25 / 04 / 2024

Nergiz parkı nerede

Nergiz parkı nerede

Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Parkı'nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Mahalle halkının istekleri doğrultusunda park içindeki ağaç ve yeşil alan oranı artırılacak.

Nergiz Parkı'na inşa edilecek bina için halk oylamasına gidiliyor!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, "Yapılacak hizmetin, Nergiz halkının onayına sunulmasına karar verdik" dedi. Nergiz mahalle muhtarı Ayşe Önder ise, "Zaten halk oylaması bizim önerimizdi" dedi

İzmir'de Nergiz parkı betonlaşıyor!

Birgün Gazetesi'nin haberine göre İzmir Karşıyaka'da Nergiz ve Goncalar Mahallelerinin ortak kullanımında olan Nergiz parkının betonlaştırılmak istenmesine mahalleli karşı çıkıyor. Nergiz Parkı'nda buluşan semt sakinleri buradan Belediye'ye yürüdü...

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Selenium Park nerede? 

Selenium Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Viduşlu Park nerede?

Viduşlu Park projesi çok yakında satışa çıkıyor. Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Karşıyaka Nergiz Parkı'nın imar planı değişti!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda Nergiz Parkı'nın milyonluk arazisi için imar planı değişikliği yaptı. İmar planında 'belediye hizmet alanı' olan 2 bin 500 metrekarelik arazi, resmen 'park' oldu.

Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park projesi denize 900 metre mesafede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Park nerede?

Karşıyaka Nergiz Parkı sil baştan yenilendi!

Karşıyaka Belediyesi, ilçenin en büyük parklarından biri olan Nergiz Parkı’nı sil baştan yeniledi. Geçtiğimiz ay açılışı yapılan park, kısa sürede bölgenin cazibe merkezi haline geldi.

Karşıyaka Nergiz Parkı ne zaman açılacak?

Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Parkı’nı sil baştan yeniliyor. Sıradan bir parktan öte; hem çocuklar hem de yetişkinler için modern bir sosyal yaşam alanına dönüşecek olan park, Ramazan Bayramı’nın ardından törenle hizmete açılacak.

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Seyrantepe Vadi Park nerede?

Vadi Park Seyrantepe'de 400 adet daire bulunuyor. Yakın zamanda satışa çıkacak olan proje Artaş İnşaat ve Aydınlı Grubu imzası taşıyor. Peki Seyrantepe Vadi Park nerede?

Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Beyaz Park Topkapı'da dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Proje 15 bin 500 metrekarelik alanda yükseliyor. Peki Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Sinpaş Queen Central Park nerede?

Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Queen Central Park satışa çıktı. Peki, Sinpaş Queen Central Park nerede?

Karşıyaka Nergiz Parkı yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Parkı'nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Mahalle halkının istekleri doğrultusunda park içindeki ağaç ve yeşil alan oranı artırılacak.

Zeytinburnu Beyaz Park nerede?

Beyaz Park Konutları 1+1'den 3+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Beyaz İnşaat imzası taşıyan proje 15 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Zeytinburnu Beyaz Park nerede?

Nergiz parkı nerede Haberi

Nergiz parkı nerede

Süs havuzları, özel ışıklandırma sistemleri kent mobilyaları ile Nergiz Parkı, Karşıyaka'nın yeni çekim merkezine dönüştürülecek.


İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nin önemli yeşil alanlarından biri olan Nergiz Parkı'nı yenilemek ve modern bir görünüme kavuşturmak için Belediye harekete geçti. Park için, çocuklara ve yetişkinlere hitap edecek çalışma başlatan belediye, vatandaşların öneri ve taleplerini de dikkate alarak özel bir proje hazırladı. Projeye göre, park alanı tamamen baştan düzenlenecek ve yenilenecek. Yaklaşık 2 bin 500 metrekare arazi üzerine kurulu olan parkta 0-6 yaş ve 6-12 yaş gruplarına yönelik, zemini kauçuk ile kaplanmış ayrı oyun grupları olacak. Engelsiz çocuk oyun grupları da parkta yer alacak. Yetişkinler içinse pergolalar ve ağaç altı oturma üniteleri ile keyifli alanlar yaratılacak. Parktaki fitness alanı sil baştan düzenlenip zemini kauçukla kaplanacak; yepyeni...