29 / 03 / 2024

new york Empire State satış

new york Empire State satış

New York’un en yüksek ikinci binası tarihi Empire State satılıyor. Binanın satışı için 2 ve 2.1 milyar dolarlık iki teklif yatırımcılara ulaştı...

THY New York borsasında açılış zilini çaldı!

Türk Hava Yolları (THY), New York Menkul Kıymetler Borsası'nın dünyanın en önemli simgelerinden biri olan Empire State Binası'na yükselişi için düzenlediği etkinlikte açılış zilini çaldı.

Nef, New York’da Gökdelen Yapacak!

Nef, yurtdışı açılımına New York’tan başlıyor. Dünyanın En İyi Projesi Ödülü’nü kazanan gökdelen Empire State’e komşu olacak tasarım dünyaca ünlü mimarlık firmalarından biri olan Perkins and Will’in tasarlandı.

Nef Gayrimenkul New York projesi!

ABD’nin en yüksek binalarından Empire State’e komşu olacak Nef Gayrimenkul New York projesi Foldhome konseptiyle geliştiriliyor. Projenin inşaat çalışmalarının başlaması ile birlikte satışa çıkmayı planlanıyor.

Bruce Willis 17 milyon dolara New York'tan ev aldı!

Dünyaca ünlü aktör Bruce Willis, New York'tan yeni bir ev satın aldı. 17 milyon dolara satılan dubleks evde altı yatak odası ve beş banyo bulunuyor.

Kaş New York Times'ın muhteşem yerler listesinde!

ABD'nin New York Times gazetesi, 2015 yılı için okurlarına yönelik hazırladığı gezginler listesinde Türkiye'den sadece Antalya'nın Kaş ilçesi yer aldı.

New York'un MIPIM ödüllü kulesini Türkler dikiyor!

Nef, New York'taki kule projesiyle Tabanlıoğlu da Selçuk Ecza projesiyle dünyanın en büyük fuarı MIPIM'de ödüle layık görüldü. Nef, dünyaya açılma vizyonunda gerçekleştirdiği New York projesiyle gayrimenkuliin Oscar'ı sayılan MIPIM'de Architectural Review

MIPIM 2015'ten Nef'in New York projesine ödül!

MIPIM kapsamında verilen Architectural Review Future Projects Ödülü Nef'in New York projesine gitti. Nef'in New york projesi 'Yüksek Katlı Binalar' kategorisinde 'En İyi Proje' ödülüne layık görüldü..

Nef New York projesi MIPIM'de en iyi proje ödülü aldı!

Nef, dünyaya açılma vizyonunda gerçekleştirdiği New York projesiyle gayrimenkulün Oscar’ı sayılan MIPIM’de Architectural Review Future Projects Awards’ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “En İyi Proje” ödülüne layık görüldü.

Türkiye, New York Times Turizm Fuarı'nda stant açtı!

Güney Afrika'nın "altın sponsorluğu'yla birlikte, Türkiye'nin ve ABD'nin Florida eyaletinin "gümüş sponsorluğunda gerçekleştirilen New York Times Turizm Fuarı, ilk gününde, dünyanın değişik bölgelerinden sektör temsilcilerini ağırladı.

Çanakkale, New York Travel Times Show'da tanıtıldı!

Çanakkale ABD'de düzenlenen ' New York Travel Times Show ' Fuarı 'nda temsil edildi. Troia 'nın Arka Bahçesinde Kuş Gözlemciliği projesi kapsamında turizm türleri tanıtıldı.

Türkiye yeni sloganıyla New York Times Turizm fuarında!

Türkiye, yeni sloganı '' Turkey Home '' la New York Times Turizm fuarına katıldı.New York Times Turizm Fuarı New York'taki Jacob Javits Kongre Merkezi'nde açıldı.

New York'taki 5 Pointz binaları yıkıldı!

New York'taki Queens bölgesinde kümlerine göre "grafiti mabedi", kimilerine göre de bir "çirkinlik abidesi" olarak nitelendirilen "5 Pointz" adlı binalar, grafiti sanatçılarının karşı koymasına rağmen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yıkıldı.

New York’ta Sting’e komşu olmak isteyen Türkler kim?

Ünü Türkiye sınırlarını çoktan aşan iç mimar Şafak Çak Sting’in New York Walker Tower’daki evinin bir bölümünü tasarladı. Sting, Cameron Diaz, Gisele Bündchen gibi ünlüler daire satın alınca jet sosyete de gözünü buraya dikti...

new york Empire State satış Haberi

new york Empire State satış

Bir dönem El-Kaide saldırıları sonucu İkiz Kuleler yıkıldıktan  sonra New York’un en yüksek binası olan Empire State satılıyor… Binadaki kat sahiplerini ikna eden yapının büyük hissedarı Helmsley Gayri Menkul Ortaklığı’na bina için 2 ve 2.1 milyar dolarlık iki teklif geldi. Binanın kendisine 2.3 milyar dolar değer biçiliyor. Sadece yıllık vergisini ödemek bile 31 milyon dolar. 102 katlı bina tam olarak 443.2 metre yüksekliğinde. Binada toplam 102 kat bulunuyor. Bu katların 86 tanesinde iş merkezleri bulunurken geri kalan katlarda sanat galerileri ve restoranlar mevcut. Binaya günde ortalama 21 bin kişi sadece çalışmak için geliyor. Her gün binlerce ziyaretçi ise 102. Kattaki gözlem kulesinden enfes New York manzarasına bakmak için kuyruğa giriyor. Bina şu an New York’un en yüksek ikinci yapısı....