25 / 04 / 2024

Nevşehir Güzelyurt

Nevşehir Güzelyurt

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde Hz. Ömer Camii’ nin hemen üst bölümündeki 218. ve 220. Sokak’ın birleşiminde yer alan park, toplam 4 bin metrekarelik bir alanda yapılandırıldı.

Nevşehir Belediyesi 3 arsa satacak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir 200 Evler, Mehmet Akif Ersoy ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 17 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Gülşehir TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Gülşehir TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nevşehir Göre TOKİ’de 2+1 konutlar 608 bin TL!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Göre projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Göre TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Göre TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nevşehir Acıgöl TOKİ 2+1 konutlar 2.280 TL taksitle!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Acıgöl projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Acıgöl TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Acıgöl TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ'den Nevşehir Acıgöl'e 140 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut ve 2 dükkan inşa edecek.

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

Nevşehir Göreme'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Nevşehir İli Göreme Belediye Başkanlığı, Nevşehir'de yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Nevşehir Acıgöl'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Nevşehir İli, Acıgöl ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nevşehir Acıgöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi, Acıgöl'de bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Nevşehir Göre'de 226 konut hak sahiplerine teslim edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Nevşehir Göre’de inşa ettiği konutlar için teslim tarihlerini internet sitesinden duyurdu. 

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi ve Acıgöl kura sonuçları...

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Nevşehir Acıgöl kura sonuçları 29.04.2020 kazananlar listesi ve Nevşehir Acıgöl 2020 kura sonuçları...

TOKİ Nevşehir Acıgöl kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Acıgöl projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Nevşehir Güzelyurt Haberi

Nevşehir Güzelyurt


Nevşehir’in en gözde yaşam merkezlerinden biri konumundaki Güzelyurt Mahallesi, 4 bin metrekarelik bir alan üzerinde modern bir parka daha kavuştu. Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği park, farklı görüntüsü ile de şehrin en modern parklarından biri olarak değerlendiriliyor.


Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Güzelyurt Mahallesi’nde Hz. Ömer Camii’ nin hemen üst bölümündeki 218. ve 220. Sokak’ın birleşiminde yer alan park, toplam 4 bin metrekarelik bir alanda yapılandırıldı.


İçerisinde çeşitli türdeki fidanların yanı sıra, Taflan, Ateş Dikeni, Japon Gülü, Kotanastır ve Cennet Bambisi çeşitlerinde çok sayıda süs bitkisinin ekiminin yapıldığı park alanında, çocuk oyun ve kondisyon alanı farklı mekanlarda yer alıyor.


Yapay şelalesi, kamelyaları ve yürüyüş yolları ile oldukça modern bir görüntü ortaya çıkartan park alanı,  yörede yaşayan vatandaşlarımızın da beğenisini...