28 / 03 / 2024

NEF Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü

NEF Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü

İş dünyasının Oscar'ı kabul edilen Londra merkezli European Business Awards tarafından NEF'e, ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödülü layık görüldü.

FuzulEV’e Sosyal Sorumluluk ödülü!

FuzulEv, Dünya Basın Mensupları Derneği (DMBD) tarafından bu sene 11’incisi düzenlenen “Yılın En’leri Ödül Töreni”nde, ‘SorOna’ adlı reklam filmiyle “Sosyal Projelerde Farkındalık Ödülü”ne layık görüldü.

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 30 milyon TL bağış!

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla, Emlak Konut GYO tarafından 30 milyon TL bağış yapıldı.

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 3.5 milyon TL'lik bağış!

Emlak Konut GYO tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek için 3 milyon 500 bin TL bağış yapıldı. 

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 20 milyon TL'lik bağış!

Emlak Konut GYO, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek için 20 milyon TL bağış yaptı.

Erden Timur: Yurt dışına odaklandık!

İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri Araştırmasında kendi kategorilerinde dereceye giren şirketler, yenilikçi uygulamaları ve sosyal sorumluluk faaliyetleriyle dikkat çekiyor. "İnşaat-Konut" kategorisinin birincisi Nef, hedefleri büyüttü. Firmanın, bu yoldaki hedefleri ise şu şekilde...

Nef son 3 yılda 60'tan fazla ödül aldı!

Nef Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, hem satış hem pazarlama hem de kurumsal sosyal sorumluluk alanlarında elde ettikleri pek çok ödülle işlerini iyi yaptıklarının sağlamasını aldıklarını belirtiyor.

NEF’e Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü!

İş dünyasının Oscar'ı kabul edilen Londra merkezli European Business Awards tarafından NEF'e, ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödülü layık görüldü.

Nef Vakfı yüzlerce kadına gelir kapısı oluyor!

Dağıtılabilir kârının yüzde 51’ini sosyal sorumluluk projelerine ayıran Nef, Nef Vakfı çatısı altındaki Hay Atölye ile yüzlerce kadına da gelir kapısı olmaya devam ediyor.

Zonguldak Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Zonguldak Ereğli'de hizmet veren Özel Utku Koleji, yeni Eğitim Kampüsü ile birlikte Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yer alan Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri'ni hizmete açtı.

Keller Williams Danışmanları'ndan sosyal sorumluluk seferberliği!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, her yıl olduğu gibi bu yıl da “RED Day”; “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları bölgelere katkıda bulunmak adına sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü'nden 2 yeni etkinlik!

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü “Sağlık Haftası kapsamında bisiklet turu ve doğa yürüyüşü olmak üzere iki etkinlik gerçekleştirdi. DemirDöküm çalışanları 12 km’lik zorlu bir yürüyüş rotasını tamamladı.

Akçansa Benim Mahallem sosyal sorumluluk projesini başlattı!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve TOÇEV işbirliğiyle ‘Benim Mahallem’ adlı sosyal sorumluluk projesini başlattı.

Akçansa gönüllüleri ÇEVKO’dan sosyal sorumluluk ödülü aldı!

ÇEVKO tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri Yarışması’nda, Yarınları Dönüştüren Çocuklar ve Biyoçeşitlilik Yarışması projeleriyle ‘Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları’ kategorisinde ödüle değer bulundu.

NEF Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü Haberi

NEF Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü

Avrupa'nın en prestijli ödüllerinden olan Londra merkezli European Business Awards (Avrupa İş Dünyası Ödülleri) tarafından ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Avrupa’nın önde gelen iş dünyası liderleri, akademisyenler ve devlet adamları tarafından desteklenen European Business Awards Ödülleri, 23 Mayıs gecesi Varşova’da gerçekleştirilecek özel bir törenle sahiplerini bulacak.


Karın yüzde 51’i Nef Vakfı’na

European Business Awards Ödülü’nün NEF için çok büyük anlam taşıdığını ifade eden NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “NEF’in hikâyesini size özetlemem gerekiyorsa tek bir cümle yeterli olacaktır: ‘Hayattan aldığımızı, aşkla hayata geri verme çabası’. Bu bilinç ve bakış açısı ile NEF olarak, dağıtılabilir kârımızın minimum yüzde 51’ini Nef Vakfı’na bağışlıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

İhtiyaç sahibi kadınları ve çocukları proaktif şekilde desteklemeyi hedefleyen Nef Vakfı çok sayıda...