26 / 04 / 2024

nestavilla vefa

nestavilla vefa

Türkiye'de 22 yıldır prefabrike ve hafif çelik yapı sektörünün öncü markalarından olan ve dünyanın 50'yi aşkın ülkesinde birçok başarılı projeye imza atan Vefa Group, pratik hazır konut çözümleri sunan Nestavilla markası için bayilik veriyor

Bankalar borçlu otellerle vefa sözleşmesi imzalıyor!

Bankalar, Kovid-19 salgını sebebiyle zor duruma düştükleri için kredi borç ödemelerini yapamayan otellerle “vefa” sözleşmesine imza atıyor. Böylece bankalar ve oteller arasında kazan kazan yöntemi oluşuyor.

Vefa Mimarlık Tadilat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Mimarlık Tadilat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çınar tarafından kuruldu.

Vefa İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Wafaa Alı Hus. Mal Allah tarafından kuruldu.

Sy Vefa Otelcilik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sy Vefa Otelcilik İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık yiğit tarafından kuruldu.

Kütahya Vefa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Vefa Mahallesinde gerçekleştirilecek olan yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Kütahya Belediyesi ekipleri, hak sahiplerinden teslim aldığı konutların yıkım çalışmalarına başladı...

Vefa Küçük Kocaeli'deki iki arsasını 74 milyon TL'ye satıyor!

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı, Dinamik Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı ünlü müteahhit Vefa Küçük Kocaeli'de toplam bedeli 74 milyon TL olan iki arsasını satışa çıkardı...

İÜ Vefa binasına taşınan öğrenciler: Can güvenliğimiz kalmadı!

İstanbul Üniversitesi'nde yapılan restorasyon nedeni ile birçok bölüm Vefa ek binasına taşındı. Vefa ek binasına çürük raporu verildiğini ifade eden öğrenciler, "Can güvenliğimiz yok" dedi...

İstanbul Üniversitesi Vefa binasının yıkım raporu gizleniyor!

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde devam eden restorasyon çalışmaları nedeniyle Vefa ek binasına taşınan öğrenciler verilen yıkım raporunun yayımlanmadığını iddia etti.

İstanbul Üniversitesi Vefa binası çökme riski taşıyor!

İstanbul Üniversitesi'in Vefa ek binası çökme riski ile karşı karşıya. Bina için çürük raporu verildiğini belirten öğrenciler, binada eğitim görmek istemediklerini ifade ettiler...

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Vefa Grup İngilizlere 450 prefabrik ev gönderiyor!

Afganistan, Cezayir, Gala gibi ülkelere de hem ürün hem know-how ihraç eden Vefa Grup, İngiltere'ye prefabrik ev ihraç etmeye başlıyor. 

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi işletilmek üzere kiraya verilecek!

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 10 yıl süre ile işletilmesi amacıyla açık teklif usulü ile kiraya verilecek...

nestavilla vefa Haberi

nestavilla vefa

Türkiye'de 22 yıldır prefabrike ve hafif çelik yapı sektörünün öncü markalarından olan ve dünyanın 50'yi aşkın ülkesinde birçok başarılı projeye imza atan Vefa Group, pratik hazır konut çözümleri sunan Nestavilla markası için bayilik veriyor.

Geleneksel yapı sistemlerine kıyasla çok daha ekonomik ve estetik çözümler sunan Nestavilla, depreme dayanıklı sağlam yapısı ve hızlı üretim imkanı ile ev sahibi olmak isteyenler tarafından gün geçtikçe daha da fazla talep görüyor.

Pratik hazır konut çözümlerine bugünden yatırım yapmak, sağlam bir ortaklığa imza atarak hızla kazanmak isteyenleri Vefa Group, irtibata geçmelerini istiyor.

...