25 / 04 / 2024

nene hatun camisi temel atma töreni

nene hatun camisi temel atma töreni

Büyükçekmece Belediyesi'nin Çayırlar Mevkii'nde bin 200 kişilik Nene Hatun Camii'nin temelini attı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, cami projesinin Suudi Arabistanlı Kirazlı Hoca'ya ait olduğunu belirtti..

Arnavutköy Nene Hatun Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Nene Hatun Mahallesi, 611 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Kocaeli Nene Hatun Cami yenilendi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi yeniledi.

Büyükçekmece Nene Hatun Cami baştan sona yenilendi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi baştan aşağı yeniledi.

Ulus Melike Hatun Camisi açıldı!

Ankara Ulus'ta 4 yıl önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla inşaatı başlayan Melike Hatun Camisi ibadete  açıldı!

Hendek Nene Hatun Ortaokulu açılıyor!

Hendek'te yer alan Nene Hatun Kız Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılında açılacak.

Veysel Eroğlu Ankara'da toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde, Erzurum'daki "Nene Hatun Tarihi Milli Parkı Çevre Düzenleme ve Kültür Sokağı" projesinin de açılışı yapıldı.

Rize'deki tarihi Gülbahar Hatun Camisi yıkıldı!

Rize'de 15. Yüzyıl'da Yavuz Sultan Selim Han tarafından annesi Gülbahar Hatun adına 1514 yılında yaptırılan Gülbahar Hatun Camisi, yerine daha büyük bir cami yapılmak üzere yıkıldı.

Manisa Kula'ya 35 bin metrekare kilit parke!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile başladığı 61. Sokak, Nene Hatun Caddesi ve Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’ndeki yol çalışmalarına yenilerini ekledi.

Manisa Kulalılar modern yollara kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile Kenan Evren Mahallesi ile Zaferiye Mahallesi'ni birbirine bağlayan 61. Sokak, Nene Hatun Caddesi ve Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde yol çalışmalarına başladı.

DTC Yapı İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DTC Yapı İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bulca ve Tayfur Fırat ortaklığıyla 600 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Esenler, Nene Hatun Mahallesi'nde kuruldu.

Han İstanbul Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han İstanbul Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilal Aydın, Hülya Altun, Sinan Ak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Arnavutköy, Nene Hatun Mahallesi'nde kuruldu.

Ordu Fatsa'da Havva Hatun Camisi açıldı!

Ordu’nun Fatsa ilçesi Kurtuluş Mahallesi bilkent Sitesi yanına Koç ailesi tarafından bağışlanan arsaya yapılan Havva Hatun Camisi kılınan cuma namazı ile ibadete açıldı.

İzmir Nene Hatun Meslek Lisesi açıldı!

Avcı, İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaptırılan 32 derslikli Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışını yaptı. Avcı, İzmir'in de bu süreçte eğitim altyapısı bakımından hızla geliştiğini ve hızla gelişmeye de devam ettiğini dile getirdi.

nene hatun camisi temel atma töreni Haberi

nene hatun camisi temel atma töreni

BÜYÜKÇEKMECE Belediyesi, Çayırlar Mevkii'nde bin 200 kişilik Nene Hatun Camii'nin temelini attı. Cami projesinin Suudi Arabistanlı Kirazlı Hoca'ya ait olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, projenin bir benzerinin daha olmadığını söyledi. İçinde Kuran kursu ve taziye evi de olacak bin 200 kişilik caminin temel atma töreni dualar eşliğinde, kurban kesilerek gerçekleştirildi. 

Törene katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, vatandaşlarla birlikte cami inşaatının çalışmalarını...