24 / 04 / 2024

net-brüt farkı ne kadar olmalı

net-brüt farkı ne kadar olmalı

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli,Türk inşaat sektöründe son 10 yılın en büyük ayıbının net-brüt farkı olduğunu söylüyor. Keçeli, bu farkı abartıp yüzde 50'lere kadar ulaştıran şirketler olduğunu ifade ediyor.

Asgari ücretliler ve özel sektör çalışanları aman dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın! Net ve brüt maaş...

İşçilere, emekliye memura ve özel sektör maaşlarına yapılması beklenen zamların ardından net ve brüt maaş hesaplaması gündem oldu. İşte o hesaplar...

Altın alalım mı, satalım mı? Altını bilen adam İslam Memiş'ten net yanıt!

ABD enflasyon rakamları 12 ayın ardından ilk kez yükseldi. Fed'in para politikası altın fiyatları üzerinde etkili olacak. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın alalım mı, satalım mı? Altını bilen adam İslam Memiş'ten net yanıt.

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Net yanıt geldi! Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününde, yukarı yönlü hareket ediyor. Yükseliş karşısında yatırımcılar ''Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız?'' sorusunu araştırırken net yanıt geldi. Dolar ne kadar olacak? Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru.

Altın fiyatları bayramdan sonra yükselir mi, düşer mi? Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından anlık olarka takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başlarken bayramdan sonra altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu. Net yanıt şimdi geldi! Elinde altını olanlar gardınızı alın!

Asgari ücretli çalışanlara yeni teşvikler: Brüt yerine net ödeme ve prim Desteği! Kimse bunu beklemiyordu!

Asgari ücretliye 11  bin 760 lira maaş! Brüt yerine Net ödeme, 10 senelik prim desteği ve vergide yüzde 90 indirimi de ek! İşte bütün ayrıntılar...

''Ne zaman gümüş almalıyım'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Gümüşün rotası belli oldu! Bakmadan geçmeyin

Gümüş, 2022 yılına damgasını vururken 2023 yılına rekor yükselişlerle başladı. Gümüş almak isteyenler ise ne zaman gümüş almaları gerektiğini araştıtıyor.''Ne zaman gümüş almalıyım'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Gümüşün rotası belli oldu! Bakmadan geçmeyin.

Milyonlarca memura maaş şoku! 2023 memur maaşları neden eksik yattı? Ocak ayı maaş farkı ne zaman hesaplara yatacak?

Bu yılın ilk maaşını çeken milyonlarca memur eksik ödeme ile karşılaşınca 2023 memur maaşları neden eksik yattı? Ocak ayı maaş farkı ne zaman hesaplara yatacak? sorusuna yanıt aramaya başladı...

1 Ocak 2023 Asgari ücrette son dakika! Hesaplamalar yapılıyor! Bu rakamları görenlerin nefesi kesilecek!

2023 asgari ücret ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Kasım ayının son haftasının başında yeni asgari ücretle ilgili sorular gündemin ana maddelerinden biri haline geldi. Peki, 2023 asgari ücreti ne olacak Asgari ücrete zam yapıldıktan sonra yeni net-brüt TL ne olacak?

1 Ocak 2023 Asgari ücret zammında dev deprem!  Bu rakamları görenler gözlerine inanamadı! 

Kasım ayının son haftasının başında yeni asgari ücretle ilgili sorular gündemin en çok merak edilen konuları arasında yer aldı. Peki Asgari Ücret Komisyonu ne zaman toplanacak 2023 asgari ücreti ne kadar olacak? Asgari ücret artışı sonrası yeni net brüt TL ne olacak?

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorunun net yanıtı İslam Memiş'ten geldi!

Gümüş fiyatları bugün yüzde 0,19 düşüşe geçerken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu merak ederken net yanıt yanıt İslam Memiş'ten geldi.

12 kg mutfak tüpü ne kadar? Ev tüpüne zam geldi mi? İşte Aygaz, Milangaz, Mogaz 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü kullanan tüketiciler tüp fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki Mutfak tüpüne zam geldi mi? Ev tüpü ne kadar, kaç TL? İşte Mogaz, Aygaz, Milangaz 14 Kasım 2022 fiyat listesi....

Gram altın bir anda fırladı! Gram altın 1.100 lira olur mu? sorusuna net yanıt şimdi geldi

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın bir anda fırlayarak 1054 lira oldu. Peki gram altın 1100 lira olur mu? soru merak edilirken net yanıt şimdi uzman isimden geldi. Uzman isim gram altının ne kadar olacağını açıkladı

Şu anda akaryakıt fiyatı ne kadar? İşte 6 Kasım Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarında indirim ya da zam var mı, Akaryakıt ne kadar oldu, Şu anda akaryakıt fiyatı ne kadar? İşte 6 Kasım Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

net-brüt farkı ne kadar olmalı Haberi

net-brüt farkı ne kadar olmalı

Gayrimenkul sektöründe 20 yıldan bu yana Bodrum, Sanyer, Ulus, Şişli ve Beyoğlu'nda butik lüks projeler üreten Seba İnşaat, 2016 yılına hızlı giriş yaptı. Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli, bu yıl üçü İstanbul'da ikisi Bodrum'da olmak üzere 350 milyon dolar değerinde beş projeye başlayacaklarını söylüyor. Keçeli, kentsel dönüşüme odaklandıklarını ve önümüzdeki yıllarda dönüşümle lüks projeler üreteceklerini vurguluyor. Nedim Keçeli, sorularımıza şu yanıtları verdi: 


Bu yıl planladığınız projelerinizden bahseder misiniz? 

istanbul'da üç, Bodrum'da iki yeni projeye başlayacağız. Bu yıl Ayazağa'da kat karşılığı anlaştığımız arsada 200 konut yapacağız. Satış değeri 85 milyon dolar, metrekare satış fiyatı 3 bin 500 dolar olacak. Tarabya ve Ayazağa'da yeni konut projelerine başlayacağız. Ulus projemizde 8 blokta 50 dairelik, 150 milyon dolar satış değeri olan, 200 metrekarenin...