25 / 04 / 2024

Nevşehir Külliyesi inşaat durumu

Nevşehir Külliyesi inşaat durumu

Nevşehir Belediyesi’nin, şehir kimliği ile örtüşen mimari ve sosyal donatıları ile birlikte geleceğe taşınacak en önemli eserler arasında ilk sırayı alacak Nevşehir Külliyesi’nin inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatının hızla yükseldiği açıklandı. 

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Kolin İnşaat'ın İstanbul’da yapımını üstlendiği Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatının durdurulduğuna dair iddialar gündeme geldi. Peki İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat yeniden başladı! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat faliyetlerine tekrar başlandığını açıkladı.  

TOKİ Nevşehir projesi için tarih belli oldu! Tam 130 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir projesi için start verdi. Projeyle tam 130 yeni konut inşa edilecek.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Mayıs 2015’te “Şehir hastaneleri benim aşkımdır, sevdamdır” diyerek temelini attığı Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında incelemeler yaptı. İncelemeleri sırasında yetkililerden bilgiler de alan Çiğdem Karaaslan, hastanenin 900 yatak kapasitesi bulunacağını ifade etti ve hastanenin 2023'te açılacağını belirtti.

Yenişehir Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenişehir Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Husam Tamım M. Aladnanı tarafından kuruldu.

Nevşehir Külliyesi inşaat durumu Haberi

Nevşehir Külliyesi inşaat durumu

Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde, geleneksel şehir mimarisi, taş malzeme ve modern sistemlerle donatılacak Nevşehir Külliyesi’nde inşaat çalışmaları, yüklenici firma çalışanlarınca aralıksız devam ediyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de oluşturduğu çalışma ofisi ile daha yakından takip ettiği Nevşehir Külliyesi’nin yapımı için hayırseverlerin de yardım ve katkılarının yoğun şekilde devam ediyor.

Nevşehir Belediyesi’nin 10 milyon TL ile katkı sağladığı Nevşehir Külliyesi’nin en kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete kazandırılması için çalışmaların devam ettiğini belirten Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Külliyesi’nin yapımına sağladıkları katkılardan dolayı hayırseverlere teşekkür etti.

3 kattan oluşacak ve içerisinde iç ve dış bölümlerinde 11 bin 500 kişinin ibadet edebileceği Selatin Camii, Gasilhane, Gusülhane, Morg, Kadın ve Erkek Taziye Evi, 500 kişilik Konferans salonu, Kütüphane, otopark, market ve dini eğitimlerin gerçekleştirileceği...