25 / 04 / 2024

Neşet Çağlayan

Neşet Çağlayan

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın yeni durağı Yenisölöz Mahallesi’ydi. Başkan Çağlayan, 1999 yılından bu yana yaşanan ve ciddi sorunlara neden olan imar problemi ile ilgili müjdeli haberi de mahallede verdi.

Neşet Çağlayan, Orhangazi'deki 2017 çalışmalarını anlattı!

Orhangazi'de geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirmesini yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2017 yılında yapacakları çalışmaları anlattı.

Bursa Orhangazi Kale Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, BURFAŞ tarafından yapılacak Kale Sosyal Tesisleri’nin bu yıl içinde yapımına başlanacak.

Bursaspor Taraftar Parkı açıldı!

Orhangazi'de bulunan ve daha önceki ismi Yıldız olan Bursaspor Parkı, açıldı.Parka Bursaspor simgesi olan timsah heykeli dikildi ve çeşitli değişiklikler yapıldı. Yapılan değişiklikler ve düzenlemelerin ardından yenilenen park için bir tören düzenlenerek

Orhangazi'de teleferik projesi tamamlandı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, seyir terasıyla ( kale ) ilgili projenin tamamlandığını açıkladı. Çağlayan, Orhangazi’de hayal denilecek projelerin Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile bir bir hayata geçeceğini bildirdi.

Neşet Çağlayan: Gece gündüz Orhangazi için çalıştık!

Orhangazi Belediyesi'nde 30 Mart yerel seçimlerinden sonra başlayan Neşet Çağlayan döneminde 1 yıllık sure geride kaldı. Neşet Çağlayan döneminin başlaması ile birlikte bir çok alanda belediyecilik hizmetleri de kendini hissettirmeye başladı.

İznik Gölü sahili yenileniyor!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan geçtiğimiz akşam Olay TV 'ye konuk oldu. Burada müjdeleri ardı ardına sıralayan Çağlayan, Orhangazililere turizm sözü verdi.

TOKİ Orhangazi 4.etap projesi TOKİ'ye teslim edildi!

Belediye Meclis Üyesi Serkan Ateş ile birlikte TOKİ'nin Bölge Koordinatörlüğü'nüıı yer aldığı İstanbul'a giden Başkan Neşet Çağlayan, TOKİ 4.Etap Konutlarının yapılacağı alan ile ilgili projeleri burada TOKİ'ye teslim etti.

Orhangazi'de kentsel dönüşüm için ilk adımlar atıldı!

Arapzade, Tekke ve Hürriyet mahallelerinin üst bölgelerinde planlanan kentsel dönüşüm için ilk adımını atan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, "Düşüncemiz Orhangazi'yi daha modern bir şehir haline getirmek" dedi.

Neşet Çağlayan: Orhangazi'de tek çare kentsel dönüşüm!

Hürriyet, Tekke ve Arapzade mahallelerinde yüksek katlı binalar yapılmasının imkânsız olduğunu dile getiren Orhangazi Belediye Başkanı Çağlayan, tek çarenin kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi.

İzalei Şuyu davası nedir? İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

İzale-i Şuyu, paylı veya elbirliği mülkiyetine konu taşınır veya taşınmaz malda ortaklar arasındaki paydaşlığa son vererek kişisel mülkiyete geçişi sağlayan bir dava türü olarak ifade ediliyor. Peki, İzale-i Şuyu davası ne zaman açılabilir?

Neşet Tarhan'dan 'sanayi sitesi taşınsın' çağrısı!

Mersin’de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi sitesinin ilçe dışına çıkartılması gerektiği önerisinde bulundu.

Yıldırım Akçağlayan'a spor tesisi!

Kentsel dönüşümü ortak kullanım alanlarıyla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Akçağlayan Mahallesi’ne 800 metrekare alana sahip spor tesisi inşa ediyor.

Çağlayan Bedir Camii büyüyor!

Kağıthane Çağlayan Mahallesi’ndeki parkta bulunan Bedir Camii'nin alanı büyüyor. Cami ile alınan büyüme kararı İBB Meclisi'ne sunuldu...

Bursa Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde inşa edilen Balgöç Sosyal Tesisleri ve Ticaret Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, yapımı süren merkezde incelemelerde bulundu.

Orhangazi Yenisölöz'de imar sorunu çözüldü!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın yeni durağı Yenisölöz Mahallesi’ydi. Başkan Çağlayan, 1999 yılından bu yana yaşanan ve ciddi sorunlara neden olan imar problemi ile ilgili müjdeli haberi de mahallede verdi.

Mint Çağlayan daire fiyatları ne kadar?

Mint Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mint Çağlayan projesinde peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim yapılıyor. Peki Mint Çağlayan daire fiyatları ne kadar?

Bursa Orhangazi'de projeler teker teker gerçekleşecek!

Bursa Orhangazi Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl projelerin teker teker hayata geçeceğini belirtti. Çağlayan, vatandaşların yararlanabileceği alternatif sosyal yaşam alanlarının inşa edileceğini söyledi.

Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediyenin hayata geçirmiş olduğu Neşet Ertaş Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu

Bursa Çakırlı TOKİ Konutları tanıtıldı!

Bursa Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı'ya TOKİ müjdesini ve projenin detaylarını anlattı. TOKİ tarafından inşa edilecek 128 konut ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Neşet Çağlayan, Orhangazi'deki 2017 çalışmalarını anlattı!

Orhangazi'de geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirmesini yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2017 yılında yapacakları çalışmaları anlattı.

Neşet Çağlayan: Osmangazi Köprüsü bölgeye değer kattı!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, CNR İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayan ve 4 gün sürecek Emlak Fuarı'na katıldı.

Bursa'daki itfaiye istasyonu sayısı 46’ya yükseldi!

Bursa Orhangazi’nin Narlıca Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Gönüllü İtfaiye İstasyonu ile birlikte 16 istasyon, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tarafından hizmete sokuldu.

Neşet Çağlayan Haberi

Neşet Çağlayan

Aralıklarla mesaisini dış mahallelerde geçiren Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın dünkü durağı Yenisölöz Mahallesi’ydi. Çağlayan, Yenisölöz sakinleri ile biraraya gelerek hem sorunlarını dinledi, hemde yıl içerisinde mahalleye yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirme yaptı. Çağlayan, Yenisölöz’de yıllardır tartışma konusu olan imar sorunuyla ilgili mahkeme kararını da açıklarken, eski haline dönüş olacağını ve herkesin yer hakkının korunacağını müjdeledi.


Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, dünkü mesaisinin öğlene kadar olan kısmını Yenisölöz Mahallesi’nde geçirdi. Başkan Yardımcısı Necmettin Şahin ve Muhtarlıklar Müdürü Mehmet Ünal ile birlikte Yenisölöz Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya gelen Çağlayan, yapılan çalışmalarla ilgili görüş aldı ve sorunları dinledi. Çağlayan, yıl içerisinde Yenisölöz’de yapılması planlanan çalışmalarla ilgili mahalle sakinleriyle fikir alışverişi yaptı. Yaz sezonunda ilginin arttığı Ayazma’nın sezona hazırlanmasının yanısıra, parke taşı eksik olan bölgelerin...