28 / 03 / 2024

nevşehir tahsilat bürosu

nevşehir tahsilat bürosu

Nevşehir Belediyesi tarafından Kaldırım Mezarlığı^ndaki Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet kompleksi içerisinde tahsilat bürosunda vatandaşlar, Nevşehir Belediyesi' ne yönelik olarak tüm tahsilat işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Büroyu herkes kullanabiliyor

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklara büyük fırsat!

Nevşehir Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Kayakapı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Ürgüp'te yer alan arsanın fiyatı ve metrekaresi ne kadar? 

Nevşehir Ürgüp'te dükkan sahibi olma fırsatı! İhalesi 10 Ağustos'ta! 

Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 3 dükkanı peşin ödeme şartı ve açık teklif usulüyle satıyor. Peki Ürgüp'te satışa sunulan dükkanların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte dükkanlarla ilgili merak edilenler...

Nevşehir Acıgöl'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Nevşehir İli, Acıgöl ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nevşehir Belediyesi'nde usulsüz taşınmaz kiralaması ve devri iddiası!

Nevşehir Belediye Başkanı AKP’li Rasim Arı’nın ‘sağlık’ sebebiyle görevini bırakmasının ardından Sayıştay raporlarında, bazı taşınmazların kira ihalesi yapılmadan işgal yoluyla kullandırıldığı ve üçüncü kişilere devredildiğini tespit edildi.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

Nevşehir Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın büyük önem verdiği ve 'Türkiye'nin örnek kentsel dönüşüm projesi olacak' diye açıkladığı 1. Etabı içinde bulunan hak sahipleri görüşmeler yapılıyor.

Nevşehir Kıratlıoğlu Mahallesi’ne dönüşüm müjdesi!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kıratlıoğlu Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 2020 yılı Mart ayında başlayacağını ve bölgenin Nevşehir’in en gözde merkezlerinden olacağını söyledi.

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin imar planı onaylandı!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliği ile hayata geçirilecek olan Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 1. Etap bölgenin imar planı onaylandı.

Nevşehir’de 2018'de 2 bin 995 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından 2018 yılı konut satış verileri açıklandı. Buna göre, bölgede 2 bin 995 konut satıldı.

Nevşehir’de Kasım'da 203 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü'nün açıkladığı Kasım ayı konut satış rakamlarına göre, Nevşehir’de Kasım'da 203 konut satıldı.

Nevşehir'e 5 yıldızlı yeni otel yatırımı!

Nevşehir'in Camii Cedid Mahallesi'nde inşa edilen 5 yıldızlı yeni otel hizmete açıldı. 400 yataklı yeni otelin bölge turizmine katkı sağlayacağı açıklandı.

Nevşehir'in 2 mahallesinde dönüşüm bekleniyor!

Nevşehir'in Karasoku ve ve Herikli mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmalarının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Bölgedeki binaların yıkılıp, yenisinin yapılması isteniyor. 

nevşehir tahsilat bürosu Haberi

nevşehir tahsilat bürosu

Nevşehir Belediyesi tarafından Kaldırım Mezarlığındaki Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet kompleksi içerisinde tahsilat bürosunda vatandaşlar, Nevşehir Belediyesi 'ne yönelik olarak tüm tahsilat işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Öncelikli olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında oluşturulan yeni TOKİ bloklarında ikamet eden vatandaşlarımız başta olmak üzere, Yeni ve Lale Sanayi Sitesi esnaflarının belediyeye yönelik olarak yapacakları her türlü ödemeler için Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet kompleksi içerisinde yer alan tahsilat bürosunu...