül kazandı…

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Birevim'e Stevie'den 6 ödül!

Birevim, biri halk oylaması özel ödülü olmak üzere toplam 6 Stevie ödülü kazandı. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi “Müşteri memnuniyeti, yenilikçi uygulamalar, finansal çözümler, müşteri servisleri gibi konularda da kalitemizi bir kez daha tescillemiş olduk" dedi.

Folkart'a 5 ödül birden!

Gayrimenkul sektörüne yön veren şirketleri teşvik etmeyi amaçlayan Real Estate Stars Ödülleri sahiplerine kavuştu.  Folkart, Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni’nde 7 kategoriden 5’inde ödül kazandı.

Sunset İncek’e World Architecture Community ödülü!

Ülkealan Yapı imzası ile İncek’te hayata geçirilen Sunset İncek projesi dünyanın önde gelen mimari tasarım ödüllerinden "World Architecture Community" tarafından düzenlenen yarışmada "Designed" dalında ödül kazandı...

Nef ödül kazandı Haberi

Nef ödül kazandı

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı keşifler, tasarım odaklı yaklaşımı ve inovasyon çalışmalarıyla uluslararası alanda da dikkat çeken, Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'ta iki ödül kazandı. Stevie Awards ödül töreni 23 Ekim Cuma gecesi Kanada, Toronto'daki Ritz-Carlton Hotel'de gerçekleşti. Sadece bu yılın ilk 10 ayında 13 uluslararası ödülün sahibi olan şirket, son olarak da StevieAvvards kapsamında en iyi gayrimenkul"Website" ve "Company & Organization" kategorilerinde ödül kazanan isim oldu. Türkiye'de yetişen ve gelişen, aynı zamanda gayrimenkul sektöründe bir ilk olan tasarım ve konseptanlayışının, dünyanın en büyükleri tarafından ödüllere layık görülmesinin Türkiye ve Nef için gurur verici olduğunu söyleyen Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur, "Global arenadaknow-how, fikir ve proje ihraç eden bir markaya dönüşmüş olmak da ayrı...