19 / 04 / 2024

Nest Güzel Bahçe satış ofisi

Nest Güzel Bahçe satış ofisi

Eylül 2013'de teslimleri gerçekleşecek olan Nest Güzelbahçe Evlerinde yüzde 25 peşinat verilerek daire satın alınabiliyor. Nest Güzelbahçe İzmir satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 425 bin TL'den başlıyor.

Vivense’den yaz bitimine özel kampanya! Bahçe mobilyalarında yüzde 40 indirim fırsatı. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Vivense Mobilya yaz bitimine özel bahçe ve balkon mobilyalarında yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Mobilyanızı alın yaza daha ucuz maliyetle daha şık bahçenizde girin.

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul fiyat!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul fiyat listesi 600 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Hayat Evleri'nde satışlar Eylül'de başlıyor...

İmar Yönetmeliği bahçe duvarları esasları!

644 sayılı Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname hükümlerine dayanılarak hazırlanan Yeni İmar Yönetmeliğine göre bahçe duvarları nasıl olmalı?

Bahçeşehir ve Uğur Eğitim 3 yılda 50 okul açacak!

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları'nın sahibi Enver Yücel, 50 okul için önümüzdeki üç yılda 500 milyon TL yatırım yapacak­larını belirtti. Firma, ABD ve Kanada’da yatırımlarını sürdürecek.

Bahçeşehir’de konut fiyatları ikiye katlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin 2016 İstanbul Markalı Konut Araştırması'na göre, Bahçeşehir’de konut fiyatları ikiye katlandı.

Atmaca Bahçeşehir Park Evleri fiyatları 2017!

Atmaca Bahçeşehir Park Evleri fiyatları 425 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Park Evleri'nde daireler 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Atmaca Bahçeşehir Park daire fiyatları!

Atmaca Bahçeşehir Park daire fiyatları 425 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Park projesinde peşin alımlara yüzde 15 indirim uygulanıyor...

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması’nda süreç başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular Mart ayı içerisinde başlıyor.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular 27 Mart 2017 itibariyle başlıyor.

Antalya'da En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması 27 Mart'ta başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği 'En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması' başvuruları 27 Mart'ta başlıyor.

Güneşli Güneşbahçe fiyat listesi 2016!

Toplam 314 daire, 10 mağazadan oluşan Güneşli Güneşbahçe projesinde lansmana özel yüzde 9 iskonto yapılıyor. İşte Güneşli Güneşbahçe fiyat listesi 2016...

Güneşli Güneşbahçe iletişim!

İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen Güneşbahçe Evleri projesi toplam 310 konut ve 10 mağazadan meydana geliyor.Projede lansmana özel yüzde 9 iskonto uygulanıyor...

Güneş Bahçe Evleri Güneşli fiyatları 2016!

310 konut ve 10 mağazadan meydana gelen Güneş Bahçe Evleri 4 blok şeklinde yükseliyor. İşte Güneş Bahçe Evleri Güneşli fiyatları 2016...

Nest Güzel Bahçe satış ofisi Haberi

Nest Güzel Bahçe satış ofisi

Banka kredisi kullanılabilen Nest Güzelbahçe projesi 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Nest Yapı tarafından hayata geçirilen Nest Güzelbahçe Evleri İzmir'de inşa ediliyor. Nest Güzelbahçe İzmir satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


39 adet dairenin yer aldığı İzmir Nest Güzelbahçe Konutlarında dairelerin teslimleri 2013 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. Nest Güzelbahçe İzmir satılık daire fiyatları kapsamında projede bulunan konutlar 425 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


Nest Güzelbahçe Evlerinde yer alan konutlar 156 metrekare ile 186 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Konut satışlarının tüm hızıyla devam ettiği Nest Güzelbahçe İzmir Konutları toplamda 8 blok halinde inşa ediliyor.


Nest Yapı İzmir Nest Güzelbahçe Konutlarında alarm, site içi haberleşme, bahçe, yangın dedektörü ve çocuk oyun alanları gibi imkanlarda mevcut. Nest Güzelbahçe İzmir satılık daire...