25 / 04 / 2024

nef vakfı

nef vakfı

Dağıtılabilir kârının yüzde 51’ini sosyal sorumluluk projelerine ayıran Nef, Nef Vakfı çatısı altındaki Hay Atölye ile yüzlerce kadına da gelir kapısı olmaya devam ediyor.

Emine Timur: Zordaki kadınlar için Hay Atölye’yi kurduk!

Zordaki kadınlar için Hay Atölye’yi kurduklarını ifade eden Nef Vakfı Başkanı Emine Timur, “Burada eğitim verdiğimiz 230 kadın hediyelik eşya üretiyor. Hedefimiz 1000 kadına ulaşmak. Biz yardıma değil paylaşıma odaklıyız. ” diye konuşuyor.

Nef Vakfı’nda öğrencilere 12 ay kesintisiz burs desteği!

7'den 70'e desteğe ihtiyaç duyan herkesin hayatına dokunan Nef Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız ve 12 ay kesintisiz burs desteği sunuyor. 14 Ekim’e kadar devam eden burs başvurularına, 2 haftada 1.500’ün üstünde başvuru geldi.

Emine Timur: Nef'in Foldfome konsepti ile insanlar 1500 TL kira ödediler!

Dünya Gazetesi'nin köşe yazarı Didem Eryar Ünlü köşesinde " Nef Vakfı, hayattan aldığını aşkla hayata geri veriyor " başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazının detayları...

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası'ndan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi!

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından başlatılan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi ülkemizin dört bir tarafında süren yangınlar sonucu okulunu, konutunu, işini, geçim kaynaklarını kaybedenlere umut olacak.

Nef Vakfı, yanan köyleri yeniden inşa edecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yasemin Salih, bugünkü köşesinde afet bölgesinde yaraların sarılması için yapılacakları kaleme aldı.

Nef Vakfı'ndan Kovid-19 mücadelesine sağlık ekipmanı desteği!

Covid-19 salgınıyla mücadeleye ilk günden beri destek veren Nef Vakfı, tüm Türkiye’deki hastanelerde ihtiyaç duyulan malzemelerin üretimi ve tedariki için harekete geçti.

Nef’ten öğrencilere burs desteği!

Nef Vakfı, Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan ve belirlenen kriterlere uygun olan öğrencilerin eğitim hayatlarına, “Yüksek Eğitim Bursu” ile destek vermeye devam ediyor.

Nef Vakfı ve YGA çocukları bilimle buluşturuyor!

Nef Vakfı, başlattığı #BirizBirlikteyiz kampanyasından elde edilen gelirle Türkiye genelinde 70 okula TWIN Bilim Setleri dağıtacak. 

Erden Timur baba oldu!

NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ile eşi NEF Vakfı Başkanı Emine Timur'un Yusuf Kenan ismini verdikleri bebekleri dünyaya geldi.

Nef Vakfı burs başvuruları, 1 Ekim’de başlıyor!

Nef Vakfı, Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan ve belirlenen kriterlere uygun olan öğrencilerin eğitim hayatlarına, “Yüksek Eğitim Bursu” ile destek oluyor.

Nef çocukların eğitimi için herkesi bir olmaya davet etti!

Galatasaray Ana Sponsoru olan Nef, attığı her adımda topluma fayda sağlama hedefi ile yeni fikirleri hayata geçirmeye devam ediyor Nef, son olarak Nef Vakfı ile birlikte başlattığı #BirizBirlikteyiz kampanyası ile çocukların eğitimi için herkesi ‘Bir’ ve ‘Birlikte’ olmaya davet etti.

Nef Vakfı yüzlerce kadına gelir kapısı oluyor!

Dağıtılabilir kârının yüzde 51’ini sosyal sorumluluk projelerine ayıran Nef, Nef Vakfı çatısı altındaki Hay Atölye ile yüzlerce kadına da gelir kapısı olmaya devam ediyor.

Emine Timur: Zordaki kadınlar için Hay Atölye’yi kurduk!

Zordaki kadınlar için Hay Atölye’yi kurduklarını ifade eden Nef Vakfı Başkanı Emine Timur, “Burada eğitim verdiğimiz 230 kadın hediyelik eşya üretiyor. Hedefimiz 1000 kadına ulaşmak. Biz yardıma değil paylaşıma odaklıyız. ” diye konuşuyor.

Erden Timur: Nef, çalışanların şirketi!

Erden Timur, dağıtılabilir kârının yüzde 51’ini Nef Vakfı’na bağışlayarak değerlendiriyor. Kendi deyimiyle 'önemli bir davası' var.

Nef, karının yüzde 51'ini Nef Vakfı'na bağışlıyor!

Nef Vakfı'nın odağı insan. Çocuklardan, gençlere, kadınlardan, engellilere, mültecilere kadar herkese destek vermeyi hedefleyen Vakıf, hem destek alanı hem destek vereni diriltmek üzerine kuruyor felsefesini.

nef vakfı Haberi

nef vakfı


Gayrimenkul sektörünün lideri Nef çatısı altında hizmet veren Nef Vakfı, ihtiyaç sahiplerinin hayatına dokunmaya devam ediyor. Hayalleri gerçekleştirmek ve daha fazla insanı mutlu etmek vizyonuyla hareket eden vakfın projelerinden Hay Atölye, kadınlara istihdam ve gelir kapısı olmaya devam ediyor.


Bugüne kadar çocuklar, kadınlar, yaşlılar, engelliler ve ihtiyaç sahibi aileler için pek çok proje hayata geçiren vakfın, ihtiyaç sahibi kadınlara destek olmak için hayata geçirdiği Hay Atölye ile hem istihdama hem de ekonomiye katkı sağlıyor.




Her 10 kadından 7’si ihtiyaç sahibi


Topluma duydukları borçluluk hissiyle sürekli paylaşıma inandıklarının belirten Nef Vakfı Başkanı Emine Timur, ülkemizde çok sayıda kadının çocuklarıyla birlikte yaşam mücadelesi verdiğine değiniyor. Timur sözlerini şöyle sürdürüyor:


“Tek başına kalan 10 kadından 7’si ihtiyaçlarını karşılayamıyor. Biz Nef Vakfı olarak bundan hareketle, ihtiyaç sahibi...