29 / 03 / 2024

New Yorkun en uzun gökdeleni

New Yorkun en uzun gökdeleni

ABD’nin ünlü mimarlık ofislerinden Mark Foster Gage, New York’un sıkıcı ve klasik olarak değerlendirdiği mevcut binalarından farklı bir formda yeni bir çizgiye imza attı.

Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek pay yine konut kredilerinin!

Fed'in New York şubesi tarafından hazırlanan geçen yılın dördüncü çeyreğine ilişkin Hanehalkı Borcu ve Kredi Raporu'na göre Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek payı konut kredileri oluştururken, söz konusu borç kalemi 12,25 trilyon dolar şeklinde hesaplandı

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

New York Fed'in mayıs ayı imalat endeksi son 4 ayın en düşüğünde!

Mayıs ayında ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi'nin açıkladığı imalat endeksi, beklentilerin altında kalarak eksi 31,8 değerini alarak son dört ayın en düşük seviyesine geriledi.

Dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu! Türkiye'nin o ili de listede!

Dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Bu kapsamda en pahalı şehirler New York ve Singapur olurken raporda İstanbul'da son bir senede yaşanan fiyat artışlarına dikkat çekildi.

Euro üzerinden satışa çıktı! New Holland TC Serisi Biçerdöverler 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’de hareketli döviz kuru nedeniyle fiyatlar her geçen gün değişirken New Holland TC Serisi Biçerdöverler euro üzerinden satışa sunuluyor. Farklı tabla seçenekleriyle üreticinin vazgeçilmezi olan TC Serisi fiyatlarını sizler için derledik.

THY New York borsasında açılış zilini çaldı!

Türk Hava Yolları (THY), New York Menkul Kıymetler Borsası'nın dünyanın en önemli simgelerinden biri olan Empire State Binası'na yükselişi için düzenlediği etkinlikte açılış zilini çaldı.

New Holland PP ve DP serisi Hassas Ekim Makineleri Eylül fiyatlarını kaçırmayın! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

New Holland Hassas Ekim Makineleri yaklaşan ekim sezonu ile birlikte çifçinin en büyük yardımcısı olmak için Eylül ayına özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte New Holland PP ve DP serisi Hassas Ekim Makineleri 25 Eylül 2022 fiyat listesi

New Holland TD5 Bluemaster serisiyle göz kamaştırıyor. İşte TD5 Bluemaster serisin 8 Eylül 2022 fiyatları

New Holland TD5 Bluemaster serisiyle göz kamaştırıyor. New Holland TD5 Bluemaster, çiftçilerin tarladaki en büyük yardımcısı oldu. Firma siparişlere yetişmek için büyük çaba sarf ediyor. İşte TD5 Bluemaster serisinin 8 Eylül 2022 fiyatları!

20. Yüzyılın en pahalısı o oldu! Rekor fiyata satıldı!

Amerika ressam Andy Warhol’un ‘Shot Sage Blue Marilyn’ portesi rekor fiyata alıcı buldu. Müzayedede açık arttırmaya sunulan eser sadece 4 dakika içerisinde alıcı buldu. New York’taki Christie’s müzayede evinde meraklılarına sunulan porte 20’inci yüzyılda satışa çıkarılan en pahalı eser oldu. 

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

Bitcoin tarihinin en yüksek kapanışı yaptı!

Bitcoin'in vadeli işlem  EFT'si New York borsasında işlem görmeye başlamasıyla piyasada hareketlilik başladı. Bitcoin, günü en yüksek kapanışı gerçekleştirdi. 

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

New Yorkun en uzun gökdeleni Haberi

New Yorkun en uzun gökdeleni

Dünyada ve Türkiye’de popüler dizilerden biri olan ünlü Game of Thrones dizisinden esinlenen çizgilerle süslenen bina Manhattan’ın göbeğinde boy göstermeye hazırlanıyor. Gotik tarzda, yeni nesil çizgilerle tasarlanan bina 57. Cadde’de yer alacak ve Central Park manzarasıyla da şehrin en pahalı ev ve ofislerine ev sahipliği yapacak. 102 katlı binanın bitirildiği taktirde New York’un en uzun gökdeleni olacağı belirtiliyor. 

Tasamının dış detaylarına bakıldığıda Game of Thrones dizisinin en ünlü karakterlerinden ejderhaların annesi “Khaleesi”den esinlenildiği ifade...