25 / 04 / 2024

Neo İnşaat battı mı

Neo İnşaat battı mı

İnşaat izni olmayan projeleri maket üzerinden satan Neo İnşaat’a operasyon yapıldı. Operasyonda şirket yönetim kurulu üyelerinin de arasında bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı...

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Karakuşıplu tarafından kuruldu.

Neo Yapı'nın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı. 

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çiftçi tarafından kuruldu.

Neo Kayacı İnşaat Elektrik Mobilya Tekstil Oto Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Kayacı İnşaat Elektrik Mobilya Tekstil Oto Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Togaç tarafından kuruldu.

Neo Aksoylar İnşaat Otomotiv Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Aksoylar İnşaat Otomotiv Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kahraman tarafından kuruldu.

Neo 2021 Danışmanlık Organizasyon Lojistik Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo 2021 Danışmanlık Organizasyon Lojistik Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aşık tarafından kuruldu.

Neo Yapı'nın alacaklılar toplantısı 21 Ocak'ta!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimde hizmet sunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Neo Yapı'nın kesin mühleti 2 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapısı bulunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. 

Neo Grand Turizm Gayrimenkul Denizcilik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

Neo Grand Turizm Gayrimenkul Denizcilik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hazer ve Cafer Gezer ortaklığında kuruldu.

Neo İnşaat'a operasyon: 12 gözaltı!

İnşaat izni olmayan projeleri maket üzerinden satan Neo İnşaat’a operasyon yapıldı. Operasyonda şirket yönetim kurulu üyelerinin de arasında bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Alper Potuk 'İnşaat işine yatırım yaptı battı' haberlerini yalanladı!

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, hakkında çıkan "İnşaat işine yatırım yaptı battı" haberlerini yalanladı. Potuk, "Çıkan haberler tamamen asılsızdır" dedi...

Serdar İnan ve İnanlar İnşaat neden battı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Serdar İnan'ın ve İnanlar İnşaat'ın neden battığını kaleme aldı..

Neo İnşaat battı mı Haberi

Neo İnşaat battı mı

İstanbul’da inşaat izni dahi olmayan projeleri maket üzerinden satan Neo İnşaat’a operasyonda şirket yönetim kurulu üyelerinin de arasında bulunduğu 12 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin 100 kişiyi dolandırdığı ve temin ettikleri paraları ABD’deki şirket hesaplarına aktardıkları iddia edidi. Milliyet'te yer alan habere göre; Bir grup vatandaş bir inşaat şirketi tarafından dolandırıldıkları iddiasıyla savcılığa başvuru yaptı. Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firmadan proje maketi üzerinden daire alan onlarca kişinin mağdur olduğunu tespit etti.

170 milyonluk vurgun

Arnavutköy ile Eyüpsultan’da çalışmalar yapan Neo İnşaat’ın kötü olan ticari durumunu gizlediği belirlenirken, projelerin bazılarından arazi sahiplerinin bile habersiz olduğu, inşaat izinlerinin olmadığı anlaşıldı. Projeleri yarım bıraktığı belirlenen şirket yöneticilerinin olmayan projeler için maket hazırladığı ve açtıkları satış ofislerinde bu maketler üzerinden ev sattıkları belirlendi....