27 / 04 / 2024

nef yeni projeler

nef yeni projeler

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçen yıl 1 milyar 52 milyon TL ciro elde ettiklerini, bunun 244 milyon TL'lik kısmını Nef Online üzerinden gerçekleştirdiklerini dile getirerek, 2021 yatırımlarını ve sektör beklentilerini anlattı.

Çok kar ediyor olsaydık bankalar peşimizden koşardı!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, finansal olarak oldukça başarılı bir yılı geride bıraktıklarının altını çizerek, gayrimenkul sektörüne yönelik değerlendirmeler yaptı. İşte o değerlendirmeler...

Nef'in 3 yeni projesi 2018'de satışta!

Çekmeköy'de hayata geçirdiği Ormantepe projesinin lansmanını dün gerçekleştiren Nef, 3 yeni projesini 2018'de satışa çıkaracak.

Nef, Bodrum'da 42 villa yapacak!

Nef, geçen yıl İstanbul dışındaki ilk yatırımını Bodrum’da hayata geçirdi. Gölköy’de Cennet Koyu’nun yanında yer alacak projede çok lüks 42 villa inşa edilecek.

NEF 300 milyon Euro’luk Ege kasabası kuruyor!

Nef, İstanbul dışındaki ilk yatırımını Bodrum’da inşa ediyor. NEF 300 milyon Euro’luk Ege kasabası kuruyor.

Nef bu yıl 4 yeni projeye başlayacak!

Timur Gayrimenkul markası Nef, 2017’de 1.9 milyar TL yatırım değerine sahip 4 yeni projeye başlayacak.

Mint'ten 7 projeye toplamda 550 milyon liralık yatırım!

Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, 7 projeye toplamda 550 milyon liralık yatırım planladıklarını dile getirdi.

Nef, yurtdışı planlarını Amerika’da anlattı!

Nef, önümüzdeki dönemde yurtdışında benzer bir hikaye yazmaya hazırlanıyor. Bu stratejiyi ABD’de, Türk ve uluslararası iş dünyası ile paylaşan Nef İcra Kurulu Üyesi Koçer, Nef’in 10’uncu yılında dünyanın 10 büyük metropolünde yer almayı hedeflediklerini belirtti.

Nef 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yatırımları hızlandırdı!

Gayrimenkul şirketi Nef, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında frene basmak yerine yatırımlarına hız vermeye karar verdi.

Nef'in yeni projelerini tanıtacağı basın toplantısı 13 Ekim'de!

Sektörün inovatif ve tasarıma inanan firması Nef, bu vizyonla planladığı İstanbul’daki yeni projelerini ve yeni işbirliklerini anlatacağı basın toplantısı 13 Ekim'de gerçekleşecek.

Nef'ten ABD'de darbe karşıtı ilan!

Türk inşaat şirketi Nef Yapı, FETÖ'nün darbe girişimine karşı ABD'de The New York Times gazetesinde bir ilan yayımladı.

Nef Almanya ve Avusturya'da proje yapacak!

Timur Gayrimenkul, Nef markası ile son yıllarda sadece Türkiye'de değil yurtdışında da projeler yapıyor. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, yatırımcılardan gelen teklifleri değerlendirdiklerini anlatıyor.

Timur Holding Nef konseptini ABD'ye taşıyor!

Timur Holding’in 3. kuşak temsilcisi Erden Timur’un hayata geçirdiği Nef markası 17 ayrı patente ulaştı. Timur, son olarak Nef konseptini ABD’lilerin talebi üzerine Manhattan’a taşıyarak bu sektörde ilk know how ihracatı yapmayı başardı.

Nef'ten 4-4'lük projeler!

Timur Gayrimenkul, NEF markasıyla yatırımcılara cezbedici projeler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 18 projeyi hayata geçiren grup, dört yeni projesiyle de piyasanın canlanmasına katkıda bulunuyor.

Nef'te daireler birleşecek stok sorunu bitecek!

NEF, Kağıthane ve Merter’de hayata geçirdiği projelerde tüm birimleri 1+1 tasarladı. Modüler yapısı ile birleşebilen konutlar talebe göre büyüyecek. Projelendirme aşamasında yapılan çözümlerle konutta stok sorunu çözülecek.

Konutta stoklar azalıyor, yeni projeler yolda!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, gayrimenkul sektöründe 2018'den bugüne kadar azalan yapı ruhsatı sayısı ve daralan konut stoklarına istinaden geliştiricilerin gelecek sene yeni projeler için hazırlıklarını hızlandıracağını aktardı. İşte Soner Keleş'in yazısı

Nef Arsa Çanakkale ön satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef, yeni projesi Nef Arsa Çanakkale ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

Yeni projeler raftan iniyor!

İnşaat sektöründe stoklar tükenmeye başlayınca yeni yatırımlar artmaya başladı. Birçok yeni proje ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan projeler...

TOKİ Şırnak'ta 139 yeni dükkan inşa edecek!

Yeni projeler için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 139 yeni dükkan inşa edecek.

Yeni projeler raftan iniyor!

Konut stoklarını yavaş yavaş eriten inşaat firmaları yeni projelerini raftan indiriyor...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden yeni proje atağı!

İlk konut projesindeki teslimleri için hazırlıklara başlayan CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, yeni projeler için de harekete geçti.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

TOKİ'den o illere 1.512 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. İşte TOKİ konutlarının hayata geçirileceği o iller...

Yeni projeler raftan indi!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar şu anda satışta olan konut projeleriyle ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. İşte Türkiye genelinde satışta olan projeler ve detayları...

Konutta stoklar eridi, yeni projeler için düğmeye basıldı!

Konut stokunun fazla olduğu 2019'da inşaat başvuruları yeniden arttı. Pandemiye rağmen İstanbul'da  İstanbul’da ruhsat sayısı 2020’de yüzde 46 arttı. Yeni konut projeleri için düğmeye basıldığı bazı illerde artış oranı yüzde 200'yi geçti. 

nef yeni projeler Haberi

nef yeni projeler

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçen yıl 1 milyar 52 milyon TL ciro elde ettiklerini, bunun 244 milyon TL'lik kısmını Nef Online üzerinden gerçekleştirdiklerini belirtti. 

AA muhabirine ile 2020 değerlendirmelerini ve 2021 beklentilerini açıklayan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur, geçen yıl salgınla beraber hem yerli hem de yabancıya konut satışında ciddi bir durgunluk yaşandığını, fakat yaz aylarında gerçekleşen tarihi kredi kampanyasının sektöre büyük hareketlilik getirdiğine dikkat çekti. 

Bu süreçte tüketicilerin de salgın sebebiyle erteledikleri taleplerini devreye soktuklarını ifade eden Timur, bu sayede faaliyet ortamının en iyi olduğu dönemlerden birinin yaşandığını belirtti. 

Timur, geçen yıl Türkiye genelinde 1 milyon 499 bin 316 konutun satıldığına ve salgına rağmen yıllık bazda yüzde 11,2'lik artış yaşandığına dikkat çekerek, "Nef olarak biz de salgın döneminde çalışmalarımıza...