29 / 03 / 2024

Neslişah Alkoçlar evi

Neslişah Alkoçlar evi

Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan eşi Neslişah Alkoçlar'a büyük bir jest yaptı. Düzyatan eşine Çubuklu'dan 10 milyon TL'ye villa aldı..

Ev sahipleri ve kiracılar arasında tahliye kavgası! Evi boşaltmak için 4 milyon lira istedi!

Kiracılar ve ev sahipleri arasındaki sorunlar her geçen gün büyüyor. Şimdi de aralarında evin tahliye edilmesi konusunda kavgalar çıkmaya başladı. Bir kiracı evi boşaltması için ev sahibinden dudak uçuklatan ücret istedi.

Evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? Yeni yasaya İstanbul'dan ilk örnek geldi! 

Yeni kentsel dönüşüm yasası ve ‘rezerv alan’ ilanı mülkiyet dokunulmazlığı çerçevesinde sık sık tartışma konusu oluyor. Peki evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? İşte İstanbul'dan bir örnek... 

Kiracılar evi bir başkasına kiraya verebilir mi? Ev sahipleri aman bunlara dikkat! 

‘Alt kiralama’ olarak tanımlanan, kiracının evi başkasına kiralama durumu ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki kiracılar evi bir başkasına kiraya verebilir mi? İşte ayrıntılar...

Kiracılar dikkat! Evi su basarsa kiracı mı yoksa ev sahibi mi masrafı öder?

Kirada bulunan evi su basması durumunda ortaya çıkacak olan masrafın kim tarafından ödenmesi gerektiği taraflar arasında merak edilmektedir. Ev sahibinden bu masraflar istenebilir mi? İşte haberin ayrıntıları...

Gayrimenkul dolandırıcıları boyut atladı! Kayıp şahıslar üzerinden 20 milyon liralık vurgun!

Gayrimenkul dolandırıcılarının yeni av yakalama modelini duyanlar inanamadı. Yalova'da gerçekleşen olayda ikinci kayıp şahıs üzerinden senet düzenleyip, üçüncü şahıs olarak senedi kendi üzerine ciroladılar.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

Kiracılar hangi masrafları kiradan düşebilir? Kiracılar evi hangi şartlarda tahliye edebilir?

Kiracılar ve ev sahiplerinin belli başlı hakları vardır. Kimisi bu haklarını biliyor kimisi ise bilmiyor. İşte kiracıların bilmesi gereken belli başlı hususlar!

Gayrimenkul sektörü mercek altında! Firmalar, şahıslar, emlakçılar herkes denetime girebilir

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gayrimenkul sektöründeki olağan dışı fiyat artışlarını merceğe aldıklarını açıkladı. Bakanın açıklamasına göre piyasada spekülasyon yapan firma, şahıs ya da emlakçılar denetime girebilir. Gayrimenkul kazancını doğru beyan etmeyenler de incelemeye tabi olacak.

Bağışlanan bir evi mirasçılar geri alabilir mi?

Mirasbırakan gayrimenkul sahipleri sağlığında tapusunu bağış yolu ile bir başkasına devredebiliyor. Peki, bağışlanan bir evi mirasçılar geri alabilir mi?

Maradona'nın mirasçıları anlaşamadı! Evi yıkılıyor!

Dünya futbolunun efsane ismi Luis Armando Maradona'nın Villa Devoto'daki evi mirasçılarının anlaşamamsı üzerine yıkılacak. Yıkılacak olan yapının yerine otopark ve yeni konutlar inşa edilecek.

Kaan Demirağ, Aslışah Alkoçlar için 15 milyon TL'ye kütük ev aldı!

Geçtiğimiz aylarda Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar'a eşinden büyük jest geldi. Demirağ eşine Kemer Country'den 15 milyon TL değerinde kütük ev hediye etti. 

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağa yeni evlerine taşındı!

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ve iş insanı Kaan Demirağ, tam kapanma öncesinde yeni evlerine taşındı. Aslışah Alkoçlar yeni evini takipçileriyle paylaştı.

Neslişah Alkoçlar evi Haberi

Neslişah Alkoçlar evi

TRT 1’deki ‘Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ile eşi Neslişah Alkoçlar 2014’te evlenmişti. Çiftin oğulları Emir 8.5 aylık.



Engin Altan Düzyatan, Çubuklu’da oturdukları 3 katlı lüks villayı 10 milyon TL’ye almış. Tapusunu da eşi Neslişah Alkoçlar’ın üzerine yapmış. Yakınlarına “Bu ev eşim ve oğlumuz Emir’in hakkı” diyormuş.