17 / 04 / 2024

Nevşehir-Kapadokya havalimanı kiralama ihalesi

Nevşehir-Kapadokya havalimanı kiralama ihalesi

Dalaman, Milas-Bodrum, Samsun Çarşamba ve Nevşehir-Kapadokya havalimanlarının 'kirala-devret' modeli ile işletme hakkı devirleri için bu yıl bitmeden ihaleye çıkma kararı alındı. Bodrum ve Dalaman kesin iki ayrı ihale olacak...

Nevşehir Avanos'ta konut imarlı arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! Kapadokya'da Kasım fırsatı! 

Nevşehir Çalış Belediyesi, Nevşehir ili, Avanos ilçesi, Dicle Caddesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Nevşehir Avanos'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nevşehir'de 10 yıllığına kiralık otel!

Nevşehir ili Göreme Belediye Başkanlığı, Nevşehir'de yer alan 64 odalı turistik oteli kiraya verecek. Kiralama ihalesi 16 Kasım tarihinde yapılacak.

Nevşehir'deki Uçhisar Kaya Oteli 15 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Uçhisar Kaya Oteli'ni 15 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Ağustos tarihinde yapılacak.

Nevşehir Ortahisar'ın imar planı değişiyor!

Nevşehir Ortahisar Belediyesi Kentsel Yerleşik Alanına İlişkin Geçiş Dönemi Koruma Esasları ve Kullanma Koşulları’ Kapadokya Alan Komisyonu tarafından kabul edildi. Buna göre imar planı değişikliğinin önü açıldı.

Nevşehir Kozaklı Belediyesi'nden 15 yıllığına kiralık otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi tarafından, 88 odalı termal otel ve arsası 15 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 6 Temmuz'da gerçekleşecek..

Nevşehir'de 15 yıllığına kiralık termal otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi, 88 Odalı Termal Otel ve Arsası Kiralama İşi ihale ediyor. İhale, 1 Haziran'da gerçekleşecek..

Kapadokya Havalimanı'nda onarım çalışmaları başlıyor!

Nevşehir’de yer alan Kapadokya Havalimanı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 5 ay boyunca kapalı kalacak.

Nevşehir Kozaklı'da 15 yıl kiralık termal otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi, 88 Odalı Termal Otel ve Arsası Kiralama İşi ihale ediyor. İhale 24 Nisan'da gerçekleşecek..

Nevşehir'e Kapadokya Arena Stadı geliyor!

Nevşehir Spor il Müdürü Mustafa Ünlüer, ilçeye yeni kazandırılacak 15 bin kişilik yeni stadın müjdesini verdi. Stadın ismi Kapadokya Arena stadı olacak.

Nevşehir'de 150 yıllık konak sanat galerisine dönüştürüldü!

Kapadokya'nın el sanatları merkezi konumundaki Nevşehir'in Avanos ilçesinde yaşayan emekli öğretmen Kadriye Çiçek, dedelerinden kalma tarihi konağı, çömlek, mozaik ve seramik eserlerin sergilendiği sanat galerisine dönüştürdü.

Nevşehir-Kapadokya Havalimanı'nın adı değişti!

"Nevşehir-Kapadokya Havalimanı"nın adı, "Kapadokya Havalimanı" olarak değiştirildi. Konuya ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nevşehir Belediyesi yer altı şehri ile bölge turizmini canlandıracak!

Nevşehir Belediyesi Başkan Hasan Ünver yönetiminde Kapadokya bölgesinin tarihi geçmişine ışık tutmaya devam ediyor. Nevşehir Belediyesi bir yandan bölge turizmine yönelik önemli kazanımlar sağlamayı da sürdürüyor.

Nevşehir Kozaklı Belediyesi'nden 15 yıl kiralık termal otel!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı tarafından 15 yıl süreyle 88 Odalı Termal Otel İşletme Kiralama İşi 28 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

Nevşehir-Kapadokya havalimanı kiralama ihalesi Haberi

Nevşehir-Kapadokya havalimanı kiralama ihalesi

İç-dış hat seferleri gerçekleştirilen dört havalimanından; Dalaman ve Milas-Bodrum'un dış hat işletmeciliği 2015 sonuna kadar özel sektörde, diğer iki havalimanın dış hat ve tamamının iç hat işletmeciliği DHMİ'de bulunduğunu ifade eden Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, Dalaman'ın 8 milyon, Bodrum'un 7.6 milyon, Samsun'un 2 milyon ve Nevşehir'in 700 bin yıllık yolcu kapasitesi bulunduğunu söyledi. 


İKİ FİRMA BİR ARADA 

Reuters'a konuşan Orhan Birdal, işletme hakkı devir sürelerinin ne kadar olacağı konusunda çalışmaların devam ettiğini belirtti. Birdal, "İhalelerle ilgili fizibilite çalışmalarımız sürüyor. Bodrum ve Dalaman kesin iki ayrı ihale olacak. Nevşehir ve Samsun'un tek grup olarak birleştirilmesi için çalışıyoruz. 


Tüm ihalelere ciddi talep olacağını düşünüyoruz" dedi. Bodrum ve Dalaman havalimanları dış hatlarının şu anda YİD modeliyle görevlendirilen özel şirketler tarafından...