19 / 04 / 2024

Nevşehirde hangi yatırımlar yapılacak

Nevşehirde hangi yatırımlar yapılacak

Nevşehir’de gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevin Kalyoncu ve Reyhan Kalyoncu kuruldu. 

Nevşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Nevşehir’de gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı.

Nevşehir'de TOKİ yatırımları görüşüldü!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında düzenlenen bir toplantıda değerlendirildi.

Nevşehir'e yapılan ulaşım yatırımları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Nevşehir'e yapılan ve yapılması planlanan yatırımları meclis gündemine taşıdı..

Gayrimenkul yatırımları Anadolu'ya yayılıyor!

Gayrimenkul yatırımları Türkiye’nin dört bir köşesine yayılıyor. Başta büyükşehirler olmak üzere, artan yeni konut ihtiyacıyla pek çok şehirde konut, ofis, turizm odaklı projeler yükseliyor

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Kayseri Melikgazi'de hangi yatırımlar yapılacak?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi daire müdürleri ile yapılan toplantı ile 2017 çalışma yılı programında yer alan yatırımların sırası ile uygulama planının oluşturularak 2017 yılı planlamanın yapıldığını söyledi.

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı?

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı, kira gelirinde hangi il öne çıktı? Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi’nin 5 yıllık sonuçları işte bu sorulara cevap veriyor.

Nevşehirde hangi yatırımlar yapılacak Haberi

Nevşehirde hangi yatırımlar yapılacak

Nevşehir’de hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ele alındı. Nevşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, projeler konusunda görüş alışverişinde bulunarak bazı istişareler yapıldı.

Toplantıya; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve Belediye Başkan Yardımcıları katılım...