19 / 04 / 2024

Nevşehir metruk bina yıkımları 

Nevşehir metruk bina yıkımları 

Nevşehir İl Özel İdaresi, Acıgöl'de bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Nevşehir Acıgöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi, Acıgöl'de bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Nevşehir’deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir’de vatandaşları korkutan metruk binaların yıkım çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Yıldırım'da 5 metruk bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesinde metruk halde olan ve mahallenin güvenliği açısından risk teşkil eden 3 metruk bina ve 2 eski bina kamulaştırılıp yıkıldı.

Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentsel yenileme kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı.  

Nevşehir'de 12 metruk bina yıkılacak!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde bulunan metruk binalar belediye ekipleri tarafından yıkılacak. ilçede yıkılma tehlikesi bulunan 12 eski ev için çalışmalara başlanacak.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'ne 2 yeni bina!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 'Öğrenci Yaşam Merkezi' ve 'Fen Edebiyat Fakültesi G Blok' binalarının temeli atıldı. Rektör Prof. Dr. Kılıç, açılış töreninde konuştu.

Nevşehir'de 44 tarihi bina restore ediliyor!

Nevşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yürütülen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, tescilli 44 tarihi bina restore ediliyor.

Hasan Ünver: Nevşehir'de yıkılmış tescilli bina yok!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, önceki gün bazı gazete ve internet sitelerinde Nevşehir Belediyesi'nin Osmanlı eserlerini yıktığı şeklindeki haberler üzerine bir basın toplantısı düzenledi.

Nevşehir Merkez'e öğretmenevi inşa ediliyor!

Nevşehir İl Özel idaresi 2015 yatırım programı kapsamında 3 bin metrekare bina oturumuna sahip olup, 14 katlı olarak projelendirilen Merkez Öğretmenevi inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Nevşehir'de kurşun geçirmez yapı malzemesi geliştirildi!

Nevşehir'de faaliyet gösteren bir firma, bina yapımında kullanılan kurşun geçirmez bims geliştirdi. Malzemenin, güvenlik güçlerinin kaldığı binaların yapımında da kullanılması hedefleniyor.

Nevşehir'de bayram öncesi otellerdeki doluluk oranı yüzde 75'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki termal tesisler, Kurban Bayramı öncesinde yüzde 75 doluluk oranına ulaştı. Kozaklı ilçesindeki termal tesislerde doluluk oranı bayram öncesi artış gösterdi

Nevşehir TOKİ Konutları 'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Nevşehir Belediyesi 'nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 'nde yaptırılan 419 konutun kuraları düzenlenen bir tören ile çekildi.

Nevşehir metruk bina yıkımları  Haberi

Nevşehir metruk bina yıkımları 

Nevşehir İl Özel İdaresi , İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü ekipleri tarafından Nevşehir köylerinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Fibhaber'de yer alan habere göre; ekipler çalışmalar dahilinde Acıgöl İlçesine bağlı Yuva Köyü'nde yer alan metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Özel İdare'den yapılan açıklamada köyde bulunan metruk binaların kontrollü bir şekilde yıkılacağı ve bölgedeki enkaz kaldırma çalışmalarının devam edeceği belirtildi. 
 

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını...