26 / 04 / 2024

nesir nasır izmir kentsel dönüşüm

nesir nasır izmir kentsel dönüşüm

Son günlerde Ege Bölgesi'nde depremlerin sıklıkla hissedildiğini belirten Necip Nasır, kentsel dönüşüm konusunda bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini söyledi...

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır tarafından kuruldu.

Green Group Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Green Group Emlak Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Malık NAsır Mehmood tarafından kuruldu.

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Ataşehir'de Alı Nasırı tarafından kuruldu.

Mimar Max Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Max Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Sreouıl ve Muhammed Nasır Elhaşaş ortaklığında kuruldu.

Herat Group İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Herat Group İnşaat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta Gul Agha Gılaneı, Nasır Ahmad Qaderı, Saeed Gılany ve Sultan Ahmad Amiryan ortaklığında kuruldu.

İzmir deprem konutlarının teslimleri ay sonuna kadar tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir deprem konutlarının 4. proje alanından başlanarak, hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları müjdesi: Teslimler yapılıyor!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan 6,9 şiddetinde meydana gelen deprem yıkımlara sebep oldu. Yıkımdan sonra konutlar 1 yıl içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla tamamlandı. 

İzmir'de kendi binasını dönüştürmek isteyenlere destek müjdesi!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir Milletvekili Necip Nasır, kentte kentsel dönüşümde desteklerin artacağını dile getirdi. 

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Kentsel dönüşüm için yeni finansman çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'de hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni finansman yaratılması gerektiğini dile getirdi.

Sun Business Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Business Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150  bin TL sermaye bedeli  ile Nasır Javed Ahmad Sayed Adel Shah Alawı Ubaıdullah ve Zarawar Rahımı tarafından kuruldu.

Konut fiyatlarındaki artış nasıl engellenir?

İzmir dünya genelinde konut fiyatlarında ilk sırada yer alıyor. AK Parti İzmir Milletvekili Nasır, fiyat artışının arsa üreterek engellenebileceğini dile getirdi. 

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

nesir nasır izmir kentsel dönüşüm Haberi

nesir nasır izmir kentsel dönüşüm

MÜTEAHHİTLER Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, Ege'deki mevcut konut stoğunun depreme dayanıklı olmadığını söyledi. Nasır, kentsel dönüşüm konusunda harekete geçmek için beklenecek vakit olmadığım vurguladı. 


Deprem kuşağında yer alan İzmir'in yüzde 85'inin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu hatırlatan Necip Nasır, hem sağlıklı bina stoğunu sağlamMODERN GECE KONDULAR OLMASIN Eski binaları yıkıp yerine yenisini yapmanın, sadece depreme karşı dayanıklılığı artıracağım, fakat kenti bir beton yığınına çevireceğini belirten Necip Nasır, "Bizim amacımız gecekondu dönüşümü yapmak değil. Bizden somaki nesillere daha yaşanabilir bir İzmir bırakmak istiyoruz. Özellikle kent merkezinde dönüşüme ihtiyaç var. İzmir'deki 12 ilçeden müteahhit ve işadamları demek başkanlarını MÜFED çatısı altında topladık. İzmirli müteahhitler olarak, kentsel dönüşüm konusunda aktif rol oynamak istiyoruz" diye konuştu. 

kentsel donuşum laştıracak hem de kenti yaşanabilir hale getirecek...