28 / 03 / 2024

NEF yeni kampanya detayları

NEF yeni kampanya detayları

Nef Kandilli 2019 kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 406 adet konut bulunuyor.

NEF 0,98 kredi kampanyası!

NEF, şehir merkezinde yer alan Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yeni bir kampanya başlattı.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara büyük müjde! Tam 3 bin konutluk 7 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni kampanya için düğmeye bastı. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde 3 bin konut yer alacak.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ'den 797 konutluk 4 yeni kampanya müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 yeni kampanya için düğmeye bastı. Merakla beklenen projeler Samsun, Giresun, Kayseri ve Denizli'de yükselecek.

TOKİ'den 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin inşa edeceği o projeler...

Peugeot SUV 3008'de yeni kampanya! Yüzde 0,99 faiz ve takas desteği avantajıyla satışta! 

Yeni otomobil almak isteyenlere müjdeli haberi Peugeot verdi. Başlattığı yeni kampanyası ile Peugeot Suv 3008'de yüzde 0,99 faiz ve takas desteği sağlayacak. İşte kampanya hakkında merak edilen detaylar...

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Emekli vatandaşların dikkatine! ING Bank'tan yeni kampanya

ING Bank'tan emekli vatandaşları ilgilendiren bir haber geldi. ING Bank tarafından emekli vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya düzenlendi.

Garanti BBVA'dan yeni kampanya: Okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verilecek! İşte detaylar...

Garanti BBVA yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında okul alışverişlerine ekstra 2.000 mil hediye verileceği belirtildi. İşte detaylar...

Garanti BBVA durmak bilmiyor! Yeni kampanya akılları baştan alacak

Garanti BBVA aracılığı ile başlatılan yeni kampanya vatandaşın bankaya akın etmesine ve kampanyadan faydalanmak için şartları araştırmaya sevk etti. Biz de bu haberimizde kampanyanın detaylarını sizler için araştırdık. İşte ayrıntılar.

Vakıfbank'tan yeni kampanya

Kamu bankaları vatandaşlar için kampanya düzenlemeye devam ediyor. O bankalar arasında yer alan Vakıfbank'tan da yeni bir kampanya geldi. İşte detaylar...

İstanbul'da ilk evini alacaklara yeni kampanya müjdesi! Yenişehir Evleri'nde 7500 lira taksitle ev sahibi olma imkanı

İstanbul'da ilk evini alacaklara müjdeli haber geldi. Vatandaşlar kampanya kapsamında Yenişehir Evleri'ne yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7.500 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

İş Bankası'ndan yeni kampanya müjdesi! 23 Nisan'a kadar vaktiniz var! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen İş Bankası, yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Kampanyanın son günü 23 Nisan olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

ING Bank'tan yeni kampanya! 300 TL hediye verecek!

ING Bank, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya duyurusunda bulundu. Kampanya, Ramazan ayı boyunca devam edecek ve müşterilerine özel avantajlar sunacak. ING Bank tarafından yapılan açıklamada, kampanyanın detaylarına da yer verildi.

NEF yeni kampanya detayları Haberi

NEF yeni kampanya detayları

Nef Kandilli projesinde toplam 406 adet konut bulunuyor. Nef Kandilli 2019 kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Nef imzası ile Kandilli'de boğaza nazır bölgede inşa edilen Nef Kandilli projesinde satış süreci devam ediyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor. 

Nef Kandilli 2019 kampanyası!
Nef Kandilli projesinde yüzde 30 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı ile konut sahibi olmak mümkün. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konutların yer aldığı proje 406 daireden meydana geliyor.

70 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Nef Reserve Kandilli projesi ünlü mimar Emre Arolat imzası taşıyor. Proje az katlı olarak tasarlandı.

Nef Reserve Kandilli projesinin sosyal alanları arasında; Açık ve kapalı havuzlar, cep sinemaları, restoran,  spa ve...