19 / 04 / 2024

neye yatırım yapılmalı

neye yatırım yapılmalı

Yabancı yatırımcılara, geniş bir yelpazede büyük kolaylıklar sunulduğunu söyleyen TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik,"Türkiye’ye yatırım yapanlar her zaman kazanmıştır. Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor ve ülke ekonomisinin lokomotifi olmaya devam ediyor” dedi.

Türkiye'de en çok yatırım gayrimenkule yapılıyor!

Ünlülerin gayrimenkul Enes Su, en iyi ve en risksiz yatırım şeklinin gayrimenkul olduğunu dile getirdi. Su, "Türkiye'de en çok yatırımın gayrimenkul üzerine yapıldığı bir aşikardı" dedi.

Yatırımcıların kafası karışık! Konut mu, arsa mı, mevduat faizi mi?

Faizlerin yüzde 50 dayandığı bu ortamda neye yatırım yapılmalı? Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek tüm detaylarıyla tek tek anlattı...

Altına mı yatırım yapılmalı yoksa dolara mı? Piyasa Kahini açıkladı! Bunu okumadan hiçbir şey almayın

Altındaki dalgalı seyirler her geçen gün daha da karmaşık bir hal alırken, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, isabetli öngörülerine devam etti. Memiş, 16 Eylül’e dikkat çekerek, neye yatırım yapmamız gerektiğini söyledi. İşte detaylar…

39 ilde 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı yapılacak!

TÜROB, Ekonomi Bakanlığı'nın verilerine göre, 39 ilde toplam 15 bin 222 yataklı 92 yeni otel inşa edilecek. 92 tesis için 1 milyar 590 milyon TL'lik yatırım yapılacak.

Kayseri'ye 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ilk etabı kapsamında 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldığını söyledi. 

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Türkiye ''yatırım yapılabilir'' notunu nasıl yükseltir?

Türkiye’nin yeniden ‘yatırım yapılabilir’ notuna kavuşması hızlı çalışma içinde olması gerekiyor. Piyasalar yeni sisteme alışmaya çalışırken, yabancı yatırımcıların ilgisini çekmemiz gerekiyor.

Türkiye'ye 16 yılda 1,7 trilyonluk yatırım yapıldı!

16 yıllık AK Parti İktidarı döneminde 81 ilde toplam 1 trilyon 747 milyar liralık yatırım yapıldı...

The Land Of Legends'a 4 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapılacak!

Antalya'da 2016'da açılan The Land Of Legends için 500 milyon TL'lik ek yatırım yapıldı ve tesisin ikinci etabı geçen hafta açıldı.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi ile geleceğine yatırım yap!

Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde konumlandırılan Aktim Ticaret ve İş Merkezi ile geleceğinize yatırım yapın..

Mersin Kazanlı'ya 1 milyar dolar yatırım yapılacak!

Mersin'in Tarsus ilçesindeki Kazanlı bölgesine 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak. Bakan Elvan, yatırım yapılacak bölgenin Türkiye'nin ikinci Belek'i olacağını belirti..

Pro Yatırım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Yatırım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Tatar tarafından kuruldu. 

Yabancılar Türkiye'ye yatırım yapıyor!

Türkiye’de gelişen gayrimenkul piyasası, konut satışlarının çeşitli bölgelerde sürekliliğini devam ettirmesini sağlıyor. Türk vatandaşların yanı sıra yabancılar da Türkiye'ye yatırım yapıyor. Yatırımda en çok kamu projelerine olan yakınlığa dikkat ediliyor..

2018'de ulaşıma 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, son 15 yılda 380 milyar 200 milyon liralık yatırım yapıldığını vurguladı. Arslan, gelecek yıl ise 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacağını ifade etti. 

neye yatırım yapılmalı Haberi

neye yatırım yapılmalı

25 ülkeden 500'ü yabancı 1. 200 katılımcının yer aldığı 5'inci CNR Emlak Fuarı ve Zirvesinde Kentsel Dönüşüm uygulamaları ile gayrimenkul sektörünün gözde yatırım projeleri sergilendi. Zirvede, TDKİ'nin kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalarını anlatan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, İdare olarak dönüşüm uygulamalarına 10 yıl içinde 17 milyar liralık yatırımın yapıldığını söyledi.

CNR Emlak Fuarı ve Zirvesinde bu yıl kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verildi. Bu alanda Türkiye’nin en aktif kurumu olan TOKİ’nin katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte konuşan Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, İdare olarak 815 bin konuta ulaştıklarını, 54 ilde 72,5 milyon metrekare alanda 191 kentsel dönüşüm projesi yürüttüklerini belirtti. Türkiye genelinde hemen tüm şehirlerin yenilenme süreci içinde olduğuna dikkat çeken Özçelik, “Dönüşüm kapsamında 140 bin konut ürettik. Kentsel dönüşüm konutlarının oranı bu yıl...