23 / 04 / 2024

nefes istanbul lansmanı 2021

nefes istanbul lansmanı 2021

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul'un lansmanı ileri bir tarihe ertelendi.

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

MSY Nefes: İstanbul'da gri su sistemini uygulayan ilk proje! Kullanılmış sular dönüştürülecek!

MSY Nefes projesinde, gri su uygulamasıyla kullanılan sular dönüştürülecek ve farklı alanlarda kullanım sağlanacak. 

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

Folkart Nefes İstanbul sahiplerini bekliyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Folkart, geçtiğimiz günlerde Folkart Nefes projesini satışa sunmuştu. Büyükçekmece'de hayata geçirilen proje yeni sahiplerini bekliyor. 

MSY Nefes'in lansmanı yapıldı!

MSY Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen MSY Nefes projesinin lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların fiyatları 749 bin TL'den başlıyor...

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşamı yeniliyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle geliyor. Proje, geçtiğimiz günlerde satışa çıkarıldı. 

Folkart Nefes İstanbul ile şehre değer katmaya hazırlanıyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Folkart İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle adım atıyor.

Folkart Nefes İstanbul, yeni bir yaşam merkezi olacak!

İzmir'de imza attığı projelerle ön plana çıkan, ‘en büyük konut ve ofis üreticisi’ konumundaki Türkiye’nin öncü şirketi Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle adım atıyor. 

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşama yeni soluk getiriyor!

Yapı sektöründe bugüne kadar İzmir’de 7 milyar Türk Lirası yatırım değerinde, pek çok projeyi tamamlayan ve sahiplerine zamanında teslim eden Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle geliyor. 

Folkart Nefes İstanbul nerede? Lokasyon bilgisi!

Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi...

Folkart Nefes İstanbul fiyat listesi!

Folkart Nefes İstanbul fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul fiyat listesi ve proje ayrıntıları...

nefes istanbul lansmanı 2021 Haberi

nefes istanbul lansmanı 2021

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’da hayata geçirdiği ilk projesi Nefes İstanbul'un lansmanı pandemi koşullarının insan sağlığına olası olumsuz etkileri nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Folkart Nefes İstanbul projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar önümüzdeki günlerde belli...